8
apr
Seneste opdatering: 8/4-19 kl. 1429
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Angrebet skete 16 marts men videoen er først fremme nu. De to overlevede kun fordi andre kom dem hurtigt til hjælp. Myndighederne foretrækker at se attentatmanden som sindssyg. Det bliver virkelig ikke nemt for Europol at lave pålidelig terrorstatistik i fremtiden. Det diskuteres her på hollandsk TV.Jewish vendor and son stabbed by Egyptian at iconic Amsterdam market. – Se også Khan’s London: Average of 40 Knife Crimes Every Day.


Andreas Kamms  overskuelige problemer

Af Kirsten Damgaard, psykolog cand.pæd.psych.

Der kommer hele tiden flere tilvandrere, og Andreas Kamm tidligere generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm anser det ikke for noget stort problem (men dog for et problem og ikke bare en udfordring) :

”Det er rigtigt, at der er en grænse for, hvor mange flygtninge et samfund kan absorbere, men vi er ikke i nærheden af den grænse. Hverken i Danmark eller EU. Der bor 500 millioner mennesker i EU. Da syrerne begyndte at gå på motorvejene i 2015, kom der en million flygtninge. Det svarer til, at der kommer én ny elev i en skole med 500 elever. De fleste vil mene, at det er et overskueligt problem.” (Kristeligt Dagblad 06.04.19.)

Vi har imidlertid allerede 12-13% udlændinge i Danmark, hvoraf kun ca. halvdelen ikke udgør en økonomisk eller en kulturel belastning! Vi har allerede mange hundrede tusinde flygtninge, der allerede har fået ophold.

Vi har allerede titusinder af såkaldt gæstearbejdere på offentlig forsørgelse, der fik permanent ophold. Fremtiden vil bringe foranståendes efterkommere og familiesammenførte med deres mere eller mindre atrraktive sociale arv.

Her “bor” også 18.000-20.000 illegale, og vi har mange afviste asylansøgere, der ikke vil udrejse, men skal forsørges og have lægehjælp. Hver sommer okkuperer mere eller kriminelle romaer områder i byer med forslumring til følge. Det forbigår Kamm.

“Når man spørger danskerne : hvad er det positive du kan sige om etniske minoriteter ? ” , så kan de stort set kun nævne én ting, og det er mad “, forklarede tidligere integrationsminister Manu Sareen (TV2/Lorry 01.02.06 ) for 13 år siden.

Måske har danskerne sidenhen fundet et hav af positive værdier ved at indvandringen fra dengang er steget, og nu udgør mellem hver 7. eller 8. person?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morten - - -
3 years ago

Han våser. Eller værre: Han fylder os med løgn. For vi kan ikke demografisk lignes ved “en skole med 500 elever”, eftersom skoler udelukkende udgøres af fertile og før-fertile personer. Ligesom de øvrige uintegrerbare, fordeler de tilkommende sig på relativt få årgange. Netop altovervejende de fertile og før-fertile. Læg hertil, at de i forhold til os er hyperfertile. Danmarks Statistik har bekendtgjort, at specielt de syriske kvinder bidrog til, at 21,7 børn, født i Danmark i 2016, havde ikke-vestlig baggrund.

– – –

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x