29
apr
Seneste opdatering: 29/4-19 kl. 1801
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De abrahamitiske religioner er sygeligt optaget af homoseksualitet, der trods alt er et marginelt fænomen på halvanden procent af befolkningen. Flertallet kan og bør være ligeglade, så længe  homoseksuelle behandles ordentligt, hvad de som bekendt ikke bliver af islam.

I Sverige er optagetheden nærmest religiøs, så det  ikke er rigtig vel forvaret. G.K.Chesterton havde ret: “When men choose not to believe in God, they do not thereafter believe in nothing, they then become capable of believing in anything.”

Kristne og muslimer er optaget på hver deres måde, kan man roligt sige, altså af mandlig homoseksualitet. Kvinder interesserer dem ikke rigtigt. I det shinto-buddhistiske Japan er holdningen nærmest: “Er du bøsse? Og hvad så?” Det virker noget sundere. Transkønnede tælles i promiller, hvilket ikke holder London tilbage: London to host its first Transgender Pride festival this year.

“Jøder har ingen fremtid i Tyskland”

Hvad Adolf Hitler og muftien Haj Amin al-Husseini ikke klarede, nemlig at gøre Tyskland jødefrit, har velmenende EU, FN, socialister, liberalister, globalister og multikulturalister sat sig for at klare. Midlet hedder islam. I 1933 var der en halv million, i dag er der 100.000 jøder tilbage i det forenede Tyskland.

I 2015 mente Jeppe Juhl ikke, der ville være nogen jøder tilbage i Vesteuropa i år 2100. Jeg tror, han har ret. Mange danske jøder dukker hovederne, som det er deres ældgamle overlevelsesstrategi, og taler helt ikke om det, men deres tid løber ud. Det er ikke nogen klog taktik i Vesteuropa i 2019. Jpost har læst Die Welts Warum junge Juden Deutschland verlassen:

“No, we are no longer safe here”

In 2016, a student of Arab origin reportedly said during a discussion of the Middle East conflict in Rückert’s class in Berlin: “If there is a Jewish student in the class, I would kill him.” Students of Polish and Arab descent have targeted Rückert with insults such as “shitty Israeli,” and “shitty Jew.”

“I’m totally afraid of Muslim antisemitism,” said Maertens’s mother, Evelyn. “I cannot judge how bad this will become.” According to Welt, Maertens’s aunt in Tel Aviv has repeatedly urged the mother and daughter to move to Israel because it is no longer safe in Germany.

“No, we are no longer safe here,” Killy said at the time. He said the disintegration of state power, excesses of the extreme right-wing, the loss of political credibility, and “the terrible fear of naming Islamism as such” have contributed to an insecure environment for Jews. Hamburg’s Jewish community has nearly 2,500 members. Just under 100,000 Jews are registered with the Central Council of Jews in Germany. ‘NO FUTURE FOR JEWS IN GERMANY,’ SAYS GERMAN JEWISH TEENAGER.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den meget nervøse
Den meget nervøse
3 years ago

Det kræver ikke nogen højere uddannelse at se, at også i Danmark kommer vi til at vælge mellem jøder og muslimer. Når muslimer har jaget jøderne ud og de er blevet mange nok, er det de kristnes tur. Vi behøver bare se på mellemøsten, engang kristne kernelande, der er færre og færre kristne tilbage. Det der undre mig er at vi ikke kan se, det kommer. Ikke i min generation, vi klarer det nok, i vores børns generation vil urolighederne tage til og dominanskulturen være skræmmende nærværende, vores børnebørn vil derimod opleve borgerkrigen. Mod slutningen af århundredet vil jøderne have… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Bare rolig, ikke så nervøs.
Europa har altid været et særdeles voldeligt kontinent.

Den nervøse
Den nervøse
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ikke på vores breddegrader i min levetid. Læg mærke til at jeg ikke er så nervøs for mig selv, men for mine efterkommere.

Vildnissen
Vildnissen
3 years ago

Det er ligefør man kan misunde jøderne – de har nu deres eget land, med vilje til at forsvare sig, at flygte til. Hvor skal vore børn tage hen? Trump kan holde udviklingen i USA stangen i 6 år til, derefter?

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Man skal nu ikke forglemme denne charmerende jødinde
https://www.youtube.com/watch?v=-7ldT3YL2Kw
ej heller Bonniers feks.

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Hvor blev min kommentar af?

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago
Reply to  Peter Buch

Det tog nogle sekunder. Tak for det!

Peter Buch
Peter Buch
3 years ago

Hvis du tror du er noget er der noget du har misforstået. Og hvis du tror du kommer over gærdet er det bare helt hen i vejret. Den slags gælder naturligvis kun når der er total kontrol med grænser, og indvandring. At der kan opstå uvilje mod specifikke gruppers tilstedeværelse samt vækst i befolkningstal- også i Tyskland- skulle være forventeligt. Forudsat der overhovedet kan eksistere modstand mod specifikke grupper samt indvandringsmodstand, Under hævdede menneskeretskonventioner er noget sådan vist ikke muligt eksisterende eller registreret lovligt optrædende. Hvilket jeg vil hævde strider mod selve virkeligheden… Set herfra. About 60% (numbering around 304,000)… Read more »

River
River
3 years ago

Homoseksualitets udbredelse er blot et af en lang række strategier til udryddelsen af den hvide mand. Intet samfund kan overleve når 5. kolonne virksomhed gøres til normalen. Homoseksuelle har gang på gang vist en ekstrem fejhed når det gælder deres begejstring for islam. De er i den form vi ser i dag en afgrening af kommunismen.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  River

Ovenstående kommentar er søreme både klog og indsigtsfuld…

River
River
3 years ago
Reply to  Torsten K

Homoseksuelle er værktøj for ødelæggelse af samfundet. Prøv bare at finde eksempler på deres individuelle samfundssyn i stedet for gruppetænkning. Selv efter at de er kulturberiget skjuler de overfaldsmændene. Du ser det også i feministers påstand om at det er mænd i almindelighed der overfalder dem. Eller hvor den hvide kristne mand angiveligt er lige så tilbøjelig til at begå terror som muslimer. Om de ønsker at ligge sammen med en af samme køn som sig selv syntes jeg allerhøjst er sørgeligt, men at lade sig bruge som værktøj til ødelæggelse af dem der sikre deres frihed er afskyeligt. Lidt… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x