25
maj
Seneste opdatering: 25/5-19 kl. 1730
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Se også Selsing: En stemme på Venstre er en stemme på Europas ødelæggelse og apropos klimapsykosen: Lars Bern 24 maj: Klimatpolitiken drabbar de sämst ställda

Ulrik Høy: Ghita om valgkamp 2019

Da nærværende dagbogsskriver er lidt træt i håret, har vi bedt skuespillerinden Ghita Nørby kommentere valgkamp 2019, og “det kan jeg da godt”, svarer Ghita, “hvis du ikke selv gider. Jeg synes ærlig talt det er den mest åndssvage valgkamp, jeg i mine livsskabte dage har oplevet, og det siger ikke så lidt”. Ghita fortsætter:

“Jamen, hvad skal jeg kommentere? Lars Løkke er en pudseklud, når han da ikke lige vælter ind på værtshuset “Ølivom” i en 800 hektoliter brandert med livvagter og dronning Dagmar på slæb. Manden er sikkert flink nok, men hvad har han forestillet sig? Hvorfor går han ikke bare hjem og slår græsplæne, så gør han da ikke noget forkert?!

Og så står der 700 nikkedukker i TV-studiet og skiftes til at sige buh og bæh. Sig mig, tror man vi er idioter?! Og hvorfor må vi ikke se Pape og hans søde kæreste, der går på bøssebar klokken 2 om natten, når Pape læser lektier, fordi han skal til eksamen i politik? Ham vil vi da gerne hilse på, han er en lækker steg, og han kan da ikke være dummere end de dér 10.000 nokkefår fra Journalistisk Venstreparti

Hvem har forøvigt opfundet det bizarre show med TV-valgkamp? Er det hende den lange stajavert fra DR med 4 mio. om året? Jeg har spillet med i mange komedier i min tid, det kan jeg betro dig, men ‘Valgkamp 19’, den tager stikket. Det er da den fladeste morskab i mands minde. Rent menneskeplageri. Var jeg indretningsarkitekt i helvede, ville jeg indrette det som et TV-studie med dansk valgkamp. Så kan de stå der og sniksnakke til evig tid, du. Uden publikum.

Hvem jeg personligt stemmer på? Ingen, absolut ingen. Tværtimod! Det er pudseklude og klaphatte og klumremikler hele bundtet, og det varer alt for længe, meget længere end det skøre pigebarn, der invaderede mit hjem og plantede en kæmpemikrofon lige i snotten på mig. Det var topmålet. Hun er da selvskreven som æresmedlem af Journalistisk Dummeklub. Nej du, der er ingen grænser for, hvad vi udsættes for. Det er én stor åndsforsnottelse fra kyst til kyst, og når valget er ovre, skal vi plages af panelhyæner og deres ultimative krav om 10 øre mere i timen til Tivoligarden og reduceret P-afgift til elbiler og hellige aber.

Jamen hør, tror de, vi er idioter?! Hvad har hun tænkt sig hende frynsefinken fra liste Ø? Og ham Juncker nede i EU, der laller rundt i en kronisk bimmelim, der må gøre Løkke alvorligt misundelig, og nu skal Connie Hedegaard, det lille duksebarn, sikkert udnævnes til noget stort, så hun kan tjene endnu mere ved at cykle rundt og plante vindmøller i hver en vrå. Det er mig ubegribeligt, at et ellers fornuftigt pigebarn fra Aarhus ender som klimahysteriker i København og EU. Nå, hun stiller ikke op til valget?! Jamen, det må hun da selv om. Ved du hvad, jeg får lyst til at flytte til Polen, de fyrer med kul og koks, det sviner og soder og hørmer som min egen kære brændeovn, der snart bliver forbudt. Jeg elsker at sidde foran ilden og bare inhalere alle de forkerte partikler.

Nå, nu gider jeg ikke spilde mere tid på dig, min ven. Jeg skal giftes her kl. 12 på Gentofte Rådhus, og det bliver så femte gang. Ja ja ja ja ja, femte gang er lykkens gang. Klap i! Hvem jeg skal giftes med? Ja, det skal du slet ikke stikke din lille delikate snabel i, men så meget kan jeg da røbe, at der er tre kandidater. En pensioneret admiral med trang til søgang i dynehavet, en ung springgymnast fra Varde – det er så sjovt, når de lander, det gynger – og så ham den gamle udhaler fra “Grøften” i Tivoli, hvad er det nu han hedder?

Nå, skidt pyt, det finder vi ud af. Ikke mere i dag. Du finder selv udgangen og tag venligst den der afskyelige mikrofon med dig, tak. Og please: lad være med at klappe hunden. Den kan ikke lide fremmede, og det kan jeg heller ikke”.

