13
jun
Seneste opdatering: 13/6-19 kl. 1639
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Martin Sellner kan med bla. Tommy Robinson  kan høres på Mosbjerg Folkefest den 22 juni. Her tales tysk med svensk undertekstning.

Asylret blev til indvandringsret – ‘flygtningekrisen’ var EU politik

Torsdag den 23 februar 2012 blev den italienske stat af den europæiske menneskerettighedsdomstol (ECHR) dømt til at betale 330.000 euros for “brud mod asylretten.” Hidtil havde Italien blot sejlet illegale migranter tilbage til Libyen, men efter denne dato vovede hverken Frontex eller Italien at sejle dem tilbage. Politik var blevet sovset ind i jura. 

Asylretten blev i praksis en indvandringsret, hvilket – forstærket af mordet på Muammar Gaddafi og den syriske borgerkrig, – førte til masseinvasionen af Europa i sommeren og efteråret 2015.*

Hvor mange der måtte sætte livet til på Middelhavet, vides ikke præcist, men det var mange tusind. Tænk hvis vi havde politikere og journalister, der ville investere lidt ærlighed i deres såkaldte demokrati, men ingen store partier i Vesteuropa siger ét ondt ord om EU, og de såkaldte flygtninge blev øjeblikkeligt til et politisk kampvåben for talrige interessenter her iblandt venstreorienterede, europæiske journalister.

Ingen danske statsministre synes at have nogen selvstændig mening i Bryssel i spørgsmål om Danmarks skæbne. Lars Løkke sagde en gang om året i en bisætning, at “vi må også se at få bevogtet de ydre grænser.” Han vidste udmærket, hvor problemet lå, men han ville ikke indvie offentligheden i sine tanker. Ligesom han ikke ville senere med Marrakesh.

Civillisatorisk selvmord

*En gentagelse af 2015 ville bringe ikke 1.5 mio afrikanere til Europa, men 10 millioner. Senere 50, og så 100 millioner. Ungdomsarbejdsløsheden i Afrika er i dag 77 procent. Afrikas befolkning vokser fra i dag til år 2100 med 3-4 milliarder.

Der kan i år 2100 leve helt op til 6 milliarder mennesker i Afrika. Uden grænsebevogtning begår 500 mio. europæere civillisatorisk selvmord, eller det burde snarere udtrykkes: EU Kommissionen begår mord på Vesteuropa. Østeuropæerne nægter klogeligt, og bliver svinet til for det af røde, vestlige journalister.

Se idag historikeren Torben Hansen: Endnu går flygtningestrømmen uden om Danmark – Sverige har i år modtaget flere flygtninge end Danmark samlet i 2017 og 2018

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Hvad jeg stadig ikke forstår er, hvad er det EU’s (og USA’s demokrater) politikere ønsker at opnå? Balkanisering, religions- og racekrig? FN synes også indblandet. Frankrigs evigt tåbelige “stormagt’s og kolonidrømme er velkendte. altid ballademageren i Europa gennem hele historien. Kun da en italiensk diktator styrede fungerede landet kort, men med ødelæggende resultat for Frankrig. Tyskland burde vide bedre,men Merkels import af islam er fuldstændig uforståelig. Det aldrende Europa er heller ikke nogen forklaring, mangel på arbejdskraft ej heller. Drabet på Gaddafi er lige så uforståelig, hvor endog Danmark også deltog i Nato-regi.Jeg troede Nato var en forsvarsorganisation? (Tyskland holdt… Read more »

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Tyskland tabte de to store moderne krige, 1. og 2. verdenskrig, til fire stormagter der modsat tyskerne havde omfavnet det multietniske. Storbritannien, Frankrig, Rusland og USA havde alle en næsten bundløs mandskabsreserve af sorte og farvede, som de på banebrydende vis benyttede en masse som soldater mod hvide på europæisk jord.

Den lære har vel slået igennem nu, også i Berlin, hvor de magtpolitiske ambitioner stadig er intakte. Sejre kræver, foruden ledelsesmæssig snilde og højteknologiske våben, råderet over en omfattende mængde land, overvældende muskelkraft og, og her fejler tyskerne altid, evnen til at vinde den globale folkestemning.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Filuren

Farvede, oftest lav-iq tropper, har historisk aldrig været af større værdi på vestlige slagmarker.

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Det mente man også i førerbunkeren, lige indtil man stødte på de sovjetiske kæmpehorder i det gigantiske Rusland. Alene USA havde 350.000 sorte soldater i Europa under 1. verdenskrig og 125.000 under 2. verdenskrig.

Den tyske hærledelse var mere end arrige over det, da de mente det kompromitterede det hvide Europa.

De farvede tropper var helt givet ikke ligeså effektive som deres hvide kollegaer, men antallet betyder noget. Tyskerne manglede ikke kvalitet, volumen haltede det gevaldigt med.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  Filuren

De amerikanske, sorte soldater benyttedes fortrinsvis som arbejdssoldater, ikke kamptropper. Så vidt jeg husker, var der kun 1 amerikansk sort regiment i kamp under WWI, nemlig 369th Infantry Regiment
https://en.wikipedia.org/wiki/369th_Infantry_Regiment_(United_States)
Heller ikke i dag anses sorte og farvede soldater som særligt gode, hvilket intet har med racisme, nazisme ol. feel-good termologi at gøre, men er alene et spørgsmål om gennemsnits/gruppe iq.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Forunderligt at muslimer foretrækker det massivt svineproducerende Danmark som malkeko. Rundt omkring i de landlige områder af Danmark breder der sig en liflig duft fra svinestaldene. Er det derfor, at muslimer flokkes omkring de store byområder? Der hvor øfferne ikke findes, undtagen i supermarkedernes kølediske. Never mind – når muzzierne kommer i flertal er det godnat med svineproduktionen i Danmark. Herved bliver bruttonationalproduktet reduceret kraftigt og muslimernes sociale almisser vil reduceres tilsvarende. Det plejer at få dem til at søge andre græsgange, not?

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Forkert: Svine- og alkoholproduktionen vil skam blive opretholdt af eksporthensyn…

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Muammar Gaddafi varnade Europas politiker om jihadister och flyktingströmmarna som skulle komma till Europa om Libyen blir utsatt för militärintervention. Men USA och Nato anföll Libyen som satte igång flyktingströmmarna till Europa. Det har visat sig att det passar den politiska och globalistiska agendan att försvaga och splittra Europa. I stället för att Europas politiker och finansiärer är kritiska till massivandringen och USA:s krig så hyllar de dem. De är de europeiska folkens största fiender.
https://www.youtube.com/watch?v=zU0_6yPVCPQ

Filuren
Filuren
3 years ago

Israel.

Sydlige grænse: Egypten, Jordan.
Nordlige grænse: Libanon, Syrien.

Egypten, Jordan og Libanon er efter årtiers krig og konflikt blevet neutraliseret. Syrien derimod, med denne lille obsternasige Assad, et stærkt militær og russiske flådebaser – a major problem. Løsning? Destabiliser, stæk, terroriser.

Assads soft underbelly, vennen Saddam i nabolandet Irak – oplagt! Hvordan? Militærmaskinen USA må mobiliseres. Massemedier og hangarskibe, call to freedom. Bomb!

Libyen havde, som Martin Sellner også fortæller, ganske givet mindre med Israel og mere med Europa at gøre. Millioner af fordrevne skulle nu afsættes i nord.

https://en.wikipedia.org/wiki/A_Clean_Break:_A_New_Strategy_for_Securing_the_Realm

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x