21
mar
Seneste opdatering: 23/3-19 kl. 1413
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

OBS! De 3 foregående poster er deaktiveret pga. spam-inficering!

Angst og bæven i den feministiske stormagt: “Fyra av fem tjejer känner otrygghet då de vistas i utemiljö”

(Facebook video) Jeg nævnte for nylig indvandreres chikane af svenske kvinder i Uppsala. Torsdag ved journalisten Joakim Lamotte i byen trods trusler om mord og terror. Det er værd at høre befolkningens stemmer, men drop det sidste fra  minut 46 med en løgnagtig afghaner, der påstår han er 17 år og at “det var Gud, der gjorde ham kriminel, ikke ham selv.”.

Lamotte har den for en svensk journalist ret sjældne egenskab, at han sætter sandhed, dialog og åbenhed højst, men man ser også, at han for det meste kun kan tale med svenskere. Når der midt i videoen kommer en etnisk pige, der ikke vil filmes, går dialogen helt i kage. Han er med andre ord lidt naiv. Se også i dag: En svensk etpartistat.

EU: Migrationspagten skal alligevel være bindende

Det er kun tre måneder og tolv dage siden en synligt irriteret statsminister stod på talerstolen i Marrakesh, og nu vil EU liste pagten ind ad bagdøren. Også for de lande, der ikke tilsluttede sig. Vi har skam demokrati, først blev pagten tiet ihjel i ni måneder, så blev der løjet om den, og nu skal alt det kritikere advarede imod gå i opfyldelse.

Internal documents reveal that Brussels plans to incorporate the controversial UN migration pact into the EU’s legal framework “through the back door”, Austria and Hungary have warned. Earlier this week, Austrian Foreign Minister Karin Kneissl told Brussels the government was opposed to a report by the European Commission’s Legal Service declaring that the UN compact should have legally binding consequences for every EU member state including those which withdrew from the agreement. Surprise! EU Report Declares UN Migration Pact Legally Binding After All

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Det var då lilla Abdul insåg att … ?

https://imgur.com/a/wOjJJAw

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Radikale muslimers fredagsbøn udviklede sig dramatisk til sidst Opd. 22. mar. 2019, 16:09 Jo http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-22-radikale-muslimers-fredagsboen-udviklede-sig-dramatisk-til-sidst af Jesper Lynghøj Lars Bach Jørgensen … Selve bønnen og demonstrationen forløb ganske fredeligt, men kort efter det sidste ord fra talerstolen opstod der uro mellem demonstranter og politi. … Sprang i Holmens Kanal På den anden side af Holmens Kanal, ikke langt fra konfrontationen mellem bedende muslimer og moddemonstranter, stod lederen af partiet Stram Kurs, Rasmus Paludan. Han havde bebudet, at han ville sætte sig i scene med afbrænding af koranen. Det fik en mand til at hoppe i kanalen fra den modsatte side… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

test

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago

Lamotte laver live sendinger fra alle mulige afkroge af det fallerede rige. Han er oprigtigt rystet over tingenes tilstand. Men vi véd jo udemærket godt hvad elefanten i rummet hedder. Så spørgsmålet er om ikke han nærmere får lavet et billede af svenskerne 2019..? Nu er det jo bare et still billede af Uppsala centralstation, men hvis det skal overføres til Sverige generelt, har de et alvorligt faldende iq.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x