27
maj
Seneste opdatering: 27/5-19 kl. 2043
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Wanting this to happen to your country is analogous to trying to find the vaccine for something and not doing any tests before using on your only child”

Forleden var Douglas Murray i Israel og fin en noget bredere dækning, end da han var i København i november 2018. Danske journalister er, for så vidt de overhovedet har hørt hans navn, bange og nervøse for ham. Han er her interviewet af Israel Broadcasting Corporation og Arutz Sheva TV.

Jeg minder om, at jeg stadig er pc-løs – pc fri, ville min veninde sige – men utroligt venlige læsere har sørget for, at jeg idag kan bestille en i stedet for dem, politiet har snuppet fordi de forventer at jeg idømmes 5000 kr i bøde. Den danske stat vil kende allle mine venner, og med sådanne venner, kan man da godt forstå det.

Dan Park skaber valgplakat til Uwe Max Jensen

Den store svenske gadekunstner og dissident Dan Park har lavet et bud på en valgplakat til undertegnede, som han allerede har været så elskværdig at klistre op udvalgte steder i København. Jeg har naturligvis givet Park frie hænder, men tolker umiddelbart plakaten sådan, at jeg er afbildet som en dynamisk figur, der på grundlovens og retsstatens faste grund sætter støvlen hårdt ned for at undgå yderligere islamisering af Danmark.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lemur
Lemur
2 years ago

Jeg er lidt allergisk over for støvler og støvletramp, men i yderste konsekvens… Indtil videre glæder jeg mig over de små ting. Men Staten og vennerne! Jeg glæder mig også dagligt over mine venner på Snaphanen, Steen, Niels, Margrethe Knud m.fl. Det skal Staten da vide. Jeg har en gammel, poleret møggreb hængende på væggen. Har også en nysleben økse, men kan ikke fælde et træ uden samvittighedskvaler. Det gør også ondt at træde på en snegl i regnvejr. Har lige læst J.P. Jacobsens Samlede Skrifter, Marie Grubbe, Niels Lyhne, Novellerne, Digtene. Hvad ville han have ment i dag? Han… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Lemur

Ja det med trampende støvler har jeg det også liiidt bom,bom med…
Nå. Men så længe det eneste, jeg gider bidrage med til FT er et kryds, blander jeg mig helt uden om.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Bed dog Dan Park om at lave en hel serie til valget.
Dan Park er en fin og finurlig kunstner.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Byzantium, som senere blev kendt som først Konstantinopel og efter 1453 Istanbul, antog halvmånen og stjernen som sit symbol efter en vigtig sejr i år 670 før Kristus; altså et kristent symbol. Det var først med Det Osmanniske Imperium (1299-1922), at halvmånen og stjernen blev forbundet med den muslimske verden. Da tyrkerne erobrede Konstantinopel (Istanbul) i 1453, overtog de byens eksisterende flag og symbol. Symbolet for islam er dermed et fra kristendommen stjålet flag – typisk for islam – det meste i islam er hugget fra kristendommen og efterfølgende forvansket.

Minucius
Minucius
2 years ago

Der er noget utrolig skægt og udmærket ved gentleman Murray! Hans syrlige humor fanger altid. Men hans analyse forudsætter en slags grundlæggende nationalsindet moral eller fornuft iblandt de vestlige magteliter. En national moral eller fornuft som ikke kan komme til udtryk på grund af frygt eller fejhed eller dumhed eller politisk korrekthed, Etc. Men er Lars Løkke nogle af disse ting? Bange? Ualmindeligt dum? Overdreven politisk korrekt? Næ. Han vil blot ikke forfølge en politisk vision han og Venstre ikke tror på, nemlig en vision hvor de europæiske folkeslag og nationer fortsat eksisterer. Vestens globalister anerkender alene tre ting: Markedet,… Read more »

Steffen Richter Nielsen
Steffen Richter Nielsen
2 years ago

Hvor kan man købe eksemplarer af plakaten?
Den kan blive et samlerobjekt.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Douglas Murray har helt rätt att en stor del av européerna vet inte vart Europa är på väg men de kommer att få en stor chock när de når slutdestinationen.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Tjaaa… Bum-Bum

Frere Claude
Frere Claude
2 years ago
Reply to  Anders Bo

– og bump. Ren agitprop.
PS: En rigtig god lagkage starter på en bund af knuste makroner… allez Marine.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x