27
jun
Seneste opdatering: 28/6-19 kl. 1147
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

50 gange så mange muslimer som jøder i Tyskland

Det er om at protestere, mens man endnu findes. I Sverige nærmer det sig sidste udkald: Malmo Jewish Community may need to dissolve itself. Se også det nye nummer af Tablet Magazine Judenrein Europe. Daniel Pipes i forgårs: Do Jews have a future in France? No, they do not.

For millennia Europe was the center of diaspora life but as Jews continue fleeing the continent, by the end of this century all that’s left will be a Jewish graveyard.

Black Pigeon: Googles politiske censur

Vi har fuld fart ind i den postdemokratiske netcensurs tid. I dag blev Geert Wilders udelukket fra Twitter, og Spencers Jihad Watch har været blokeret i flere europæiske lande. Kampen om det frie ord i ‘demokratierne’ raser for fuldt. Uden ytringsfrihed intet demokrati. Oven i det ‘optrapper FN kampen mod hate speech’, og vi ved nok, hvad det betyder. Om et par år har vi, ‘den frie, demokratiske, anstændige verden,’ intet at lade Kina høre.

Se endelig Google vil forhindre genvalg af Trump

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

Endnu klumper muselmændende sig sammen i de større byer, og man kommer nok ikke til at se dem på de mindre danske øer foreløbig. Har svært ved at forestille mig fiskeskipper Mohamed eller gårdejer Ismail.

Vil tro, at huspriserne i Udkantsdanmark får et ordentlig nøk opad, når storbyboerne ikke længere kan holde det ud.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Grundlovens §77: Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale (youtube var ikke opfundet i 1849 så mon ikke videoer må betegnes som tale) at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene (man må ikke lyve). Censur og andre forebyggende forholdsregler, kan ingensinde påny indføres.
Grundlovens måske vigtigste paragraf og så behøves der vel ikke at siges mere om den sag!

A O
A O
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Det står vist ikke i Grundloven, at man ikke må lyve.
Er det ikke kun vidner i en retssag, der ikke må lyve?

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  A O

Nej, det der menes med “under ansvar for domstolene” Er at du ikke må tilsvine og fortælle usandheder om personer – altså injurier. Når f.eks Morten Østergaard siger at Rasmus Paludan vil etnisk udrense hele befolkningsgrupper, så er det ikke sandt, han vil udsende dem, ikke udrense dem. Det er f.eks injurier og det undre mig at Rasmus Paludan ikke har anklaget ham for injurier.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Den nervøse

Jeg formoder årsagen til Rasmus Paludan ikke har rejst injuriesag er bygget på dels erfaringer fra jura samt godt kendskab til sprog, her det danske. Jeg synes heller ikke Morten Østergaard skal gives omtale, når hr. Paludan selv fortsat forsøger at forklare hvordan tingene hænger sammen.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  A O

En tiltalt i en retssag må gerne lyve, da en tiltalt ikke kan forventes at ville angive sig selv.
Vidner skal vidne sandt, for ellers falder hammeren – måske.

Grundlovens paragraf 56, giver til gengæld politikerne ret til at lyve eftertrykkeligt:
“Folketingsmedlemmerne er ene bundet ved deres overbevisning og ikke ved nogen forskrift af deres vælgere.”

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders

Ej heller den tiltalte må lyve!!!

Filuren
Filuren
2 years ago

Der mangler på den indvandrerkritiske fløj et opgør med egen stærkt kontraproduktive politik. De største muslimske grupper i Danmark, størst til mindst: – Tyrkere – Syrere – Irakere – Libanesere – Pakistanere – Somaliere – Afghanere Bemærk syrere, irakere, libanesere (palæstinensere) og afghanere, og shout out loud: Hvad fanden i helvede skulle de liberale og DF på eventyr i Mellemøsten for? Det er da idioti udover alle grænser at bakke helhjertet op om krige, der så entydigt går imod egne interesser. Alene fører til det modsatte, altså modsatte, af det man siger man ønsker. Terroren (eller islamiske angreb) eksploderede sågar… Read more »

Brandmand
Brandmand
2 years ago

Nå, så kom antallet af arabere og tyrkere i Georgien op på 30-40% inkl. ikke georgiske muslimske statsborgere, ifølge – Putins “propaganda-fejrnsyn”.

https://www.youtube.com/watch?v=eX5Hl8XN2Dg

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago

Kontrollerad opposition? Business as usual.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x