2
maj
Seneste opdatering: 2/5-19 kl. 1655
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Man kan også se videoen på Lamottes Facebook og læse 490 kommentarer. Bemærk manden midt i til politikerne: “Dra åt Helvete.”)

Upplands Väsby er en forstad 20 km nord for Stockholm med 45.000 indbyggere. Hvis man kæmper sig igennem disse beretninger fra beboere, indser man, at indvandringen har ødelagt samfundet hinsides reparation. Ikke 10.000 politifolk kan gøre denne forstad beboelig igen. Det er en bydel, hvor ingen bevæger sig ud efter mørkets frembrud.

Det varer ikke længe inden nogen siger det åbent, alle tænker og ser: “I har jo ødelagt landet.” Derfra til retsprocesser mod de hovedskyldige – f.eks. en Fredrik Reinfeldt – er der ikke så langt, som der har været. Hvad der er sket, er maksimalt alvorligt, og det vil få følger for de skyldige før eller siden. Tænkende mennesker – dvs. ikke særligt politikere – er nu rigtig urolige: Reform av asylsystemet vår tids ödesfråga. Sverige bevilliger næstflest asylophold i EU. Tolv gange flere end Danmark. (april 2019)

Malmö är en försmak av vad som väntar hela Sverige

Hur blev arbetarstaden Malmö Sveriges bidragsmekka? Mycket av det som en stor del av landets befolkning upplever och häpnas över idag har vi som bor i Malmö erfarit under lång tid. Eskalerande grov kriminalitet, “offerkoftesyndromet”, våld, mångkultur, och så vidare.

Visst, Malmö är en fin stad på flera sätt. Undviker man betongen i stadens miljonprogramsområden så finns här gott om trevliga parker, caféer, aktiviteter och närhet till både natur och till kontinenten.

Men något är märkligt här. De som flyttat till Malmö på senare år och den yngre generationen har inte varit med om förändringarna och har svårt att förstå vad som har hänt. De ser inte den drastiska förvandlingen från arbetarstad till bidragsstad, och allt vad det har kommit att innebära. Malmöbon Jimmy Olsson betraktar en stad i förfall. Malmöbo betraktar en stad i förfall: “Myndigheterna är korrupta och gullar med grovt kriminella utan asylskäl”

Förlamande rädsla för repressalier

“Svenskarnas självdestruktiva beteende förbryllar världen. Teorierna om vad som ligger bakom vår till synes irrationella hållning till verkligheten är många – feghet, dumhet, självförakt, fredsskada.” ”Vi har ingenting att frukta utom fruktan själv”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maggan
Maggan
4 years ago

Jag har bott i Malmö i hela mitt liv som började på 40-talet. Har sett stadens förfall och känner allt större förtvivlan över utvecklingen. Att rösta rätt osv tycks inte ha någon effekt. Bättre fly än illa fäkta känner jag nu och väljer att flytta ifrån min stad som jag älskade under min barndom och ungdomstid.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Maggan

Jeg synes synd på dig, Maggan, og jeg forstår godt, at du vil fly fra den staden, men hvor i Sverige kan du fly hen? Norrland? De unge mennesker burde stå foran regeringsbygningen hver dag og råbe og skrige af deres lungers fulde kraft: “Gå AF, Løfven & kompissar, I du’r ikke!” De gule veste kan svenskerne lære af. Der må vold til nu, hvis Sverige skal reddes, og folkedomstole, fx når det gælder et svin som dette: https://www.breitbart.com/europe/2019/05/01/deportation-rejected-migrant-who-sexually-attacked-11-women-two-weeks/ Det svenske politi forstår jeg heller ikke; de kunne godt tage at eliminere, bort fra kameraer osv., nogle af disse fjender… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Lenn

Og typerne, som igen og igen foreslår vold, folkedomstole osv., mens de skjuler sig hjemme bag skærme og tastaturer, er uden tvivl de sidste, der går på barrikaderne.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Torsten K

Hvor ved du det fra? Jeg synes ikke at scanne en menneskekender af nogen synderlig kaliber ud fra dine mange sofisterier.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Margrethe

Typerne, som konstant forherliger og opfordrer til voldsanvendelse, tilhører den slags mennesker, der mener at have patent på sandheden og derfor ser sig berettiget til med vold at få alle andre til at rette ind.

