28
maj
Seneste opdatering: 28/5-19 kl. 1231
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Konferencen “Det stora bedrägeriet 2,” 18 maj. “Vi får ett samhälle som rasar ihop inför våra ögon.”

For mig og en hel del svenskere, der af medierne var forhindret i at komme offentligt til orde, har det været evident i tyve år, at indvandringen til Sverige var uholdbar ud fra enhver betragtning. Nu hvor det er for sent med forebyggelse, begynder det at gå rigtig skævt økonomisk. Kommunerne er velfærdens værkstedsgulv. Om et år eller to har de alle et tordnende underskud og må for alvor skære i kerneydelserne.

“Flyt fra Sverige, Riksdagen er som alkoholister” (min. 16)

Nationaløkonomen Hans Jensevik med speciale i kommuneøkonomi gør pædagogisk rede for, hvilken deroute Sverige nu er igang med. Informerede og bekymrede svenskere, der ringer til ham, giver han rådet: “Flyt til et andet land.” Fanden tager de sidste, og dem må man have forbandet ondt af. Det har jeg haft i alle årene, men jeg har gjort hvad jeg kunne og lidt til. Snart vil vi se tragedier hos naboen, der får dem i dag til at blegne.

Jeg lærte mig om ikke andet at blive svinet til og være ligeglad samtidigt, det er nyttigt, for jeg var ikke født med det. Jeg drømte ikke i år 2000 om, at politik var så beskidt, inkompetent og tragisk, men det er det. Det må skræmme de bedst egnede langt væk, så vi sidder tilbage med ulykkesfugle og halvidioter. “Ship of Fools” hedder det i Platons Staten om et skib med en dysfunktionel besætning. Det er det daglige miljø, der former vores skæbne. Se Jensevik, så du ikke er en af de mange, der snart får et chock.

Sverige: “Halva befolkningen är nyligen invandrade om tjugo år”

Forfatteren Magnus Stenlund er civiløkonom og jurist

Att Sverige genomgår kraftiga demografiska förändringar är ingen hemlighet. Invandrarna i landet utgör nu 3 miljoner. Andelen är 29% och ökningstakten 60% sedan år 2000. Med nuvarande förändringstakt kommer halva befolkningen bestå av nyligen invandrade inom tjugo år. Nej, det är inte konspirationsteorier. Det är SCB-statistik och ren matematik.

4-5 miljoner muslimer i Sverige inom tjugo år

Muslimer har dessutom både den högsta nativiteten och den lägsta snittåldern för nyblivna mödrar av alla grupper. Om tjugo år kan vi därför räkna med att två miljoner fler muslimer har immigrerat hit, och att deras barn ökat med kanske så mycket som två miljoner till. Muslimerna kommer då sammantaget vara den klart största sammansatta befolkningsgruppen efter oss ’gammelsvenskar’. En reaktion som innebär att vi stänger gränserna kommer sakta ner förändringen, men bara med repatriering kan situationen undvikas på sikt. Och det kan gå ännu snabbare också.

Libanesisk situation väntar Sverige

Det är alltså en libanesisk situation vi kan befara inom mindre än två decennier. Hur ska det gå då? Bidragstagare kan inte försörja varandra och arbetsföra ’gammelsvenskar’ lär till följd av åldrande och emigration vara betydligt färre. Staten kommer för att undvika totalt haveri göra allt för att undvika att de ’närande’ flyr. Det gör man enklast genom att sänka våra kapitalvärden (fastigheter) och sjunkande valuta, så att vi rent praktiskt har en otillräcklig förmögenhet för att kunna leva drägligt utomlands. Man diskuterar redan dessutom exitskatter. “Med nuvarande takt utgör nyanlända invandrare hälften av Sveriges befolkning inom tjugo år”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
britta due andersen
britta due andersen
4 years ago

Samfundskontrakten? det handler vel dybest set om, at svenskerne er villig til et lavere niveau. Accepterer de det, fordi de husker, at det lød så godt, da Reinfelt tale om åbne hjerter; og nu forstår de så at prisen må betales. Indtil videre har der ikke for alvor været protester.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x