12
jul
Seneste opdatering: 12/7-19 kl. 2203
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“The Camp of the Saints,” the movie version. Jean Raspail lived long enough to see this with his own eyes. Fjordman (Jean Raspail: “Le Camp des Saints” (1973)

Helt symbolske billleder af den skæbne EU har beredt hele Vesturopa og vil berede Østeuropa, hvis de en dag får lov. For EU er i folkeopløsningsbranchen, alle ser det, men ingen taler åbent om det. Mindst af alle DR. EU har trukket sig fra Middelhavet, og endnu ikke gør mine til at stoppe Afrikas eksploderende milliardbefolkning. Der er tre til fire milliarder flere i år 2100 end i dag. Gør plads til dem, venligbo!

Pantheon er Frankrigs nationale helligdom og ligger midt i latinerkvarteret 5 arondissement. Her ligger bla. Alexandre Dumas, Victor Hugo, André Malraux, Jean-Jacques Rousseau, Voltaire og Émile Zola begravet. Det er en fransk mellemting mellem Assistens Kirkegaard og Roskilde Domkirke bare mere sekulært.

Her kræver 700 illegalt indtrængende at få ophold og  statsborgerskab. Om nogle år er det 700. 000 så 7 millioner, og så 70. FN har tallene, lav selv matematikken. “Sorte Veste indtog Panthéon i Paris.” – Undocumented migrants storm Pantheon monument in Paris.

Kniven på struben: EU eller Danmark

Af Hans Rustad 

EU’s del og hersk-metode synes at bygge på et princip om at ødelægge landets love med nye love. Man ødelægger retsstaten indefra. Den samme opløsning kan ses på kunstens område, hvor man ødelægger selve kategoriene der bestemmer hvad der er hvad. Sådan opløses selve Oplysningsprojektet. Til syvende og sidst går man løs på biologien, hvor kønsidentiteten opløses. Her fra Tromsø, hvor man har en figur af den britiske kunstner Sir Antony Gormley og overført den på en glemt kvindelig kunstner Betzu Akersloot Berg (1850-1922). Dagens mennesker udsættes for en politisk opløsning hvor de end går, men sanser det ikke. Der er for meget at tage ind. Men det har en korroderende virkning på sindet.

EU er bygget op som et pressionssystem

Sagen om tyrkernes ret til familiesammenføring i Danmark handler om meget mere end blot det: Det er EU-domstolen der tvinger Danmark og danskerne til at vælge: Danmark eller EU. EU er bygget op som et pressionssystem. Jo dybere du kommer ind, jo sværere bliver det at bakke ud. I princippet går det ikke at reversere processerne.

Det er klart at det stærkeste våben til at presse protestantiske nationer i knæ er menneskerettighederne og humanismen. Dem bruger EU for fuld kraft.

EU bruger sagen til at nedbryde dansk lov og påtvinge danskernes et system, EU definerer. Det er tæt på at være diktat og et tab af suverænitet som vi ellers forbinder med besættelse, selv om ingen vil tage ordet i sin mund. Som Steen Raaschou formulerer det således:

Sagen er barok.

En tyrkisk mand gifter sig med en tysk kvinde med opholdstilladelse i Danmark. Hans fire tyrkiske børn sammenføres hertil. Ekskonen er i Tyrkiet.

Så bliver han skilt fra tyskeren i Danmark, og gifter sig igen med sin tyrkiske kone. Nu vil han have hende til Danmark. Det fik han ikke lov til, da han og familien har større tilknytning til Tyrkiet end til Danmark. EU siger, at det er ulovligt at nægte ham det.

EU vil ikke tage udgangspunkt i dansk lov og dansk suverænitet. EU kræver en overnationalitet og hvad kan være bedre end at undsige dansk suverænitet ved hjælp at andre nationers borgere og deres interesser? Danmark er gået ind i et fællesskab som kræver at det danske fællesskab giver afkald på sig selv og ofrer sig for andre.

Get this: Det er EU der besejrer nationalstaterne

Den nord-europæiske pietisme er disponeret for at yde et sådant offer. Men ikke helt. Udviklingen er gået så hurtigt, at det er tydeligt for alle der vil se, hvilken fremtid der venter Danmark.

Sagen kommer særdeles ubehageligt tilpas for den nye regering. Den truer med at demaskere den før den i det hele taget er kommet i gang. Tør Danmark udfordre EU for at bevare Danmark? Hvis ikke, er Danmark påført et nederlag det vil blive svært at rejse sig fra.

