24
apr
Seneste opdatering: 24/4-19 kl. 1239
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Invasionshærens brandterror

Dette skete i Diavata nord for Thessaloniki den 5 april. Der ligger et ‘flygtningecenter,’ der forårsager kronisk uro i omgivelserne. Jeg kan ikke undlade at tænke på alt det, der brænder i Sverige. Skoler, fabrikker, kirker, børnehaver, skove. En stor andel må nødvendigvis være brandterror udført af politikernes invasionshær, f.eks. de omfattende skovbrande sidste sommer.

Lavteknologisk terror i Danmark, Norge og Sverige

Det brænder stadig lystigt i Sverige, og det koster formuer: Våg av misstänkt anlagda bränder under påskhelgen. og Brand utom kontroll vid Landvetter – vattenbombas. Det brænder også voldsomt i Nordskåne mellem Hästveda og Osby. Et helt oplagt brandattentat er det på Norsborgs herrgård fra 1700 tallet.

Også i Danmark har politikernes invasionshær futtet lystigt af siden optøjerne på Nørrebro for en uge siden. København, Slagelse, Vestegnen, Odense, Århus. Også i Norge er skovbrande ude af kontrol. Alt er selvfølgelig ikke påsat, men så mange spontane brande opstår ikke samtidigt. En Tweeter:

Vi har haft många torra vårar förut genom åren. Det har ALDRIG brunnit så förut i Sverige…Vi har minst 1000 jihadister i Sverige nu som vill rasera landet…Alla dessa bränder känns INTE normalt…

Tændstikker er fattigterroristens Kalashnikov. Se skriften på væggen, Europa! Hvis de hader os så meget inden vi har gjort dem noget, hvor meget vil de ikke hade os, når vi er presset til at svare igen med vold og udvisninger for vores nøgne overlevelse? Inden vi gør det, bør den danske hær være klar til at assistere politiet.

I Frankrig brændte endnu en kirke påskesøndag

Også i Versailles udenfor Paris hærger i morgentimerne onsdag en stor brand

Police have confirmed that a fire in the French church of Notre-Dame de Grâce on Easter Sunday appears to have been intentionally set, making it the latest in a string of desecrations of Christian churches in the country.

The fire was started in a large, wooden confessional around 4:30pm and proceeded to consume a dais in the presbytery of the eighteenth-century church located in the southern French town of Eyguières, near Provence.

“Flames several meters high were coming out of the church,” said the mayor of Eyguières, Henri Pons, before a team of 30 firefighters with six vehicles arrived and managed to contain the blaze. Another French Church Burns on Easter Sunday, Probable Arson – VIDÉO – Un incendie détruit le confessionnal de l’église Notre-Dame de Grâce à Eyguières

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
3 years ago

At dette skulle forårsakes av muslimer har jeg egentlig vanskelig å fatte..
Regjeringene i våre land tar ju inn disse til våre land i tusenvis..som bare øker.
Så betyr dette at regjeringene i våre land hater oss så mye også og vil utslette oss med hjelp av muslimene.
Vi er i alle fall på god vei til utslettelse.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
3 years ago

De sataner er slet ikke flygtninge, men en invasionshær, som er kommet for at ødelægge Europa. Vågn op politikere!!!

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Politikerne er skam vågne og de ved også godt, at det er en invasionshær, men prisen afdankede parlamentarikere skal betale for topjobs i EU og det private erhvervsliv er, at de lukker øjnene for ødelæggelserne.

En slags omvendt korruption, kan man kalde det. Først leverer politikerne og bagefter modtager de bestikkelsen. Det sikrer, at den enkelte politiker konstant gør sit bedste for at kvalificere sig til belønningen.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Ferd Ed Sa

Når hjalp det å skrike på politikerne..Våkn opp..
Nei, nå er det landets innbyggere som må våkne og kaste disse politikere som nå misstyr sitt land og folk for egen vinning.
Ser svartest ut for Norge ..Danmark i så måte..
I Sverige har vi SD, KD og M som i dag ved valg ville fått regjering.

Hr. Snusk
Hr. Snusk
3 years ago

I slutningen af august 2018 var der registreret 422 skovbrande i en tysk delstat, som kun er halvt så stor som Danmark – Brandenburg.

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10827153/stor-skovbrand-naer-berlin-er-stadig-ikke-slukket-militaeret-er-sat-ind-for-at-hjaelpe/

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Der findes garanteret intet belæg for at antyde, at skovbranden i Norge skulle være påsat af muselmænd, som først og fremmest ynder at klumpe sig sammen i større byer. Området det brænder i ligger 6 – 7 timers kørsel fra Oslo og 1½ – 2 timer fra Stavanger; altså ikke et sted, hvor muselmanden sædvanligvis slår sine folder. Og grækerne skal man nok ikke bekymre sig over. Dels finder de sig ikke i alverden og dels har de flere hundrede års erfaring med at håndtere muslimske invasionsstyrker. I krig og kærlighed gælder som bekendt alle kneb, men ønskes et vist… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x