21
maj
Seneste opdatering: 22/5-19 kl. 0037
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se Weimar i Oldham.

Ulrik Høy: Gratister

Det ser ud til, at Lars Løkke og Blå Blok er på vej til at tabe valget, og det har ikke noget med politik at gøre. Det handler om træthed, vælgertræthed, og så må Lars Løkke og Blå Blok vige pladsen til fordel for gratisterne, altså de røde.

Sjældent er en opposition kommet så let til magten, og hvad har de røde egentlig at byde på? Intet. Kun snak om en ting og nye kandidater, som ingen kender, og som ikke ved, hvad der er op og ned udenfor et offentligt kontor.

Mette Frederiksen vil blive statsminister, skønt hun i evner og fremtræden minder mere om den ny forstander på ungdomsskolen i Vojens. Mette F. vil tale barnligt og engageret om vigtigheden af alting og økologi og grøn omstilling og mere omsorg for miljøet og vores allesammens klode, hvor isen smelter, og skolens elever snart skal gå med snorkel og våddragt.

“Danskerne”

Mette Frederiksen kan få eleverne med, og ligeså sympatisk det er, ligeså infantilt forekommer det at være. Der vil blive talt til befolkningen, ligesom TV taler til ‘danskerne’ om vejret. For det er mit vejr, dit vejr, hans og hendes vejr, vores vejr, jeres vejr og deres vejr, kort sagt vores alle sammens forpu…vejr, og hvis man taber vejret over det, så er man slet ikke en rigtig dansker.

Ærlig talt: hvorfor ikke bare tale om seerne eller vælgerne, så man dog holder en vis, objektiv afstand, men nej. “Danskerne” er den ny sort og forloren tale den ny intimitet. “Jeg er helt sikker på, at danskerne vil synes godt om bla, bla, bla”, vil Mette Frederiksen forkynde, mens modne medborgere flytter sig i sædet, for hvad er nu det for en omklamring og falsk intimitet? Kunne danske politikere så betjene sig af bibelsk sprog til løft af formatet og almindelig perspektivering, men nej, det kan de ikke. De har nok hørt om Bibelen, men aldrig læst den, er aldrig oplært i den i skolen, så vankundigheden er fuldbyrdet. Det bliver en forfærdelig tid for Modersmålet, men hånden på hjertet: det har det været længe.

Der er sandelig andre politikere med et stort forbrug af ‘danskere’ i talemåden, og det er en uskik. Selvom Pia Kjærsgaard har patent på den med ‘danskerne’, så kan hun godt variere det lidt. Vi er vælgere, vi er borgere, vi er medborgere, og tåler fint den form for tiltale.

Forfængeligheden dog er den største

Iøvrigt er de 55-60 mandater, socialdemokraterne ligger til i meningsmålinger ren foræring. Partiet har ikke bestilt et klap, har ikke fremlagt skyggen af et originalt lovforslag, og når ministrene præsenteres, vil de blive rost til skyerne, skønt ingen aner, hvem de er, og hvad de kan.

De Radikale har økologi og grøn omstilling på programmet, det har de haft i tusind år, og det falder dem ikke svært at beslaglægge milliarder af skattekroner til befæstelse af Danmarks position som klimaklassens kyniske duks. En norsk klimaekspert har netop påtalt det enorme spild af skattekroner i nævnte grønne omstilling. Vi taler om milliarder, der bruges på en minimal sænkning af CO2-udslippet, og hvorfor skal der øses kæmpebeløb ud på det? Fordi forfængeligheden dog er den største – større end tro, håb og kærlighed – og Danmark skal fastholde sin position som forbillede for alverden. I dag er der vindmøller på hvert gadehjørne i Danmark og forbud mod at trække vejret på uøkologisk vis. Danmark er et land af klimahysterikere, og snart er hysteriet rødt og radikalt.

Politiske snyltere

SF og Enhedslisten er gratister i renkultur og reelt politiske snyltere, der profiterer af vælgertrætheden. De mange klimamilliarder kunne man give polakkerne, der har noget med kul og koks og katolske principper, der kunne trænge til sanering. Men nej. Danmark skal fastholde sin førerposition som duks i “grøn omstilling”, og det er sjofelt og kynisk, når nu klimapengene kunne bruges bedre i alle mulige andre lande end Danmark.

Fornyelse? Ja, ny inkompetence over hele linjen og Den fjerde Statsmagt for fuld udblæsning. Dette monster af emsige, velafrettede journalister bliver en prøvelse, ikke for danskerne, men for borgere og medborgere, især ældre, tænksomme årgange. Kun afviste asylsøgere kan se frem til lidt morskab, for der vil blive blødt op og advaret mod hadtale og racisme og grimme mennesker fra højrefløjen, så gudskelov for dem og “Stram Kurs”, for ellers var det ikke til at stå igennem.

