5
jun
Seneste opdatering: 5/6-19 kl. 1437
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Langelinje på valgdagen.  © Snaphanen.dk, klik for helskærm

Den Danske Bangebuks

Ja, hallo, jeg stemmer på “Stram kurs” og Rasmus Paludan, for han er den bedste skandale i mands minde og en storslået inspiration for Den Danske Bangebuks, der jo skræver vidt fra venstre til højre og hen over midten af dansk politik.

Med Paludan i Folketinget får vi konfrontationen med muslimerne og deres alt for mange slatne medløbere og venligboere. Konfrontation ja, og hellere i dag end i morgen og overmorgen.

Til eksempel: Sammenligner vi København med Berlin, så er den tyske hovedstad hærget af kriminelle klaner med arabisk baggrund, og myndighederne blander sig helst udenom. Så vidt er det ikke kommet i København, men Den Danske Bangebuks vil givetvis gøre alt for at blande sig uden om, selvom forholdene skærpes.

Eksempelløst modigt – og temmelig vanvittigt

Alt det har Rasmus Paludan pillet ved. Ene mand er han gået op mod strømmen. Ene mand siger han det, vi andre tænker, siger og skriver uden den store lyst til at legemliggøre det ved en decideret byvandring. Det er eksempelløst modigt – og temmelig vanvittigt – og netop derfor et eksempel til efterfølgelse.

Tænk, om politikerne havde grebet Paludans ord og gjort dem til deres i den sidste valgdebat. Det koster 35 milliarder kroner om året at subsidiere muslimske indvandrere, og det reelle tal er sikkert tre gange så stort. Det er ikke blot mange penge, det er abnormt mange penge, og det abnorme får kun næring af partiledernes vægring ved at komme Paludan i møde.

De turde ikke. Den formentlig snart afgående statsminister Løkke kunne snildt have grebet det i luften og sagt de forløsende ord: dette valg er et udlændingevalg, det handler om snyltere og bedragere, det handler om kriminelle indvandrere, det handler om arabiske kvinder, der skal tvinges ud på arbejdsmarkedet, det handler om kriminalitet og asocialitet på alle hylder, det handler om en modbydelig tankeverden med et groft potentiale af voldelige konflikter, som vi endnu kan nå at stoppe, og Rasmus Paludan har virkelig rørt ved noget, som tvinger os til at handle. Hellere i dag end i morgen.

Hele og halve borgerkrige  til efterkommerne

Sådan cirka kunne Lars Løkke have sagt, og de øvrige partiledere applauderet, men de gjorde det ikke, for de er bangebukse alle til hobe, der generøst sender hele og halve borgerkrige videre til efterkommerne.

Rasmus Paludans eksempel står ellers lysende klart: Omgivet af politi til værn mod horder af autonome venstrefascister, fjendtligt sindede indvandrere og almindelig dansk skræk og rædsel har han legemliggjort det eneste virkelig store problem i dette land: masseindvandringen fra den muslimske verden, der har sat sit præg på ikke alene rigets hovedstad, men alle større byer i Danmark.

Sammenlignet med det blegner alle andre problemer, for intet andet politisk emne er så inficeret af perverse æresbegreber. Normering i børnehaver? Flere varme hænder til ældreplejen? Flere penge til “vores allesammens sundhed”, som det kælent hedder på TV? Større arveafgifter til folk, der bestiller noget og er en pryd for nationen?

Der er et og kun et afgørende problem i  Danmark, og det er muslimsk masseindvandring

Nej, det sidste er ikke inficeret på samme måde. Det er bare tyveri, det er konfiskation, staten som den største tyveknægt af alle, men der er ikke borgerkrig gemt i det. Kun kold foragt for regimet, det demokratiske regime.

Der er hverken vold, kriminalitet, pøbelkultur eller morderisk hævndrama i det. Som i den arabiske verden, som i den muslimske verden, som i Berlin.

Så her er vi. Der er et og kun et afgørende problem i dagens Danmark, og det er masseindvandringen fra den muslimske verden og det utal af problemer, det afføder.

Her kan Danmark gå foran, mens tid er, og Rasmus Paludan viser hvordan.

