8
jul
Seneste opdatering: 9/7-19 kl. 2108
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nettet er et militært efterretningsværktøj beregnet til total kontrol

Hvis du tror, internettet findes for at du kan udtrykke dig demokratisk og søge information, tager du fejl. Det har fra starten været et overvågningsværktøj for CIA, NSA og det amerikanske forsvar. Google, Facebook osv. er nært forbundne med den militære overvågning, og Mark Zuckerberg må være verdenshistoriens højest lønnede spion. Overvågningen er om muligt værre end den kinesiske, USA går bare mere stille med dørene. Ingen dansk eller europæisk regering kan foretage sig noget på nettet, som USA ikke overvåger. Der findes ingen anonymitet eller hemmelighed på nettet, og der er ikke umiddelbart udsigt til nogen. Se også Apple co-founder Steve Wozniak says most people should leave Facebook

Tommy Robinson to Seek Political Asylum in United States

Says He Will Be Murdered in Prison

Ved at give Tommy asyl, ville  USA indirekte sige, at England er blevet en bananrepublik. Det kommer næppe til at ske. Tommy burde søge asyl i Ungarn, der ikke har lignende følsomme hensyn at tage.

Independent journalist Tommy Robinson is planning to seek asylum in the United States after being found guilty of contempt of court for a second time over livestreaming outside a 2018 Pakistani grooming gang trial in Leeds.

“In desperation, I’m making the appeal to President Trump urging him to get his lawyers and his team to look into my case. I’ve already been unlawfully imprisoned, now I’ve been convicted — not by a jury of peers — but the government that got me through a back door. I’ve been convicted for journalism,” Robinson told the Gateway Pundit. “I seek political asylum because I believe that in two days time I’ll be sent to prison to be murdered by a government who oppose and have taken our freedoms away.”

Robinson added that “freedom of speech is gone and our freedom of press is gone — and whilst it goes, all the mainstream media celebrate it.” Gateway Pundit

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
René B Hansen
René B Hansen
3 years ago

Det er så forfærdeligt. jeg græder på Tommy Robinsons vegne.

Santor
Santor
3 years ago
Reply to  René B Hansen

Yup. Han lyder faktisk ret desperat!

Margrethe
Margrethe
3 years ago
Reply to  René B Hansen

Hvordan kan man bedst hjælpe ham? Anmode NB om at tage op i FT at han bør kunne få asyl i Danmark?

Charles
Charles
3 years ago
Reply to  René B Hansen

Håber han får asyl i USA, meget snart.
Myndighederne i England vil gerne have ham likvideret i spjældet, ved at sætte Tommy sammen med voldelige muslimer.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
3 years ago

En Venligboer kaldes en landsforræder.
og de kan godt undværes

Charles
Charles
3 years ago

Enig
Passer fint sammen med det jeg har skrevet.
https://24nyt.dk/ung-afghaner-draeber-69-aarig-asylaktivist-i-sverige/

Hårde ord, men de kan ikke være anderledes, og de passer: Ja så er der en Landsforræder mindre.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago

Det var nok ret smart af Tommy at bede Trump om asyl, for hans historie når vidt omkring nu! En af de amerikanske youtubere, SGT Report, som jeg følger, har et interview med Tommy uploadet for 22 min siden, og allerede set af flere end 14.000 nu(!!), og youtuberen lover at tweete Trump direkte for at bede om asyl til Tommy 👍 https://youtu.be/15qKsLf3doA. Gad vide, om det ville hjælpe, hvis vi var mange, der sendte mails til nogle britiske politikere og aviser, for at lade dem vide, at vi følger udviklingen af deres diktaturstat? Det skulle være en storm af… Read more »

sussebassa
sussebassa
3 years ago

Så igjen blir jeg utvist ifra FB for 1 mnd..
Skrev i Dagbladet.no at Norge må se til Sverige/Danmark..der innvandringen øker og dermed flere voldtekter rån mord mm..som en konsekvens..ren fakta/virkelighet..o logoen til “avsetta løfven o sosialismen”..
FB sier mitt innlegg var hatisk overfor innvandrere..og dermed imot deres grunnleggende prinsipper..haa..
Slagsiden til FB blir bare klarere og klarere..nå ligger den ene siden i vannet de kan ikke lengre skjule at de er kulturmarxister/PK på sin hals.
Ja, ser det fortfarande som en heder å bli utvist..mine innlegg treffer rakt i såret til forræderne av Europa..ellers hadde de oversett mine innlegg.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  sussebassa

Det er nok ikke Facebook selv, som har set dit indlæg, men derimod personer med en særlig politisk observans, som har gjort Facebook opmærksom på indlægget.