Af grupperinger, som vedkender sig ovenstående, kan løseligt nævnes antifa, muslimer m.fl.

“Fint” selskab at befinde sig i!

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Torsten K

Du selv, Torsten K., kunne jo begynde at underskrive dig med dit korrekte fulde navn!
Altid en god start for en netkriger.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Nu er det jo ikke mig, der taler om vold, standretter, dekapitering, våbenbrug og væbnet oprør…

Adresser hellere dine ord til de rigtige netkrigere.

Niels
Niels
4 years ago
Reply to  Lenn

ALLE REGERINGER OG BUREAUKRATER I DE VESTLIGE BUREAUKRATIER MÅ ELIMINERES OG BLIVE ET HOVED KORTERE EFTER EN KORT RETTERGANG UDEN ANKEMULIGHED

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Niels

Don’t feed the troll: https://is.gd/z3V4DX

Charles
Charles
4 years ago

OT men meget vigtig info. Demokraterne er bundrådne fra top til bund, Jaa, det gælder også her hjemme i Danmark. Husk til valget: Socialdemokraterne med Mettepigen i toppen, gav Lars Løkke Rasmussen mandat til at underskrive Marrakesh aftalerne for, Flygtninger og Migranter. Mette Frederiksen og Lars L Rasmussen er de to største lorte i dette forræderiske spil mod den Danske befolkning, medens EU-slikkeriet forsætter. Fy Fahn. Dette gælder for de såkaldte flygtninger, med fede mobiltelefoner og mærketøj. http://www.dendanskeforening.dk/side598-cid-522-aid-12564-mid-1-params-12.html 01.01.2019 Venligst: Læs hele pdf’en. Så for at slippe for mere lort fra SYD, da Stem på NB eller SK, hvis Danmark… Read more »

Lenn
Lenn
4 years ago

Jøderne flygter fra Sverige, og hvem bliver de næste til at blive forfulgt, som under 2. verdenskrig? Kristne. Meget god, foruroligende video, som slammer den uægte, antikristelige, svenske kirke. https://www.youtube.com/watch?v=ACtjGtVrgSU – Kvinden er akademiker og har været chef i 30 år, men fordi hun er kristen og islam-kritisk, er hun nu udestængt totalt fra jobmarkedet. Det undrer mig, at danske medier ikke fortæller om de alvorlige problemer i Sverige, fx at jøderne nu flygter derfra? Nåeh nej, det er jo fake news-medierne, vi taler om… De taler om klima og SAS for at få fokus væk fra de reelle problemer.

Torsten K
Torsten K
4 years ago

“Det er en bydel, hvor ingen bevæger sig ud efter mørkets frembrud.”

Her i byen er der heller ingen, der bevæger sig ud efter mørkets frembrud, hvilket betyder, at her er ufatteligt fredeligt. Og da her heller ikke er nogen gadebelysning, er her også ubeskriveligt mørkt.

Skulle nogen alligevel driste sig ud om aftenen, vil de med stor sandsynlighed gå ind i et eller andet og derved komme til skade.

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Torsten K

“Så jeg længe jeg mener noget, er jeg da ikke død” må dit ræsonnement være. Ualmindelig tåbelig kommentar til en ufattelig tragedie.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Margrethe

Det er ikke et debatoplæg jeg har skrevet, men for at skære det ud i pap:

Når ingen, som i ingen overhovedet, bevæger sig ud efter mørkets frembrud, må der i sagens natur være meget fredeligt.

