4
apr
Seneste opdatering: 4/4-19 kl. 1642
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Muslimsk land indfører sharia med dødsstraf ved stening for utroskab og homoseksualitet – ingen danske muslimer protesterer.

Integration og jihad: Tilfældet Basil Hassan

Af: Hans Rustad 

Drone-netværket siger noget om hvor let spil jihadisterne har i Danmark. Hvor mange andre undervisere og cykelreparatører er der, med kontakter i Mellemøsten? De åbne grænseløse samfund er som en ”tag selv buffet” for jihadister. Truslen er proportional med antallet af muslimer.

Basil Hassan, Lars Hedegaards attentatmand, bliver en stadig vigtigere person. Nu er han afsløret som en central person i netværket, der siden 2013 har forsøgt at skaffe droner til IS.

Det siger noget om hvor farlig IS er. Det siger også noget om hvilke muligheder det giver jihadister for at operere fra Danmark.

De andre implicerede er en cykelreparatør på Nørrebro og en underviser på Copenhagen Business School. DR slører deres identitet og stiller ikke de nødvendige og logiske spørgsmål:

De handler om hvordan islamister har infiltreret det danske civilsamfund. Hvis medierne og politikerne blev konfronteret med det, ville det blive tydeligt, at terrortruslen er ligefrem proportional med størrelsen af den muslimske befolkning.

Det vil sige at truslen bare vil vokse og vokse. Den vil paradoksalt nok også vokse i takt med integrationen.

Man kan udadtil godt være integreret i det danske samfund, som cykelreparatøren og underviseren. Men det forhindrer ikke at de arbejder for IS.

Dette er den mest ødelæggende sandhed for medierne og politikerne: Selv om integrationen skulle lykkes efter de vanlige parametre, kan truslen faktisk blive endnu større.

Hvis islamisterne er indenfor kan de udrette endnu større skade.

Den sandhed beskytter politikerne og medierne sig mod. Den ville nemlig rejse nogle meget ubehagelige spørgsmål om f. eks. afkrævelse af loyalitet og kontrol af nydanskerne. Formentlig også et program for udvisning.

Danmark skal helt overtage de israelske metoder: Israelerne viser palæstinenserne at de har magt til at påføre terrorister skade. De river familiernes huse ned og fører en meget grundig kontrol.

I Danmark har indvandrerne meget at tabe: Alle typer offentlig understøttelse. Muslimerne kommer fra samfund, hvor de kun kender pisk. I Danmark har de kun mødt gulerødder. Hvis Danmark skal have håb om at sætte sig i respekt må landet indføre pisk.

Men det gør ondt helt ind i de liberale sjæle. Hvad skal der til for at de liberale erkender det selvindlysende?

Det vi kan gøre er at hive sandheden ud i lyset. Idéer, hvis tid er kommet, er uimodståelige. De ætser løgnen væk.

Basil Hassan gik fra et gymnasium på Frederiksberg til at blive Lars Hedegaards attentatmand, før han rømmede til kalifatet. Der er han blevet en meget vigtig person.

Men på et tidspunkt blev han fængslet af tyrkerne. Danmark bad om udlevering. Men før det kunne effektueres havde Erdogan udvekslet ham mod tyrkiske diplomater.

Daværende udenrigsminister Bo Lidegaard skylder Lars Hedegaard en forklaring: Hvorfor gjorde Danmark sig ikke større anstrengelser for at få Hassan udleveret? Dette var på et tidspunkt da Erdogan underhånden hjalp IS. Der er grund til at spørge: Hvilken side stod Tyrkiet på?

Danmark fremstår som svagt, fordi det er svagt. Man tør ikke indrømme at truslen befinder sig indenfor.

Der er fortsat tid til at gøre noget. Men tiden er knap,

IS vil overleve, blandt andet fordi det har så solidt fodfæste i Vesteuropa, i lande som de skandinaviske.

