3
maj
Seneste opdatering: 4/5-19 kl. 2224
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Norske HRS har besøgt Lars Hedegaard og gjort et langt  interview. Det er selvsagt på norsk.

“Jeg betrakter Sverige som tapt på den måten at jeg tror at staten vil bryte sammen”

Jeg betrakter Sverige som tapt på den måten at jeg tror at staten vil bryte sammen. Politiet og rettsvesenet har jo allerede brutt sammen. Voldsmonopolet, det som først og fremst karakteriserer en suveren stat, det er brutt sammen. Utenforskapsområdene blir større og større. Og så kan man forestille seg, og det kan jo skje i Norge og Danmark også, så vil de samme nordmenn og dansker søke sammen i sine egne enklaver, som jeg har beskrevet i min siste bok, dystopien Fragmenter af Danmarks historie 2020-2031. Læs det hele Folkefienden: Han vil heller dø enn å holde kjeft om islam og løgn

Masseindvandringen er den største dumhed i folkestyrets historie

Af Ulrik Høy

Det kan ikke undre, at folk reagerer. På bare 40-50 år er antallet af muslimer vokset fra 0 til 300.000, så det er da noget. Til sammenligning voksede antallet af jøder i Danmark fra 0 til 6.000, ikke på 40-50 år, men på 400 år.

I folkemunde kaldes Nørrebrogade derfor både “Gazastriben” og “Den arabiske Gade”, og det er da meget betegnende. For resten er der fem gange så mange palæstinensere, som der er danske jøder, for nu at tage det med, så hvem truer i grunden hvem?

Arabiske terrorister bor i cykelafstand fra synagoger og krudttønder, og tidligere chef i PET, Jakob Scharff fortæller i sin bog “Syv år for PET”, at da danske medier i februar 2008 genoptrykte nogle Muhammedtegninger blev Jyllands-Posten på få øjeblikke det varmeste civile terrormål på kloden. På kloden, ja. Så voldsparate er den digitale del af muslimsk terror, så hvem er den stærke her?

Nazisme og islam forbundne størrelser

Når Martin Krasnik fra Weekendavisen kalder Rasmus Paludan for nazist, er det derfor helt ude i hampen. For det første er nazi og islam forbundne størrelser, jævnfør Hitler og stormuftien af Jerusalem. For det andet er “Stram kurs” en selvfølgelig reaktion på en utålelig tilstand. Til gengæld skal man tænke sig lidt om, før man dypper koranen i sovs og kartofler, for seancen bliver kolporteret til den ganske klode, og det er vel perspektivet og risikoen.

Der er sikkert mange fredelige muslimer i Danmark, men der er helt sikkert også en del rastløse psykopater, der venter på en anledning til at gå amok. Det er vel også derfor Københavnsk politi rykker ud og beskytter en uskyldig forestilling på Nørrebros teater. Hvis der ikke var en potentiel risiko for vold fra muslimsk side, hvorfor skulle de så gøre det?

Krasnik bereder vejen for volden ved at kalde Paludan nazist

Bortset fra det skal Rasmus Paludan stå tidligt op for at vinde kampen. BZerne er venstre-nazister, der længes efter blod og ære. Muslimske gadebander er også ærefulde, ja fyldt til bristepunktet med ære, og så er der de rigtig farlige, der ligger på lur. Ja, og så er der folk som Martin Krasnik, der bereder vejen for volden ved at kalde Paludan nazist. Det er ikke alene dumt og misvisende, det gør Paludan ekstra sårbar, så Krasnik er vel det nærmeste man kommer en nyslået, muslimsk konvertit.

Klogt eller mindre klogt: Rasmus Paludan er en sund reaktion på en syg tilstand i dagens multietniske heksekedel.

Må det gå ham vel, også i Folketinget.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

De “sikkert mange fredelige muslimer i Danmark” er et OVERORDENLIGT STOR problem!

For de ved hvad der sker, men vil ikke melde terroristerne – deres trosfæller – til “de andres vantro politi”… Hvorved terrorister snildt kan skjule sig i mængden af muhamedanere!!!