Og den metode kan jo vendes om og anvendes den anden vej.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

Skjønner det..angiverne som tydeligen blir flere..o mere aktive..men som FB godtar/elsker ..et samarbeide..endrer ikke det jeg skrev..på samme politiske side.
Nei, angiverne selv har en lav profil..diskuterer sjelden på de fora jeg er..det vet de er dødfødt..da røper de jo sin id..derav angivere..”i det skjulte”..fegisene.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  sussebassa

Hvis rigtig mange brugere angiver “den modsatte vej” må Facebook jo reagere på det, og så kvæles mediet langsomt i egne regler.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

..haha..du skojar..dom angjer ju inte sine bestisar..same politiske ståsted..det er oss dom vil til livs/utrydda..kulturkonservative.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  sussebassa

Jeg tror faktisk ikke det handler om, hvilken politisk observans, som angiver, men om, hvor mange profiler, som angiver.

Om 5000 profiler fra venstresiden angiver, reagerer Facebook naturligvis. Det ville være mærkeligt andet.

Om 5000 profiler fra højresiden angiver, tror jeg bestemt, at Facebook også reagerer.

Men højresiden gør det enkelt og smidigt for venstresiden at bestemme dagsordenen, idet højresiden ikke angiver i samme størrelsesorden.

Tilpas mange højre-profiler (evt. fake-profiler), som angiver, vil helt sikkert kvæle Facebook i egne regler.

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

Tror ikke du fattar alvoret..vi er i begynnende krig i Sverige..
Vår ytringsfrihet o demokrati eksisterer ikke lengre.
FB EU FN står alle på samme side med media..FN traktaten..underskrevet av alle lederne i Europa. Eu venstreslødderet..kulturmarxisterne..pk imot oss kulturkonservative..
Dette er realismen idag.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  sussebassa

Nej, naturligvis fatter jeg ingenting…

sussebassa
sussebassa
3 years ago
Reply to  Torsten K

Skriver jeg Ikke Torsten K.

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago
Reply to  sussebassa

Boykot facebook! Alle jeres billeder bliver lagret og anvendt til ansigtsgenkendelse, og der bruges algoritmer til at detektere anti-NWO indhold. Det er derfor ikke nødvendigvis personer, som angiver jer, men algoritmer ‘detekterer’ jeres ‘farlige’ holdninger. Youtube og twitter bruger også skærpede algoritmer, og derfor smides mange af, eller de bliver de-monetized og får fusket m antal visninger og abonnenter. Det siges, at man kategoriserer folk efter politisk overbevisning, og om de er kristne.

HailBoB
HailBoB
3 years ago
Den nervøse
Den nervøse
3 years ago

Big brother watching you

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Nu bliver det rigtigt “sjovt”🙄

https://jyllands-posten.dk/indland/ECE11494053/Danmark-har-tabt-sag-om-familiesammenf%C3%B8ring-ved-EU-Domstolen/

10.07.2019 KL. 10:03 ARTIKLEN OPDATERES

Danmark har tabt sag om familiesammenføring ved EU-Domstolen

Det er i strid EU-regler at nægte tyrkere familiesammenføring med henvisning til det danske tilknytningskrav.

https://www.berlingske.dk/politik/eu-domstolen-danmark-har-handlet-i-strid-med-reglerne-om

http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-07-10-danmark-doemt-ved-eu-domstolen-forkert-at-naegte-tyrkere-familiesammenfoering

Torsten K
Torsten K
3 years ago

Og retsforbeholdet..?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago

Denne video fra det svenske ‘sajt’, skogsjøen, beretter om mindst 150 børnehalshuggere og pædosvin fra isis, som får lov til at vende tilbage til Sverige. Det er sandsynligvis samme scenarie i dk. Akkurat nu kører der en overskrift på CNN: yazidi women seeking help for PTSD in Israel! Og disse terrorister vil man nu hjælpe?! Verden er sindssyg og lovløs! https://youtu.be/8t9_LHwSFCM

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
3 years ago

Tommy R skal ikke ønske at udvandre til usa, for det ser temmelig galt ud derovre. Ekstrem overvågning, anti*a er totalt voldelige og overfalder veteraner med syre og stænger!! Intet på danske fake bøsserøvs-news aka TV2 eller al-DR om disse overfald. Flere taler om borgerkrig derovre. Han bør søge til Italien eller Ungarn! Efterlad alt, find en flink fisker m en go kutter, og afsted! Lad uk gå helt ned. Godt, at vi ikke er landfast med den flok psykopater 👍 Jeg tør ikke engang tage til uk på ferie, for jeg har jo også anti-islam og anti-NWO-holdninger, så mig… Read more »

David
David
3 years ago

Lyder lidt underligt at han melder det her ud om asyl i us, politiet kan jo nu fængsle ham da han åbent melder ud at han ønsker at undgå strafudmålingen. Han må virkeligt være bange, og det er sært at der ikke er nogen der vejleder ham, han skal jo troppe op på us ambassaden og søge asyl, det her online opråb er jo kontraproduktivt, og han risikere nu ikke at kunne flygte selv om han vil. Det er ulykkeligt hvad der foregår. I danske politikere er skyldige i det her ligesom de engelske, i kan tilbyde ham asyl, men… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago

