22
maj
Seneste opdatering: 23/5-19 kl. 0241
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er meget interessant at høre Europas indvandringsselvmord kommenteret af usentimentale israelere. Der falder nogle rå sandheder undervejs også fra det informerede publikum. Læg især mærke til den knivskarpe dr. Daniel Schueftan (“the rudest person in Israel.”).

Hvis der er et Douglas Murray oplæg forud for dette, er det i al fald ikke online endnu. Samtalen foregik samtidigt med den der “europæiske sangkonkurrence,” som én meget sandt beskriver: Så blev Eurovision Song Contest marxistisk högkultur, så deltagerne her havde en god undskyldning for ikke at overvære elendigheden.

JPost sammenfattede det sådan her: Israel has a healthier attitude toward nationalism than Europe. Israelere giver virkelig ikke mange potter p.. for Vesteuropæiske politikere, Schueftan kan ikke undlade at godte sig over, at de er så dumme, at skifte Europas jøder ud med muslimer. – En islandsk kuriositet: Icelandic Right Wingers Invite Islamophobe Douglas Murray To Speak At Harpa.

EU jordskælv: Nationale antiføderalister mere end fordobles

Det er Danske Folkepartis gruppe European Alliance of Peoples and Nations der eksploderer. Man bør derfor glemme alt om postkommunisterne i Folkebevægelsen mod EU og stemme DF. Det er et vigtigt valg, meget vigtigere end det halvsørgelige danske Folketingsvalg. Jeg stemmer kun, fordi det stadig er muligt at stemme imod den store kødrand af landssvigere på Christiansborg. Forsvinder den, står den på sofaen.

Nationale danske vælgere er faldt i en nærmest svensk koma. Nu vil de have de røde igen, og deres  indvandringsivrige støttepartier. Danskerne synes at have vedtaget med sig selv, at indvandringsproblemerne ikke skal have en demokratisk løsning.  Pæne, nydelige løsninger er ved at glide os af hænde. Politikerne er naturligvis hovedskyldige, men befolkningerne valgte ikke at kaste deres lod i skålen mens tid var.

Schueftan ovenfor siger, at de vestlige demokratier fungerer ad Helvede til, fordi for mange ignoranter vælger for mange tumper. Nogle gang kan man godt forstå, at eurokrater og nationale toppolitikere ikke er så vilde med ideen om demokrati. Bare tænk på Løkke, Støjberg og hele det afslørende Marrakesh-show. At indlemme folket i beslutningerne, er dybt suspekt for dem. Jo større beslutninger politikerne tager, desto mindre demokratisk legitimitet har de. Det er tommelfingerreglen i demokratiteatret. Tænk også på Udlændingeloven af 1983. Demokrati?

Four of the five single largest parties in this week’s European Parliament elections will be nationalist-populist eurosceptics with the Brexit Party biggest of the lot, according to new seat projections from the pollsters by website EuropeElects.

The projections, which are based on the latest Europe-wide polling data collected by the website, show the Brexit Party led by Nigel Farage is likely to cause a huge upset and take the most seats of any single party on the continent with 28 elected MEPs. Prediction: 4 of 5 Largest Parties in Europe After Election Will Be Nationalist-Populist.

Live Projection: EU Election Result

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

EU jordskælv:

Jeg er for Europa og for Fællesmarkedet, men imod EU. Hvis en stemme på Dansk Folkeparti er det, der skader EU mest, bider jeg i det sure æble på søndag og stemmer på DF.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

“Utinam populus Romanus unam cervicem haberet!” Således udtalte den romerske kejser, tyrannen Caligula, sin uforbeholdne mening om sit eget folk. Jean-Clown Druncker, Diavola Merkel, Guy Maurice Marie Louise Verhofstadt og alle de andre kejsere af EU ville sige “Utinam populus Europaeus unam cervicem haberet!”. De er allerede godt i gang med at udskifte Europas folkeslag med fremmedfolk uden hoved. Mottoet synes at være; hvis folket ikke vil vælge ledelsen, må ledelsen vælge det folk som befinder sig på ledelsens niveau og derunder.

ino
ino
2 years ago

Brevstemte i går på Anders Vistisen til EP-valget og den eneste rigtige Pernille til FT-valget.

David
David
2 years ago

Har lidt svært ved at skulle stemme på DF da de sagde ja til artikel 11 og 13. Kan kun se Folkebevægelsen mod EU tilbage, da Auken ikke kan få min stemme. Alle andre stemte for censur.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x