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Lige præcis Anders Bo. Det har jeg igennem snart mange år fremført. Sært nok er der aldrig nogen, der siger mig imod, ud over de sædvanlige relativiseringer om, at der også er danskere, der begår ulovligheder.

Christian
Christian
2 years ago

Der er langt flere muslimer end det traditionelle tal på 300.000. Mit gæt er 5-600.000, hvis man tæller 35 års masseindvandring + 50.000 tyrkere fra halvfjerdserne + børnefødsler med. Nogen år er der indvandret mellem 10-20.000 muslimer – hvert år!

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago
Reply to  Christian

I 1960 var Danmarks befolkningstal 4.580.708. Antallet er i dag 5.768.712.

Eftersom vi danskere får for få børn, kan man undre sig over, hvor tilvæksten på 1.188.004 er kommet fra.

Lenn
Lenn
2 years ago
Reply to  Rune Hansen

Ja, der er noget helt galt i de offentlige tal. Jeg tror, der er 8-900.000, men måske skal der en folketælling til. For nogle år siden arbejdede jeg på projekt i UK, og da var der folketælling, og alle fik besøg af en person , ansat til at foretage folketælling. Nationalitet, alder og formål med at opholde sig i uk, blev noteret. Jeg tror, at en dansk folketælling ville vise et skræmmende resultat. Faktum er, at nogen lyver, for de har sagt det samme tal i over 10 år nu.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Christian

Jamen se dog bare på gader og stræder alle vegne. Det myldrer jo med muhamedanere, også i arbejdstiden. Selvfølgelig er der LANGT flere end blot 300.000. Det tal fremkommer efter alle mulige og umulige krumspring for kunstigt at gøre det mindre, og dermed mindre angstskabende.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Bare rolig. Det varer ikke længe før der kommer tapre danske modstandsfolk og jager muhamedanerne ud af landet.

Du ved; de dér frygtindgydende krigere, som på diverse netfora og i kommentarspor plæderer for militærkup, skueprocesser, massedeportationer og slige sager.

Virkelig barske typer!

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  Torsten K

Er du nu der igen Simon?

Lenn
Lenn
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Ja, jeg var lige ude og vende, bla på frb og Kgs Nytorv her til aften, og jeg så to ekstremt dyre mercedeser med isis-lignende krapyl i!! Det ene hold speedede meget voldsomt op, så man rigtigt kunne høre alle cylindrene. I øvrigt var der så mange perkere i busser, tog og på gaden, at danskerne samtlige steder var i undertal! Jeg er helt færdig med at tage tog om aftenen, og går helst ikke ud om aftenen længere. Idiotpolitikere!!

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago
Reply to  Christian

(Jeg røg åbenbart i filteret, fordi jeg hyperlinkede til kilderne for tallene, så jeg prøver uden).

I 1960 var Danmarks befolkningstal 4.580.708. Antallet er i dag 5.768.712.

Eftersom vi danskere får for få børn, kan man undre sig over, hvor tilvæksten på 1.188.004 er kommet fra.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Som tidligere skrevet her anser jeg Rasmus Paludan som brilliant, og gleder meg på Danske folkets vegne at de endelig har fått en uredd politiker som snakker rakt ut..
glømmer aldri hans video der han “mister” koranen i bakken (ser den fortfarande og storskrattar) og reaksjonen ifra en muslim..som forteller alt om situasjonen i Danmark.. i et nøtteskall..muslimene har overtatt og styrer dansk levesett som selvsagt ikke de veletablerte politikere våger innrømme..eller fordømme..det er ju deres skyld danske folket lider nå. Samme i Norge og Sverige.

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  sussebassa

Vi er mange, der elsker denne brave mand. Jeg har endda trykket ham personligt i hånden! Det er jeg meget stolt over! 🙂

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Du må hilse til han ifra meg personlig og si jeg elsker hans bizarre og brilliante/intelligente humor han driver med muslimene..spot on det. Mange nordmenn som diskuterer på document.no..er også beundrere av han..og er nå misunnelige over at danskene fikk sin redningsmann men glade for dere..ser ille ut i Norge nå..vi har ingen.. Svenskene har Åkesson.

