7
jul
Seneste opdatering: 8/7-19 kl. 0457
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Dette er alt hvad der skal til for at politikernes krudttønde kan eksplodere.

At the end of a high speed chase with an Audi RS3 in UK’s Bradford, officers become trapped in a dead end estate by an increasingly angry mob. As the gang of youths grows, the outnumbered cops call in reinforcements – all of them – just as tensions in the estate reach boiling point…”

“De har förstört vårt land”

Den svenske elite bør drages til ansvar for, hvad de har gjort

Dette er nemlig den sandhed, drengen i Kejserens Nye Klæder ville sige, men som ingen andre tør udtale. Uden omsvøb. Det er også starten på, at de hovedansvarlige kan blive bragt til ansvar. Hvad der sker i disse år er, at det bliver mere og mere åbenbart for flere og flere, at den svenske elite har ødelagt landet. Deres protester er mere og mere urimelige, for de ved, hvad der sker dem, hvis de skulle gå åbent til bekendelse. Det er som at begynde at flygte fra en bidsk hund, så bliver man først bidt. Jimmie Åkesson taler i Almedalen søndag.

Man kan le eller græde over at talrige højt uddannede svenskere i dag viste, at de ikke kender Wilhelm Mobergs essay fra 1941, Svensk Strävan. Moberg kunne ikke vide, at man firs år efter foruden at give landet bort, også havde gjort samfundsspidserne så uvidende. Åkesson tecknade en nattsvart bild av Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
john frandsen
john frandsen
2 years ago

jeg kan ikke linke 132694 ligende videoer , der er på mine HD. samlet gennem 15 år. NÅR ALT bliver slettet AF MSM og de extreme VENSTRE FB YT etc., men jeg har ALLE data , mere end 900 TB. OPtag alt ! mirils action er perfekt (før mirills brugte jeg eget prg.). Den dag kommer hvor vi kan se og høre deres svigt. bitcute .. vil jeg uploade alt data til efter “sommer” , dog stadig holde DDR tv data specielt backup.2 q- men det er jo lige meget . …noget endnu —————beskyt dine data !!! din tlf !!!… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Som i hele Europa er problemet overklassens griskhed. Kapitalismens credo er “expand or die”. Hvordan ekspanderer man produktion og profit i lande med faldende forbrug og indbyggerantal? Man inviterer simpelthen en bestemt gruppe personer til at supplere og ekspandere indbyggerantallet. Disse personer skal opfylde 3 kriterier: Høj fødselsrate, lave lønkrav og aggressiv adfærd. De 2 første kriterier giver sig selv. Den agressive adfærd skal sikre at de oprindelige befolkningers underklasse kommer i direkte og rå konkurrence med de invaderende om niveauet for 1)løn, 2)forbrugsevne og 3)kulturel dominans. Når proletarerne skal kæmpe på de 3 fronter, evner de ikke at bekæmpe… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja, de importerede og indvandrede udlændinge har uden tvivl et stort behov for at forbruge, men da de, som det nævnes i indlægget herover, for nogles vedkommende har lave lønkrav og andre er på overførselsindkomster, vil det i sagens natur være lidt småt med penge til netop forbrug.

Magthaverne skyder sig selv i foden ved at importere lavtlønnet arbejdskraft eftersom det samtidig udhuler danske lønmodtageres købekraft.

Der er kun så mange penge i omløb blandt befolkningen, og skal pengene også bruges til at mætte indvandrermaver stagnerer forbruget og skatteprovenuet daler.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

Glem ikke, at offentlige serviceudgifter til de inviterede parasitter skal afholdes af skatteyderne; især sundhedsudgifterne belaster økonomisk. Nasserne kommer fra taberlande med alle mulige smitsomme sygdomme, med psykiske problemer og med genetiske indavlsproblemer. Mange af dem snyder med moms, skatter og afgifter – hvilket den griske overklasse ser gennem fingrene med; som et velkendt fænomen hos dem selv. Landets socialrådgivere er også eksperter i at flytte skattepengene over i parasitternes lommer, penge som kunne være givet til værtslandets egne proletarer. Gamle Hasse må halvsulte og tabe sine tænder, for at unge Hassan kan gå i mærkevaretøj og få nyt gebis.… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Om Hasse må undvære for at Hassan kan få, eller om Hassan nægtes andang til honningkrukken, og Hasse derfor selv bruger sine penge, skaber det ikke større forbrug.

Men da Hasse ikke direkte giver Hassan pengene i hånden, men betaler via skatten og forringede velfærdsydelser, og da Hassan ikke bidrager til statskassen med én eneste krone, betyder det lavere skatteindtægter.

En nedadgående spiral!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Torsten K

Pointen er lige så meget den, at de svenske magthavere urealistisk anser masseinvasionen som en økonomisk kæmpegevinst, som på sigt gør Sverige til en financiel og humanistisk supermagt:-)
Det har svenske magthavere fortalt os i 30 år, uden at gevinsten har materialiseret sig. Måske fordi svenskerne ikke endnu har importeret tilstrækkelig mange syriske hjernekirurger, atomfysikere, IT eksperter, iværksættere, momsvindlere og skatteunddragere. Hassan er nok ikke den hjernekirurg, som kunne operere en hjerne ind i svenske magthaveres tomme skaller.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Projekt Europa glider meget lettere ned, hvis de gamle nationer med hver sit folk, sprog, historie, arkitektur, kogekunst, litteratur, dogmer og virkelighed gradvist udvandes og bliver til ingenting.

Der er skam en mening med galskaben.

I hæren eller i skolerne for den sags skyld har man haft held med samme fremgangsmåde. Uniformering, du er nu et nummer. Delstat 23.

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Europas politiker har svikit sitt eget folk när de genom massinvandringen har skapat ett nytt trasproletäriat och klyftorna har ökat i samhället. De bygger upp ett samhälle som gynnar de rika och där välfärden försämras för vanligt folk. Arbetarklassen får lägre löner när arbetgivare använder lönedumpning och anställningstryggheten och strejkrätten urholkas. Fackföreningarna försvagas och industrierna försvinner utomlands och en betydande del av tidigare industriarbetare tvingas nu dra sig fram på svartjobb och låga löner och de blir dessutom utkonkurrerade av utländsk arbetskraft. Politikerna gör européerna till slavar och ger bort deras länder. Vad skall man göra åt det?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x