De har optimale forhold, med menneskerettigheder, advokater og medier og politikere, der ikke orker at se sandheden i øjnene.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Charles
Charles
3 years ago

Noget helt andet, men vigtig op til det kommende folketingsvalg.

https://24nyt.dk/venstres-formand-i-eu-kraever-mere-afgivelse-af-national-suveraenitet-og-mere-magt-til-bruxelles/
3. april 2019
Venstres formand i EU: Kræver mere afgivelse af national suverænitet og mere magt til Bruxelles
Formanden for Venstres gruppe i Europaparlamentet raser imod nationalt demokrati og kræver yderligere afgivelse af suverænitet.
Tænk lige på det når krydset skal sættes, Husk: Stem med ansvar, ikke bare efter sit eget ego og tegnebogen.
Husk det nu folkens

Der ER KUN TO partier der reelt kan stemmes på, med ansvaret i behold. De to er: Ny borgelig og DF, resten kan man ikke stole på.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Charles

NB’s troværdighed kender vi endnu ikke noget til, men siden hvornår har man kunnet stole på DF? (Cirka…)

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg tror næppe de er ringere end DF, selv om Df er noget slappe i betrækket.
Har du et forslag til hvem der er til at stole på ud over de to.
Det skulle så lige være Stram kurs, som bør støttes med nogle vælgererklæringer inden det er forsent op til de kommende valg.
Hvis vi vil af med vandalerne er der nok ikke andet at stole på en de 3.

Felix Krull
Felix Krull
3 years ago
Reply to  Charles

Jeg tror næppe de er ringere end DF Ja, så længe de ikke er i Folketinget, og bliver presset til at levere, er du jo fri til at tro hvad som helst. Hvorvidt NB er til at stole på, vil jo først vise sig om femten-tyve år, når det er blevet stemt op i en størrelse, hvor de rent faktisk er i stand til at gøre en forskel. Og hvis de så viser sig at være ligeså troværdige som Kristian Thulesen-Dahl, well, så kan vi jo altid håbe på at der kommer et nyt parti, vi kan begynde forfra med.… Read more »

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Det må unægteligt være noget af et dilemma for alle de politisk korrekte, som ser en storslået og stolt kultur i islam.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Torsten K

“Dilemma…” Der er vist gået en diplomat tabt i dig…

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Hvis man skal lege lommeuldspsykolog, er diverse seksuelle afarters hysteriske forsvar for islam, i virkeligheden “et råb om hjælp”, som al båtnakkeadfærd blev undskyldt med engang. Homoer, transer og hele det CAPS-locked regnebuealfabet vi får tværet ud i øjnene i tide og utide ønsker slet ikke at blive anerkendt som værende “normale”. De hungrer efter voksne, der tør konfrontere dem med, at noget er gået grueligt galt i deres liv. Når ikke andre vil, ja så vil muslimerne. Og det på en måde, som selv Capslockerne kan forstå. Nogle vil påstå, den forklaring er langt ude, men i så fald… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago
Reply to  Margrethe

Du har nok ret, Margrethe.
Da jeg var ganske spæd i 50erne, vidste vi nok lidt om, at der var disse sære eksistenser, selv om det var svært at tro på, men vi så og hørte kun meget begrænset om og til dem.
Formentlig har de i grunden nok haft det bedre med at leve i skyggen, hvor de i dølgsmål kunne udleve deres perversiteter, i stedet for at skulle konfrontere os andre med det i en lang, trist uendelighed, og derfor skal forsvare det.

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Jeg tror ærlig talt alle parter havde det bedst med, som det var dengang. Jeg husker da som barn, at alle var bekendt med voksne, kvinder som mænd, der levede sammen med en af samme køn. Men de voksne snakkede ikke om det, i hvert fald ikke når vi var til stede – og ja vi skænkede det ikke en tanke. Var der ikke større frihed i det for alle parter? Men de levede også bare stille og roligt, uden at belemre andre med deres levemåde. Og jeg har været lige glad med dem det meste af mit liv, ind… Read more »

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
3 years ago

Ang Brunei, så notera att det är KVINNAN (OFFRET), som skall stenas. Enligt sharia är en man alltid oskyldig vid våldtäkt, medan en kvinna alltid är skyldig.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x