12
jun
Seneste opdatering: 12/6-19 kl. 1737
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“This is For Afghanistan”: Shocking Bottle Attack by Migrant in Germany Caught on Camera.Videoen er ikke helt ny, men den topper på sociale medier i dag. Den bliver nok hurtigt fjernet af hensyn til folkenes forbrødring. Skulle You Tuben forsvinde, er den på linket. Cave – ubehageligt!

Hurra! Tyskland afskaffer sig selv

De nye fødselstal er kommet

Thilo Sarrazin havde ret: Tyskland afskaffer sig selv og mere og mere. Statistisches Bundesamt offentliggjorde for nogle dage siden de nuværende fødselsrater i Tyskland for år 2018. Det skal bemærkes, at det samlede antal fødsler steg lidt fra 784.901 til 787.560.

Antallet børn af personer med udenlandsk statsborgerskab er steget fra det allerede høje 97.702 børn i 2017 til et utrolige 105.901 sidste år. Antallet af tyske levendefødte er 697.000. Antallet af udenlandske fødsler steg således med yderligere 8199, mens tyske fødsler faldt med 5540 for andet år i træk.

40 procent under fem år har indvandrerbaggrund

Situationen er dramatisk. Næsten 40 procent af alle børn under fem år i Tyskland har nu indvandrerbaggrund. Disse nye tal forstærker endnu engang udviklingen. Og det er ikke tilfældigt, at navnet Muhammad siden 2018, er det mest almindelige navn for nyfødte i Forbundshovedstaden.

Det bør dog ikke glemmes, at kategorien tyske levendefødte, – hovedsagelig på grund af den nye nationalitetslov fra år 2000, – indeholder alle naturaliserede tyrker, arabere og tyske tyskere i samme kategori. (se figur 1). I virkeligheden er der altså tale om mange flere, da tyskernes fødselsrate næsten er halveret i løbet af de sidste 50 år (figur 2).

Situationen er dramatisk

Så situationen er meget mere dramatisk end i 90’erne, med over 100.000 fødte børn af udlændinge. Enhver der hævder, at der ikke foregår nogen folkeudskiftning, siger simpelthen ikke sandheden.

Hertil kommer massemigrationen (familiesammenføring, genbosættelse, FN-traktater mv.), thi det fortsætter hele tiden og hører ikke op. Hver måned kommer 30.000 til 50.000 nye indvandrere til vores land, der overvejende forsørges af staten. Hver måned!

Hurra, Deutschland schafft sich ab – die neuen Geburtenzahlen sind da – den Rest erledigen die Grünen. (Snaphanens oversættelse)

Se også Der Geburtendschihad nimmt Fahrt auf og Der letzte macht das Licht aus.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Mht den lede muhammedaner: Han skulle behandles som en køter med rabies, for islam har åbenbart samme virkning på hjernen. Jeg er glad for, at jeg kender en historie fra for nyligt, hvor en perker fik tæv 4x af en dansker!! Han havde helt umotiveret spyttet på en dansk kvinde i toget, og en dansk fyr forsøgte at irettesætte perkeren, men fik tæv! Så trådte en stærk dansker lige til, og SÅ fik Mohammeds køter, så hatten passede!! Da den stærke dansker steg af toget, gjorde perkeren også, og pludselig ser danskeren ham komme m en brosten i hånden –… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

INTET nyt i det. De skal klappes færdig – HELT FÆRDIG – før man vender ryggen til!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

En muslim i Danmark opfører sig som “præstens ged i degnens eng”.

John Sorensen
John Sorensen
2 years ago

Hvad man har vidst i USA i årtier: Around blacks, never relax.

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det skal blive interessant at se, om nuværende vestlige politiske ledere stadig holder den multikulturalistiske fane højt, når horder af muslimske partimedlemmer på bedste demokratiske vis giver dem pedalen og indsætter deres egne politiske ledere på partiernes topposter.

