24
maj
Seneste opdatering: 25/5-19 kl. 0340
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The video is a Dutch campaign commercial targeting voters in today’s European parliamentary elections. It features the evil dictator of the EU, “Hans Brusselmans”, an obvious parody of Frans Timmermans. I’ll bet there are a lot of other references in this clip that the Dutch will find hilarious. And it was created by the Socialist Party, of all things. GoV.

Ulrik Høy: Junkmedier

Højrekræfterne sprudler, og det vækker mishag og jalousi i ‘Journalistisk Venstreparti’, som Ralf Pittelkow så præcist har kaldt det.

For lige at rekapitulere: der er 10.000 medlemmer af Dansk Journalistforbund, og de 99,8 pct. hader Donald Trump, foragter Donald Trump, forsømmer ingen lejlighed til at rakke ned på Donald Trump, så det er ensretningen bag den journalistiske mangfoldighed.

Jeg håber, at den kvindelige amerikanske ambassadør i Danmark fortæller Washington om disse særegne forhold. Her har vi den danske presse, Den fjerde Statsmagt, som den kaldes, og den er gennemsyret af afsky for den amerikanske præsident. Aldrig før har man oplevet så unison en afsky fra danske medier, og det er da værd at sende over til Guds eget Land.

I tilgift er der tale om en statssubsidieret afsky, hvor JP/Politikens Hus f.eks. modtager 51 millioner kroner om året i statsstøtte. Den danske stat hælder med andre ord kæmpebeløb i danske medier af den type, der ikke forsømmer nogen lejlighed til at udtrykke deres afsky for det nuværende amerikanske lederskab.

Hvis jeg var Donald Trump, ville jeg fluks sende en twitter til Danmark. “Kære venner, jeg hører, I rakker ned på mig – det er ved at være jeres spidskompetence, kan jeg forstå – og da I samtidig gør et stor nummer ud af at slippe så billigt som muligt med bidrag til NATO, vil jeg foreslå, at bidraget hæves fra nuværende halvanden procent til fem procent. Hvis det ikke er justeret fra den 1/7, 2019, bliver I smidt ud”. Nævnte twitter kan suppleres med en kontant-twitter af typen: “Hvorfor skulle amerikanske soldater sætte livet på spil for sådan en flok badegæster, der oven i købet kvitterer med utak?”

Hvad den amerikanske ambassadør bør overbringe Washington i samme ombæring, er den ny kampagne, som de statsstøttede danske medier har iværksat. Jo, nu skal de såkaldte junkmedier ned med nakken, dels fordi de samler penge ind, dels fordi deres meninger ikke harmonerer med dem i Journalistisk Venstreparti.

Det fortjener Washington da at blive holdt ajour med, såvel som med det faktum, at staten hælder enorme summer ind i driften af danske medier, mens de såkaldte junkmedier ikke får en rød reje. At man på den baggrund samler lidt småmønt sammen, kan da ikke undre. Hvordan i alverden skulle man ellers overleve?

Det er jo en helt utrolig form for statsdirigeret chikane, som her sættes i værk. Man har jo ikke penge i de små, alternative medier, det er frivilligt arbejde over hele linien, hvorimod de statsstøttede medier flyder i penge

Det er meget lukrativt at være dansk journalist, dansk redaktør, dansk chefredaktør, så lad os lige repetere de lønninger. Journalister, altså medlemmer af Journalistisk Venstreparti, får mellem 40.000 og 60.000 kroner om måneden i løn. Redaktører får mellem 60.000 og 80.000 kroner i løn, mens chefredaktører får fra 2-3 millioner til 5-6 millioner kroner om året.

Det er mange penge, skulle man synes, og nu kaster man sig over de bittesmå medier, der samler lidt håndøre ind for at holde den gående.

Kort sagt: den fjerde statsmagt i Danmark er ikke bare et korrupt foretagende, det er også et monopol, der opfører sig som de egentlige ejere af sandheden. Det næste bliver vel et regulært Sandhedsministerium med Politiken som evig farisæisk førerhund og Berlingske og Jyllands-Posten som gøende vovhunde i koblet.

Glemte vi frynsegoderne? Billig mad i kantinen, billige tilbud, gratisgoder ad libitum og et medlemskort, der giver fri adgang til alt mellem himmel og jord. Journalistisk Venstreparti er reelt en privilegeret kaste, en snotforkælet Nomenklatura, der nu skal spille kong Gulerod overfor bittesmå, pengeløse medier.

Alt imens Den Korte Avis, NewSpeek og Snaphanen skoses for at indsamle lidt småmønt; og for at det ikke skal være løgn hænges ud som junkmedier. Hvem der er de egentlige junkmedier her, det siger sig selv, så må vi bede den amerikanske ambassadør sætte fut i fejemøget, så Trump kan fyre op under den selvvelbehagelige kaste, der hader ham så dybt og spreder møg fra årle morgen til sen aften.

Fortsat god valgkamp!

