3
maj
Seneste opdatering: 4/5-19 kl. 0733
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Informationsmonopolet tilbage til, hvor vi kan kontrollere det: Det skrantende MSM

(Se Tommys egen forklaring af, hvad der gik forud.) –  Her er noget den engelske løgnepresse elsker. Den afskyelige Daily Mail får endda sin rubrik til at antyde, at Robinson aggressoren: Shocking moment Tommy Robinson repeatedly PUNCHES man who tipped milkshake on his head.

“Seriøse medier?”

I den lokale avis får overfaldsmanden lov gratis at påstå, at ‘koppen smuttede ud af hans hænder ved en fejltagelse.’ Et medie siger det, som det var: Endorsing hate: Mainstream Media SLAM Tommy After Muslim Milkshake Attack, men Politicalite er heller ikke det, Stjernfeldt idag kalder “et seriøst medie.” Nej, seriøse medier lyver nemlig mod betaling, hvor vi andre gør det ganske gratis, hvis vi kommer til det.

Tommy Robinson har ingen venner i MSM. Uden Facebook, Twitter og You Tube, har han heller ikke nogen stemme imod dem, og det er jo det Copyrightdirektivet og europæiske politikeres pres på Big Tech handler om. Informationsmonopolet tilbage til, hvor vi kan kontrollere det: Det skrantende MSM. For der er ingen magt uden magten over  informationen. Sådan har det været i 10.000 år, og derfor er mange demokratier i forskellig grad blot teater for masserne. Instruktører og hovedrolleindhavere tror mest på illusionen.

Alle beskidte tricks i brug på nettet

Det tog tyve års frit internet, før EU Kommissionen opdagede det, men de forædte og fordrukne millionærer er vel ikke just ‘first movers.’ Nu er Tommy Robinson fortængt til Telegram skabt af de russiske brødre Pavel og Nikolai Durov.

Nutidens kamp om magten står på nettet, ikke på TV, og alle beskidte tricks anvendes, ikke mindst af ‘anstændigheden.’ Censorship: Why so many are flocking to Telegram.

Stram Kurs står til 3.9 % og Ny Borgerlige til 6.3 %.

Torsdag blokerede anstændigheden Rasmus Paludan fra at bruge Facebook. Demokratiets selvindbildte forsvarere, er dem, der mest krænker og ødelægger det. Kent Ekeroth skriver det selvfølgelige, undtagen for Vestens politikere: Dags att reglera internetjättarnas oligopol. – Social media giants are digging their own grave as they mute some of the most important voices of our time.

Hvem vil i den danske valgkamp plædere for, at vi genindfører demokrati og ytringsfrihed? Ikke dem, der sidder på magten. Skal vi vædde? Ellers er der hjælp på vej. Her til aften står Stram Kurs til 3.9 % og Ny Borgerlige til 6.3 %.

Politikernes  kolonisatører: “Racist, racist, racist”

The video below was composited from two separate clips shown on Dutch television. They show footage of the behavior of culture-enrichers on a bus whose route includes a stop at the asylum center. In the panel discussion, you’ll notice a Gutmensch makes the point that these mischievous youths are not representative of the entire population of asylum seekers, but are only a tiny minority of extremists. GoV.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

Ingen BREAKING NEWS: I dag traf jeg én, som havde talt med en anden, der havde hørt om én, hvis nevøs kærestes halvsøster havde sagt bøh til en formodet muslim i Hjørring engang i 2012 (vistnok en torsdag eftermiddag i september). Den formodede muslim skulle efter sigende være blevet så forskrækket, at han havde tabt sin rangle, som derefter var faldet ud af kravlegården og ned på vuggestuens gulv! Mere var der ikke kommet ud af dette heroiske forsøg på at jage fjenden ud af riget, og ikke engang så meget som en lille notits om begivenheden blev det til… Read more »

Lenn
Lenn
2 years ago

Fedt at se, at Tommy kan slå en proper næve! Han er godt nok hurtig ?

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Nutidens kamp om magten står på nettet.
Afgøres kampe nu på specifikke platforme, eller blot tilstedeværelsen på nettet.
Tilstedeværelse på nettet er det endnu muligt at opretholde, udfordringen kan være at få ens link, beliggenhed spredt. Følgere med over. Med lidt linkspreden hos andre er det lettere, end man selv skal overlevere et skriftligt link til alle man møder på sine ture. Naturligvis.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x