Lenn
Lenn
4 years ago

“Vi har ingenting att frukta utom fruktan själv”. Dette er en ikke-sætning, som er totalt pløk! Det er selvsagt ikke frygten, som kommer med macheter, knive og pistoler, eller frykten, som voldtager. Frygten i Sverige (og Norge, og Danmark osv.) er helt legitim, men den burde vendes til decideret Vold mod de ansvarlige og mod gerningsmændene. Kald det præventiv vold, eller opdragende vold. Er det ikke legalt at eje våben i Sverige? Hvorfor går svenskerne så ikke bevæbnet på gaderne? Man behøver jo ikke bære en pistol som en cowboy…

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Lenn

Typerne, som gang på gang opildner til vold er fuldt ud sammenlignelige med hadprædikanterne i muhamedanernes bedehuse, som også uafladeligt forsøger at påvirke svage sjæle til at begå ulovligheder mens de selv vasker deres hænder, og samtidig hævder, at de jo blot fortæller sandheden.

Lenn
Lenn
4 years ago
Reply to  Torsten K

Torste k: Hvis du tror, at flinke argumenter er det, der skal til for at vende den europæiske skude, som er fanget i en hvirvelstrøm ved navn islamisering og terror (terror følger altid i kølvandet på muslimer, faktum!), så må du have boet på en øde ø uden tilgang til medier de sidste 10 år! Der kommer en tid, og måske kommer den som en snare over os, hvor folk må kæmpe med livet for det de har kært, eller miste det. Vi ER ved at miste det til de barbarer, der møver sig Ind i Vesten med deres syge… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  Lenn

Jeg tror ikke på flinke argumenter eller dialogkaffe, men på, at muselmanden kan og skal lovgives ud af landet.

Hvis vi som folk skal kunne se os selv i øjnene efter at have fordrevet invasionsstyrkerne, er det den eneste måde at gøre det på.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Torsten K

Jeg kan da fint se mig selv i øjnene, hvis man starter på administrativt eller ved Femedomstole at lade likvidere/henrette hjemlige islamister og jihadister i det stille, før de har begået deres forbrydelser.
Islamisering er krig mod den oprindelige befolknings tro og samfundsordning, at den udføres som terror ændrer ikke på virkeligheden.
Den eneste måde at bekæmpe invasionsstyrker på er ved magt, dvs, vold, at fordrive de pågældende ved at dræbe flest mulige af de invaderende og få resten til at flygte.
Læs lidt historie.

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

Jeg synes egentlig ikke, at ovennævnte metoder adskiller sig væsentligt fra muselmændenes, og det niveau er vist ikke ønskværdigt.

T. Snorrason
T. Snorrason
4 years ago
Reply to  Torsten K

Tja, jeg er ikke medlem af Det Radikale Venstre, din menneskelige feel good opfattelse af tilværelsen hører hjemme der. Krig (læs lidt i koranen med tilhørende skrifter), for det er, hvad det er, håndteres med størst mulig styrke, ellers taber man faktisk. Det er måske ikke særlig pænt at dræbe andre mennesker, men det kan være nødvendigt, ikke mindst når de forsøger at dræbe en, hvis man ikke følger deres livsopfattelse/”tro”. Russerne og de østeuropæiske lande ved, hvorledes muslimer og islam skal håndteres og har i århundreder været i kamp mod islam. Vesteuropa har været nogenlunde forskånet, indtil diverse tosser… Read more »

Torsten K
Torsten K
4 years ago
Reply to  T. Snorrason

@ Snorrason:

Det kunne da være, at jeg skulle melde mig ind i Det Radikal Venstre. Måske har jeg omsider fundet min hylde i tilværelsen…

Peter Buch
Peter Buch
4 years ago
Reply to  Torsten K

En forudsætning for efterfølgende sætninger er at invasion er uønsket.
At afværge invasion kan forsøges, er det ikke muligt, da undslip invasorerne der søger din underkastelse eller din død, og medvirk venligst til at samtlige invasorer udrydder hinanden.
På forhånd tak.

SweDane
SweDane
4 years ago
Reply to  Lenn

Svenskerne er bevæbnet til tænderne, de næsten ligeså mange våben som amerikanerne, de er masser af yderst kompetente jægere i Sverige, det er kun et tidsspørgsmål…

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x