Dagbog 12

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Margrethe
Margrethe
2 years ago

Her er – eller rettere var! – en video med Sargon of Akkad, der fremviser og læser op af en rapport, der dokumenterer, at de engelske politikere hele tiden har kendt til de mange voldtægter af mindreårige piger, men hvor politi, sociale instanser osv, har fået besked på at holde kæft og lægge låg på. Jeg så den i går. Nu er den væk. “Don’t Rock the Boat”. Jo det kan I være helt sikker på vil ske. Så meget, at I der skál drukne, gør det. Vi, der ved, hvordan man overlever, vil overleve. Det gør mediernes indavlede kuvøsebørn… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Margrethe

Nå han har været kvik og lagt den op igen. Se den inden det er for sent:

https://www.youtube.com/watch?v=6q83_6pca0o

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Margrethe

Lars Løkke har hele tiden vidst at muslimske gangsterbander huserer i Voldsmose, men han gør intet ved det. Sådan går det, når magthaverne ignorerer den primitive stammementalitet, som satte tiden i stå i mellemøsten for 1400 år siden. Skulle vi reagere på samme måde som primitive muslimer, skulle vi sende en vikingehær imod dem – med licens til uddeling af øksehug.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Statsministerens herskere i EU tvinger ham til at ignorere problemerne med indvandrerne.

Toppolitikerne, herunder også statsministeren, er ganske vist valgt og aflønnet af folket, men den slags ubetydelige detaljer rører dem ikke.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

At lytte til DR Nyheders socialist propaganda op til EU valget er ækelt simpelthen.
Der er ingen ende på hyldesten af “METTE”. Nu mangler bare Helle Thorning afløser “Dr(j)unker”.

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago

Nu har Trump jo lige søsat et nyt initiativ for at modvirke censur på de sociale medier. Har man oplevet sligt og mistænker, at det er sket af politiske grunde, opfordres man til at rapportere det direkte til Det Hvide Hus på et site han har oprettet for at promovere ytringsfrihed. Her er en artikel om det: https://www.theverge.com/2019/5/15/18626785/white-house-trump-censorsip-tool-twitter-instagram-facebook-conservative-bias-social-media Selve sitet er her: https://whitehouse.typeform.com/to/Jti9QH Omend det som udgangspunkt vel er tænkt til amerikanere, kan man sikkert godt bidrage som udlænding til at skabe et samlet billede af den censur, der måtte foregå i de sociale mediegiganters regi. Eller andre steder på… Read more »

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Hvor er den gode Præsident Trump dog en rigtig guttermand.

Brandmand
Brandmand
2 years ago

God ide. Den opfordring burde spredes!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Journalister burde underkastes en løgnedetektortest som en fast del af enhver ansættelsessamtale. Kun de som lyver ved mindst 75% af spørgsmålene under testen er kvalificeret til ansættelse i MSM. Ved spørsgmål om Trump skal løgneprocenten være mindst 90.

Lotte Aagesen
Lotte Aagesen
2 years ago

100% enig – kan ikke siges bedre.

River
River
2 years ago

Hørt fra DR for flere år siden. Kinas statsmonopol på medier er et problem.

René B. Hansen
René B. Hansen
2 years ago

SÅDAN.

MKN
MKN
2 years ago

Altid læsbare og læseværdige Ulrik Høy. Bliv endelig ved – også efter valgene! I virkeligheden er de statslige tilskud mere omfattende og subtile end, hvad Høy skriver. Aviser er f.eks ikke belagt med moms, men de kan trække deres moms fra på alle erhversvmæssige udgifter i forbindelse med udøvelsen af deres smuds- og misinformationsvirksomhed. Det er der ikke mange andre erhvervsvirksomheder, der har mulighed for. Tænk blot på at en “snotsprøjte” som det degenererede Ekstra Blad både får statstilskud og samtidig kan jonglere med momsfinten. Vi er simpelthen med til at financiere deres løgnehistorier og spin – selvom man aldrig… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Nu kan medlemmerne af Dansk Journalistforbund kaste sig frådende over Boris Johnson i England. Det viser sig at ‘John’ på russisk er ‘Ivan’; Boris er i forvejen et ærkerussisk navn. Så “Boris Johnson” er i virkeligheden “Boris Ivanoff”. Nogle siger, at han er uægte søn af den afdøde russiske præsident “Boris Ivan Jeltsin” og derfor nu er hemmelig påvirkningsagent i lommen på den russiske præsident “Vladimir Putin”. England ender med at blive et russisk ‘Oblast’ styret fra Moskva. Brexit er kun et skridt på vejen til det russiske imperium – Oh skræk!!!
Uddel nye buer og pile til EU-hæren straks.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Lidt off topic, men en lidt sjov youtuber, krigsveteran, Richie from Boston. Jeg hører youtubere fra Californien råbe op om noget af det samme; katastrofalt vejr! Tænk Geo-Engineering, HAARP, osv. Agenda 21 i fuldt sving ? Her i dk tror vi, at politikerne og indvandringen er det største problem. Det er det så ikke. https://youtu.be/Ih4PWBolJ9M

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Vi betaler milliarder til vort eget Endeligt! Halal-afgifter på utroligt mange fødevarer, ikke kun kød, og disse millioner sendes ud til meget lyssky foretagender, sandsynligvis til bla terrorgrupper. Derudover betaler vi måske 100 mia – det har Lars Hedegaard engang skrevet – til de nassere, der vælter ind i dk fra Afrika og Mellemøsten. Desuden betaler vi så åbenbart hundredvis af millioner til fake news medier, som forholder os sandheder om den rådne og lovløse tilstand, som vi befinder os i nu, takket være kriminelle indvandrere! Mange historier når aldrig forbi DR’s og TV2’s nordkoreanske censurværktøjer, og jeg tænker af… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x