Såvidt den kære Ghita Nørby.

Fortsat god valgkamp!

Dagbog 13

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

“I de hede lande, der kan rigtignok solen brænde! Folk blive ganske mahognibrune; ja i de allerhedeste lande brændes de til negre,…”. Citat fra H.C.Andersens novelle ‘Skyggen’. Nu må alle bladsmørere fra ekstremfascistisk MSM gå bananas. Danmarks nationalskjald er Racist, Nazist, Xenophob etc.. Nu skal alle Andersens bøger fyres af ved en gigantisk Autodafé, så hans farlige racisme zappes totalt; helst inden vi alle tager ubodelig skade på vore sjæle.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Hvorfor tilader det danske folk DR Nyheder at göre direkt reklame for Mette Fredriksen og Enhedslisten för valglokalerne lukker?
Skandale!!!

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

OT
Lauren Southern er gået i æteren med Borderless, om det asylindustrielle kompleks.

https://www.youtube.com/watch?v=ZQ_fz9EW5Iw

Se den mens du stadig må.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Til info: Day 20 of the Ramabombathon: attacks: 109, Kills: 519. In the name of islam. Terror attacks in the name of all other religions combined: 0! https://thereligionofpeace.com/. Tror de snotdumme politikere, at det ikke kommer her??

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Hahaha! Hun er jo nærmest ligeså sjov som Voldposten (gad lige vide, hvem der står bag de skriblerier.. ?) ? Hans skriverier savner jeg godt nok. Voldposten! Kom tilbage!!

Brandmand
Brandmand
2 years ago

For at være globalistisk pudseklud, må man også kunne bukke sig og tage imod. Søren Papa lød i fjernsynsdebatterne som en, der konstant i omgivelserne søger efter, – hvad mener de andre, – hvad mener statsministeren.

Alexander Kronherd
Alexander Kronherd
2 years ago

Felix Krull war doch der Hochstapler. Was der noch zu meinen hat!

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Ich bin ein Mensch des Gleichgewichts. Wenn das Boot nach links zu kentern droht, lehne ich mich automatisch nach rechts. Und umgekehrt.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

:-))))))))))))))))))))))))!

Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

Og hvorfor må vi ikke se Pape og hans søde kæreste

Ouch!

Dyrk ham lige:

http://nyheder.tv2.dk/2017-07-25-soeren-pape-skal-giftes

Manden kunne ligeså godt have en t-shirt påtrykt en prisliste over ydelserne. Og de er gift i en kirke. Godt man ikke er konservativ.

– En journalist spurgte mig, om jeg nogensinde havde prøvet at score over niveau. Og der havde jeg lyst til at vise ham frem, sagde Søren Pape Poulsen til TV 2 dengang i Tivoli Congress Center, hvor Konservative holdt landsråd.

comment image

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Felix Krull

Aaad! Jeg vil gerne være fri! Det vender sig i mig, når tanken strejfer mig, hvad sådanne laver ?Sygt unaturligt og klamt. Der burde hverken være homoer, kællinger, kriminelle (fx Riskær), landsforrædere eller muslimer i politik!! Hvis min forfader, Christian den 4., fik lov til at se, hvad der foregår i hans tidligere kongedømme i dag, så ville han rykke sig i skæg og fletning, og brøle: “Grib sværd og skjold, alle Mand! Til Kaaamp!” Afgudsdyrkerne, dem, som ber onde bønner til en måneafgud, en sten, de ville blive jaget på porten som det første.

peerpede
peerpede
2 years ago

Christian den fjerde? Du mener vel Holger Danske.
Ejer du et fjernsyn har du et husalter hvor ‘afguder’ dyrkes fra en siddende stilling i enten sofa eller lænestol.
Hvad den danske politiker laver i sit sovekammer bryder jeg mig ikke om, dog ser jeg et homoseksuelt forhold, med tanke på den udbredte promiskuitet der findes bland bøsser, som en latent sikkerhedsrisiko for at havne i en såkaldt ‘honeytrap’.
Han burde aldrig ha udnævnts til minister overhovedet.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  peerpede

Holger Danske er jeg nok ikke i familie med, så jeg mente, hvad jeg skrev: Christian den fjerde. Han ville ikke have fundet sig i en muhammedansk invasion, nej, og han var ikke bange for krig. Nej, jeg er ikke hedning, som de fleste danskere er og har ikke noget husalter, som i øvrigt vil påkalde dæmoner – til dem, som naivt stiller buddha figurer op og tror, det er smart og ‘dajly’!! Jeg er kristen. Folk burde begynde at læse Bibelen igen, fx Johannes Åbenbaring. Det er den ene ting efter den anden, der går i opfyldelse. NWO er… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x