9
jul
Seneste opdatering: 10/7-19 kl. 0806
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Svensk förnedras och misshandlas av invandrargäng – tvingas stoppa pistol i munnen. Hvor denne historie ikke er dateret, er denne lignende: Liam, 14, blev nedslagen och förnedrad: ”Din fucking horunge”. –

”Varför gör de så här?” spørger de intetanende ofre. Man kan ikke fortælle dem andet end, at der er en erobring af landet i gang, og deres politikere er på erobrernes side. Forsvar jer eller forsvind. I flere lande – England, USA, Canada, Australien og New Zealand – advarer myndighederne nu turister imod at besøge Sverige. Den advarsel har jeg ikke behøvet i mange år.

Svenske politikere er kommet op imod en virkelighed, de selv har skabt, og det noteres i omverdenen: Sweden Is Experiencing a “Small Scale War.” De ville så gerne være de bedste i hele verden, og så valgte de at være de bedste til det værste: At opløse deres eget samfund.

Proof of blatant fabrication by government in Tommy Robinson “contempt” charges

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarne
Bjarne
4 years ago

Jeg kan ikke se videoen på vimeo, kun lyd?

Anyways se den her.

https://www.youtube.com/watch?v=6U_7JkF9nrw

Desuden synes jeg de svenske politikere skulle bytte sted med drengen.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x