Der er naivt og idiotisk, at tro at nogen teknologisk udvikling ikke har med militær og krig at gøre. Alt kan anvendes i krig og har altid været brugt. Men man glemmer, ikke mindst hvad angår amerikansk militær, økonomisk støttet videnskabelig forskning for det meste frigives efter 10 år til civil anvendelse. Hvad angår al elektronik angår,så glemmer man også, at al civil elektronik ganske let kan slås ud uden direkte fysiske skader i første omgang, men resultatet vil dog kort efter få alle civile samfund til at bryde sammen ganske kort tid efter. Så al menneskelig teknologi er et… Read more »

Santor
Santor
3 years ago
Reply to  T. Snorrason

Fuldstændigt rigtigt. Og, det er derfor at staten, den Danske, skal lave en lovgivning der forhindre de forskellige udbydere i at samle data om den enkelte bruger. Det er ikke særlig svært, for professionelle, at se hvad og hvilke informationer der bliver sendt tilbage til udbyderen og dermed heller ikke særligt svært at uddele STORE bøder når de overtræder Danske lovgivning. Regeringen, der jo er til for at beskytte Danskerne i Danmark, kunne klare det med stikprøvekontroller i lighed med de kontroller de foretager overfor fødevareindustrien. Tag eksempelvis mobiltelefoner der konstant kræver adgang til din placering – GPS, ret til… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Dagens gode grin / skratt 😂

https://ibb.co/KNZJ4NM

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Tommy Robinson flyr politisk repression och ett land som förändras till oigenkännlighet som det gör också för många engelsmän och många andra européer som upplever att deras länders kultur och historia håller på att upplösas och ersättas med mångkultur. De ser vad som kommer att ske i framtiden och nu är även Tommy Robinson rädd för sitt liv därför att han vågade säga det som han tänkte. Makthavarna håller på att avskaffa yttrandefriheten när de vill tysta människor som ser den dystopiska framtid som politikerna skapar men de kommer aldrig att lyckas så länge som det finns modiga människor. https://www.youtube.com/watch?v=6tL5exJg4ms

Knud Madsen
Knud Madsen
3 years ago

Jeg håber virkelig meget, at den gode Tommy når at bringe sig i sikkerhed i USA, inden det er for sent. Det er jo forfærdeligt, at England bruger så ondskabsfulde metoder til at dræbe sine politiske fanger, og at de i det hele taget har politiske fanger.

Torsten K
Torsten K
3 years ago
Reply to  Knud Madsen

Det var jo ikke ligefrem ved at være flinke og hensynsfulde, at briterne formåede at styre et imperium så stort, at solen aldrig gik ned.

Filuren
Filuren
3 years ago

The Black Spider, en novelle fra 1842 af schweiziske Albert Bitzius: I en lille landsby, der styres med hård hånd af den teutoniske ridder Hans von Stoffeln, dukker en dag selveste Djævelen, forklædt som jæger, op og tilbyder bønderne hjælp til at bære de tunge byrder pålagt dem af strenge von Stoffeln. De afviser og fortsætter arbejdet. Christine, en bondes kone, er dog så oprørt over von Stoffelns urimeligheder, at hun indgår en pagt med Djævelen, et djævelens kys på kinden, om at give denne et udøbt barn til gengæld for mere komfort og bedre vilkår for arbejderne. Det lykkes… Read more »

Filuren
Filuren
3 years ago
Reply to  Filuren

Edderkopper, listige som de er, ved, at småfluer tiltrækkes af lys, hvorfor man henover sommeren vil kunne se trafiklys og lygtepæle fuldstændig indspundet.

Snyltefluer, svirrefluer, kuglefluer. Hundreder af små flyvere vil ende deres flagrende dage i bare et enkelt velplaceret spindlernet. Trådene er kastet.

River
River
3 years ago

Videoen fra Silicon Valley er superinteressant og bekræfter ens værste anelser om en global orkestrering.

Charles
Charles
3 years ago

OT
30. juni 2019
Ung afghaner dræber 69-årig asylaktivist i Sverige
En ung indvandrer er nu blevet anholdt for mordet på en 69-årig kvinde i den svenske by Kil i Värmland tidligere i ugen.

En 69-årig kvinde blev fundet død i hendes hjem torsdag nat i Kil. Samme aften kontaktede en mand politiet og blev efterfølgende anholdt.

https://24nyt.dk/ung-afghaner-draeber-69-aarig-asylaktivist-i-sverige/

Hårde ord, men de kan ikke være anderledes, og de passer: Ja så er der en Landsforræder mindre. 🙂

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x