Minucius
Minucius
2 years ago

Undskyld mig, men der er noget dybt tragikomisk over flaske-videoen! Europæere og måske især Nordeuropæere er simpelthen bare ikke rigtigt velforvarede oven i bøtten. Vores tillidsfulde natur blandet med ideologisk hardcore-humanistisk universalisme er åbenlyst en livsfarlig cocktail. Fra Hitler til Hamid, tilliden til medmenneskets naturlige gode vilje og basale anstændighed har endnu ikke lidt skibbrud iblandt Germaniens blonde varmluftsballoner. Troen på arvesynden og anerkendelsen af Tyrkens farlighed er et forglemt kapitel i en hengemt historiebog.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Minucius

Præcis.

Patriarkatet, troen, kongemagten og racismen-antisemitismen har været hjørnestene i Europa i flere tusind år. Nu er det hele smidt på møddingen, og se hvor vi er endt, på retræte. Økonomisk, åndeligt, militært, demografisk, geografisk. Selv videnskabeligt har kineserne overhalet på mange kerneområder.

Charles
Charles
2 years ago

Der er noget galt her på snaphanen.
Alle mulige og umulige Mailadresse kan åbenbart benyttes.
De gyldige og ugyldige mails fungerer fint i forening.

Her er den rigtige mail.
Så det er ikke rettet endnu.

Fluen
Fluen
2 years ago

Der er noget galt her på snaphanen.
Alle mulige og umulige Mailadresse kan åbenbart benyttes.
De gyldige og ugyldige mails fungerer fint i forening.

Fluen
Fluen
2 years ago

der er noget galt her på snaphanen.

Fluen
Fluen
2 years ago

Det får mig til at kunne likvidere enhver, om så skyldig eller ej, det er underordnet.
De sataner skal fjernes.

Filuen
Filuen
2 years ago

Det får mig til at kunne likvidere enhver, om så skyldig eller ej, det er underordnet.
De sataner skal fjernes.

Filuren
Filuren
2 years ago

Det får mig til at kunne likvidere enhver, om så skyldig eller ej, det er underordnet.
De sataner skal fjernes.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Hvad vil mellemøsterne i Tyskland gøre, når de bliver flere end 80% af indbyggerne i Tyskland?
Vil de give det tyske mindretal dhimmistatus, eller vil de behandle det tyske mindretal som visse tyskere behandlede jøderne mellem 1933 og 1945?
Bliver alle europæere i EU-kalifatet, når de om føje år kommer i mindretal, behandlet som muslimerne helst vil behandle jøderne? Vil muslimerne løbe rundt i EU’s gader og råbe “Hamas, Hamas – europeans to the gas”? Ligesom i Gaza-striben?

Casper
Casper
2 years ago

Nogle af internettets vogtere har været ude og påstå at manden med flasken er italiener.
https://correctiv.org/faktencheck/2018/09/24/junger-italiener-bezeichnet-sich-als-afghane-und-schlaegt-17-jaehrigen-mit-einer-flasche/

Det er nok sandsynligt at han er italiensk statsborger, når også tysk politi siger det, men derfor kan han jo godt oprindelig være afghaner. Det skriver de ikke noget om.

Casper
Casper
2 years ago
Reply to  Casper

Correctiv har til formål at bekæmpe fake news, men har til dels selv leveret had-nyheder, f.eks. “afslørede” de at en AfD-politiker havde været prostitueret, selv om de fleste mente det må være en privat sag.

Correctiv finansieres bl.a. af de gamle medier og af George Soros. Facebook sender opslag videre til Correctiv for vurdering af om det er fake news. Det lyder som lidt af en censurmyndighed.
https://de.wikipedia.org/wiki/Correctiv#Kritik

Lemur
Lemur
2 years ago

Er det ikke strafbart at sprede en så hæslig video?
Du bliver nok arresteret igen, Steen.

Casper
Casper
2 years ago
Reply to  Lemur

Den adskiller sig principielt ikke fra Marokko-videoen … Men hvis de skrider ind over for den også, bliver det vist for åbenlyst for hr. og fru Danmark hvad formålet er.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Mener du stadig det går meget bedre i Tyrkland end i Sverigstan, Steen?

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x