DAGBOG 11

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Finn Anker Skov
Finn Anker Skov
2 years ago

Det er sgu en daglig fornøjelse at læse Ulrik Høy.
Bliv endelig ved Ulrik.

Thorkil Høgsbro
Thorkil Høgsbro
2 years ago

Mette Frederiksen har tidligere givet den som hård hund der skulle rydde op i diverse ministerier. Nu har hendes kampagnerådgivere åbenbart bedt hende tale aalborgensisk og vise sig med både børn, dyr og gamle mennesker i hænderne. Hun fremtræder på bizar vis som en kopi af Kim Jong Il, eller i princippet en hvilken som helst kommunistleders propagandabillede. Det er skræmmende at se på.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Men det virker! Hvis ellers man skal tro på meningsmålingerne.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Hvis rød blok vinder, så gætter jeg på, at 2 mio negre og arabere vil få adgangsbillet til dk de næste 4 år. Klimahysteriet er en afledningsmanøvre, og i øvrigt er opvarmningen af kloden for mestendels skabt bevidst vha Geo-Engineering (men det er åbenbart farligt at tale højt om). Nogle meget, meget onde og selviske rige svin sidder og tror, de kan lege med – og udbytte – Guds skaberværk. Danskerne er dummere, end jeg troede. De stemmer ift pengepung, magelighed og livsnydelse og kan ikke tænke mere end tre dage frem i tiden, lader det til. Danmark er åndeligt… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Som statsminister vil Skrigeskinkens vigtigste opgave være at købe potter og pander til de kriminelle udviste i udrejsecenter Sjælsmark. De udviste forældre vil gerne ødelægge deres mindreårige gidslers maver, ved selv at stege deres hjemlandes husdyr. Gid danskere kunne tage på ferie i Sjælsmark udrejsecenter. Der er gratis tandlæge, mad, ophold og fuld servering af 3 retter mad ved hvert varmt måltid, foruden gratis PC, mobiltelefon, TV plus gratis kurser i alt muligt. Hver muslim i Danmark koster hver dansk skatteyder omkring 10.000 årligt – så hvor mange muslimer har du hængende på din ryg?

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Gud er i detaljerne. Det er ikke BBC-reportagen, der er interessant, men de mange dislikes nedenunder. Må Goliath snart falde, inden han knuser alt for mange under sin kunstigt hormonoppumpede vægt:

https://www.youtube.com/watch?v=mqjpna8aLBE

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Off topic! En smule måske, men den skal da lige med… Nu da statsministerens amerikanske svigerdatter står for at skulle udvises af Danmark, bør man vel spørge sig selv, hvorfor stats- og/eller justitsministeren ikke bare trækker i de rette tråde, så hun kan blive i landet. De rette tråde? Ja, ligesom da de to kumpaner ifølge visse konspirationsteoretikere trak i de rette tråde, da dette sites ejer samt en politiker fra NB blev anholdt en årle morgenstund for ganske kort tid siden. Jo; enten hader statsministeren sin svigerdatter eller også er der visse genier, der skal se at få fundet… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Jeg synes stadig der er alt for få havmølleparker.
Der må udbygges så de er en stor indkomstkilde.
Der er alt, alt for få der stiller op.
Set herfra.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

For de radigale er valgets største spørgsmål at gøre øen Lindholm til det danske Atlantis. For sjalmokraterne at købe husgeråd til socialtaberne i Sjælsmark. For venstre at følge Merkel i tykt og tyndt. For liberal alliance at skaffe mere guld til samfundets forgyldte. For de Alternativt intelligente at indføre den rene ufornuft. For de konservative at klamre sig til taburetterne. For SF at indføre Snot For sig og Skæg For sig. For de hellige at indfange og nærstudere synden i Danmark. For Enhedslisten at fedte for muslimer og andre antisemitter. For Dansk Folkeparti at vælge mellem handling og snak. Gud… Read more »

trackback

[…] Venstre og Alternativet kæmper hårdt om pladsen i lygtepælene under folketingsvalget. Se også Ulrik Høy: Gratister […]

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Husk at tjekke https://thereligionofpeace.com, som på listen “Ramadan Bombathon 2019” dags dato kan skrive: “Day 17 – terror attacks in the name of islam : 89, kills: 399!!!
Har vi hørt noget som helst om dette i danske, svenske eller norske medier???? Føj, hvor jeg dog afskyr landsforræder-sjovnalisterne! “At tie er at samtykke”. Måske er det ‘kun’ kristne og jøder, som står på listen over massakrerede, og så gider al-DR og Hezbollahs talerør i DK, TV2, da ikke bringe det!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x