16
maj
Seneste opdatering: 16/5-19 kl. 2134
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Valget handler om selvbestemmelse: Giv kommissionen Stalingrad hver dag – mens du kan.

Jeg har kommenteret EU valget i de to foregående poster. Jeg plejer med omhu ikke at stemme til EU “valg”, og jeg forstår dem, der ikke vil legitimere EU’s tyvstjæleri af vores nationale demokrati med dette hold kæft bolsche af et “parlament”.

Jeg argumenterer dog for, at man denne gang bør stemme på den nationale ENF gruppe mod superstaten, der vil fratage os både demokrati og nation og gøre og til fremmede i vore egne lande. Det vil sige: Stem Dansk Folkeparti denne gang. Ikke NB, Enhl. eller Folkebevægelsen mod EU.

Jeg er klar over, at DF er i færd med at klynge sig til magten for enhver pris, men de er medlem af Salvini og Le Pens gruppe endnu. Det er alt, hvad der står imellem os og globalister og føderalister i øjeblikket. Der vil komme andre, men det er hvad vi har i maj 2019.

Giv Juncker og Verhofstadt en tydelig besked, de aldrig glemmer. Giv dem Stalingrad hver dag! (Lars Bern, svensk civilingenjör, teknologie doktor, författare och samhällsdebattör.)

Tørklædeforbud i østrigske grundskoler

Østrigs grundskoler har nu et tørklædeforbud. Gælder ikke kippa eller patka

Islam må særbehandles fordi den ikke er en religion som så mange andre. Sam Solomon, der kan koranen udenad på arabisk, siger: ‘Islam er 80 procent politik.’ Når vi forhåbentlig i tide opdager det, ved vi hvilken fatalbrøler fortvivlende amatørpolitikere har begået med masseimporten af islam.

I reaktionen imod dem, vil de sande, at Rasmus Paludan bare er en spæd begyndelse på, hvad der vil uvægerligt vil komme. Intet kan forhindre Paludan i 2,3 og 4 potens. Jo senere de sander det, desto alvorligere bliver følgerne og desto tungere bliver det ansvar, vi vil udkræve dem. Vil de påføre sig selv krig, må de gøre det. Advarsler har hidtil været uvirksomme.

Onsdag aften vedtog det østrigske parlament en kontroversiel ny lov. Regeringenskoalitionen af konservative ÖVP og den højre-populistiske FPÖ stemte for forbuddet. Med tørklædeforbuddet forbyder  Sebastian Kurz’ regering i fremtiden “ideologisk eller religiøst præget tøj, der er forbundet med en indhyldning af hovedet.”

Ifølge regeringen er den jødiske kippa og sikkernes patka udtrykkeligt udelukket fra forbuddet. Loven er kun rettet mod det islamiske tørklæde. Den uddannelsespolitik talsmand for FPOe, Wendelin Mölzer, sagde tørklædeforbuddet skal være et signal mod politisk islam. ÖVP stedfortræder Rudolf Taschner sagde, at det drejede sig om at befri muslimske piger fra et “underkastelse”. Beschlossen! Kopftuchverbot an Österreichs Grundschulen. (Snaphanens oversættelse)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

Tørklædeforbud!

Det er da en begyndelse. Senere bliver det forhåbentlig et generelt forbud.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x