Stram kurs! Ulrik Høys Dagbog 19, den 5. juni 2019

Se også Uwe Max Jensen: Islamisering eller Stram Kurs valget er dit

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
5 years ago

Støtter dette helt korrekte meninger..oppsummering av elendet muslimer og fege politikere.
Danmark har nå en UNIK sjanse å få en som virkeig elsker dansker og Danmark i folketinget..med mange mandater.
I Sverige vil det ta lang tid, om det noengang kommer..om ikke borgerkrig kommer først.
I Norge sover man enda dypt.
Så Danmark vil vise veg for begge disse land ved å velge Stram Kurs Rasmus Paludan.
Flere blogger diskuterer fenomenet Rasmus Paludan med hevisninger til alle hans videoer..så godt informert om virkeighetens Danmark er de også.
Stram Kurs.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  sussebassa

..ville også tlføye..(Steen.. rettetasten forsvinner for fort og hvorfor kommer Filuren opp på min plass) Ser på henne i burka i glodhet sol som tar bilder av den “nøgne havfrue”..og drømmer..”eia var jag hon” ,retten å velge over eget liv også i Danmark.

AlFredsModer
AlFredsModer
5 years ago

“…og det er masseindvandringen fra den muslimske verden og det utal af problemer, det afføder….”
Det største affødte problem er netop, at der bliver født mange mange babyer, som på forhånd er dømt til at blive muslimske i bolden. En skønne dag bliver de mange nok til at sætte dagsordenen – så står den på ‘asslifting’ for alle, der gerne vil overleve.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  AlFredsModer

..akkurat.
Ser redan hur flere muslimer har fått stemmerett..og nok stemmer på Zåsserna..deras økonomiske levebrøds parti.

Margrethe
Margrethe
5 years ago

Det her valgresultat tilgiver jeg aldrig danskerne. Chokket over resultatet ødelægger nattesøvnen. Den her film skaber altid en afklaret ro om, hvad der venter, og virker derfor sederende. Paradoksalt udi det perverse, kan man næsten sige. Men løbet er kørt…:

https://www.youtube.com/watch?v=IKA8FUqPOho

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Knivattack i Oslo – gärningsmannen ropade “Allahu akbar” Publicerad 4 juni 2019 kl 16.04 https://www.friatider.se/knivattack-i-oslo-g-rningsmannen-ropade-allahu-akbar UTRIKES. En man blev attackerad med kniv på en bro i centrala Oslo på tisdagsmorgonen. Enligt norska medier ska gärningsmannen ha ropat “Allahu akbar”. … En så kallad instabil man skrek och höll en kniv i handen, uppger VG. Polisen skickade flera patruller till platsen, men då knivhöggs en person på en bro. Offret är en 30-årig man som blivit allvarligt skadad. Flera vittnen säger till VG att den gripne mannen flera gånger ropade “Allahu akbar” under attacken. … Tidningen har publicerat en dramatisk film… Read more »

Bjarke Rosenkilde
Bjarke Rosenkilde
5 years ago

Desværre, er Ulrik Høy tilpas sent ude. Havde han, og hans leghekemmaerater turdet tone rent flag for tyve år siden, havde meget muligvis set anderledes ud. Men en omvendt synder, skal vi naturligvis glæde og over.

britta due andersen
britta due andersen
5 years ago

Ulrik Høy fik da givet noget til stemmespildsprocentpartiet.

Gregor Samsa
Gregor Samsa
5 years ago

Ulrik Høy stadig mere dement

Margrethe
Margrethe
5 years ago
Reply to  Gregor Samsa

Gregor Samsa stadig mere impotent

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
5 years ago

Klimaskræmmekampagnen lader til at have virket, for rød blok fører. Men Løkke og Thulesen er skyld i miseren, for de har ikke fulgt med i deres vælgerkorps’ reelle bekymringer og opråb. Faktisk er jeg glad for, at vi ikke skal se på den landsforræder til Løkke længere! Men NWO’s puppets, venstrefløjen, lader til at komme til at lede landet fra nu af. Ak og ve! Jeg håber, at Thulesen overlader posten til en anden, og at Løkke slår sig ned som pølsevognsejer. Hvis Paludan ikke kommer ind, så er det lige før, man kan tro, at der er begået valgfusk.

Minucius
Minucius
5 years ago

Heja Stram Kuss! Uden Paludans stramme kuss får vi blot fire år til med industrialiseret nationalt selvmord. Det får vi sikkert også med SK i Folketinget, men kommer de ind så er der imidlertid nogen til at brokke sig så kuss..kursen blafrer!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago
Reply to  Minucius

Tja, de kommer nok ikke ind ?

Minucius
Minucius
5 years ago

Nej, desværre. Og det til trods for massiv vælgerflugt fra DF. Øv! Noget af en forspildt chance for de mange danskere, som ellers har ondt i røven over masseindvandringen. “Put your vote where your mouth is”, kan man nok lidt forstemt sige. (Og dertil pæn fremgang til de radigale og globalisterne i Venstre, hjælp os Hellige Trefoldige Gud!)

trackback

[…] modsætning til hædersmanden Ulrik Høy forsøger Mikael Jalving at bibeholde berøringen med det gode selskab.Se også Lokal kilde: De […]

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x