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago

Det er et godt interview. Jeg er ked af at høre, Lars Hedegaard er ramt af kræft.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Må det gå Paludan vel i Folketinget: Facebooks nordiske kommunikationschef, Peter Münster, oplyste for få dage siden, at Paludan er blevet udelukket fra at kunne anvende Facebook. Idet Facebook er en udenlandsk virksomhed, kan man vel med rette kalde ovennævnte handling for “udenlandsk påvirkningsvirksomhed”, hvor Facebook bevidst forsøger at påvirke udfaldet af det kommende danske folketingsvalg. Imidlertid er Facebook ikke en udenlandsk efterretningstjeneste, så spørgsmålet er, om Peter Münster kan politianmeldes for at have overtrådt påvirkningsloven. Men det er der uden tvivl mange ivrige danske modstandsfolk, barske netkrigere og andre indædte forsvarere af ytringsfriheden, som dirrer efter at få afprøvet,… Read more »

Cat Girl
Cat Girl
2 years ago
Reply to  Torsten K

Facebook er FBI og CIA, det er en udelandsk (amerikansk) efterretningstjeneste

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Cat Girl

Jeg ved det selvfølgelig ikke med sikkerhed, men vil umiddelbart tro, at de politikere, som har udformet og vedtaget påvirkningsloven, har haft erklærede statslige efterretningstjenester i tankerne…

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Jag tror Sverige får några år av “låg stabilisering”; lågvattnet har satt sig och folket vant sig vid korruption, falskspel och lågintensivt inbördeskrig. Denna sättning och tillvänjning tolkas som ett tecken på löftesrik tillfriskning (!). Om ca 20 år är demografin sådan att det riktiga inbördeskriget bryter ut. Detta är mitt optimistiska scenario. Ett alternativscenario utan direkt etniska förtecken är ekonomiskt sammanbrott och nödår – då välfärdsstatens kollaps är faktum. Välfärdsstatens kollaps är egentligen en positiv kris, eftersom den gapade efter mycket (och födde gökungar, entreprenörer och sutenörer) så att alla miste stycket. En illusion mindre men en insikt större.

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Når svenskerne ikke tager kampen med muslimerne nu mens de er i flertal, så gør de det da slet ikke når de kommer i mindretal.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Peter Zichau

Præcis som os danskere, er svenskerne også bedst til at “kæmpe” på nettet.

Tag blot et kig på kommentarsporene i https://samnytt.se/

Nogle pokkers karle er de!

Træt
Træt
2 years ago
Reply to  Torsten K

Først må man lodde stemningen og prøve at danne sig en indtryk af hvor mange meningsfæller man har. Der skal en betragtelig mængde partisaner til, for selv ABB’s præventive aflivning af nogen og firs hitlerjugend, der satsede på en lukrativ karriere i das Partei, har ikke nyttet noget.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Om Jari Norvanto får ret i sin spådom, kan man konkludere at muslimerne i Sverige har nået deres mål – nemlig at indføre mellemøstlige tilstande i Sverige. Mellemøstlige tilstande er karakteriseret ved overgang fra samfund organiseret ved demokratiske strukturer til Darwinistisk anarki, hvor baviankulturen hersker. Det er dog umuligt at opretholde et velordnet moderne industrielt samfund styret af bavianer – det er der ikke set eksempler på i den islamiske verden.

Lenn
Lenn
2 years ago

OT: Jeg håber, det er okay, at jeg her slår et slag for, at vi rækker disse stakkels mennesker en hjælpende hånd i form af cool cash! Organisationen kender jeg, og den, sammen med Open Doors, er fuldstændigt til at stole på. https://forfulgtekristne.dk/hjaelp-til-ofrene-i-sri-lanka/
Billedet af de søde børn, iklædt deres allerfineste tøj til denne højtidsdag, mens de står forventningsfulde – ca. 50 små børn – til Påskegudstjeneste, er taget et par minutter før, den onde terrorist sprænger halvdelen af dem til døde. Hvilken enorm ondskab, muslimer besidder…

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x