29
mar
Seneste opdatering: 29/3-19 kl. 1320
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

“Historisk går matriarkater under, det svenske velfærdssamfund vil også gå under”

Vi får möta professor i Etnologi Karl-Olov Arnstberg i Thailand, där han i denna andra del av intervjun motiverar på vilket sätt han menar att islam ger en starkare kultur än den svenska kulturen. Arnstberg inleder med att förklara att en kulturs styrka hänger ihop med dess självförtroende. Det har pågått en kamp mellan den kristna kulturen och den muslimska sedan mer än tusen år. Man kan i ljuset av den tidigare kampen om Europa objektivt se massinvandringen till Europa som ännu ett invasionsförsök.

Han menar att islam är en krigarkultur som vilar på ett religiöst självförtroende som gör att dess anhängare kan se sig som överlägsna medan de västerländska länderna talar om allas lika värde och annat liknande, något som snarast uppfattas som en svaghet.

Roger Scruton: Why Intellectuals are Mostly Left

It’s not often that you find on the left somebody who looks around and finds things that he loves

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
2 years ago

Bara en länk till… I den långa kedja som gjort att svensken finns till…

“Demis Roussos – Goodbye, My Love, Goodbye”: https://www.youtube.com/watch?v=9UzAl9PqGDM

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x