Get this: Det er EU der besejrer nationalstaterne ved at sende fremmede ind fra en islamiseret imperiemagt.

Derfor opfører mange muslimer sig også som om de er det nye herrefolk. De får jo det hele: Penge og rettigheder, der fortæller at Danmark er deres.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago

Ærgerligt, at Tommy R ikke lyttede til råd efter sidste fængsling, om at forlade UK! Nu er han i fængsel. Jeg håber, han overlever, men britiske forbryder- og pædofile politikere er åbenlyst ude på at få ham likvideret. Boykot det forpulede møgland!!

Anders
Anders
2 years ago
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Anders
Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  Anders

Se mit link før den video fjernes. Flere videoer, som jeg har gemt, er blevet censureret på tuben, og slettet, de sidste par dage!! Det var ikke muligt for mig at sætte tekst på sammen m det link 🤔

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Anders

Grev Richard Nikolaus Eijiro Coudenhove-Kalergi menes at være direkte efterkommer af den kendte Transsylvanske grev Vlad Dracula. Han arvede sin forfaders umættelige tørst efter andres blod; analogt med de rabiate jihadister i Syrien, der helst skal æde deres dræbte fjenders hjerte (anerkendt ISIS sport).

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Anders

“…The pan-European movement rests from the beginning on the fundamental basic mistake that quality of population can be made up for with quantity of population. This is a purely mechanical view of history that completely avoids exploring the forces that shape life; instead, it sees numerical majorities not only as the creative sources of human culture but also as the history-forming factors. This view fits as well with the pointlessness of our western democracy as with the cowardly pacifism of our leading business circles. It is obvious that this is the ideal of all inferior or half-breed bastards. Likewise, that… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Hvem udnævner egentlig de der EU-dommere og hvordan? – og blandt hvilke kandidater? Blandt folk / venner der har vist, at de har alle de “rigtige” politisk korrekte meninger angående indvandrere og flygtninge fra meget fremmedartede, krævende og i praksis uintegrerbare kulturkredse med intolerant og en vis kvindeundertrykkende balladereligion i bagagen samt naturligvis de ønskede lallebegejstrede holdninger til hele EU-projektet og dets ultimative mål, så man har sørget for at de ALTID træffer deres afgørelser proaktivt til fordel for stadigt mere EU, stadigt mere kulturfremmed indvandring og dermed stadigt mere nedbrydning af nationalstaterne i Europa, deres retssystemer og deres demokratier… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Hvem kommer først med at smadre Danmark – EU eller islam eller EU/islam?
Vil EU være Bumfuckingstan om 20 år?

Maren i Kjæret
Maren i Kjæret
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Se lige den video om NWO, som jeg har linket til i denne tråd. Der er ikke noget EU om 20 år. Det er jeg 100 % på. Folk, der tror, at islam og indvandring er den eneste trussel, tager grueligt fejl.

Torsten_K
Torsten_K
2 years ago

Og retsforbeholdet..?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten_K

Narresut

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten_K

Hvornår tror du at vores folkevalgte begynder at respekterer demokrati? De ved udemærket at der er en overvældende grund til at retsforbeholdet ikke blev ophævet ved folkeafstemningen og det var den folkelige modstand mod indvandring. Det er bestemt ikke fordi danskerne som sådan er modstander mod europol. Derfor stem aldrig for yderlige magt til EU, for du får aldrig lov til at stemme om det igen. Hvis du derimod stemmer nej, kan du være sikker på at du får lov til at stemme igen og igen. Lige nu kunne det være helt passende med en folkeafstemning om tyrkiske familiesammenføringer, men… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Den nervøse

Hvis ikke en folkevalgt regering i DK respekterer et flertal, er der tale om et statskup. Det er bl.a. derfor, at en mindretalsregering skal gå af, hvis den har et flertal imod sig. At der var flertal blandt vælgerne for at bevare retsforbeholdet, er naturligvis ikke det samme som, at der også var eller er et flertal i folketingssalen, men at overhovedet ingen af de folkevalgte, så meget som nævner retsforbeholdet med et ord i en situation, hvor EU helt klart overtrumfer dansk lovgivning, finder jeg meget overraskende. Eksempelvis burde NB da være de første til at råbe op, og… Read more »

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten K

Enig, det er lidt skuffende at NB mener vi er nødt til at følge dommen! Ikke fordi de ønsker Tyrkerne til landet, men så danskerne kan se hvor slemt EU er og den præmis køber jeg ikke. Dvs. vi skal ødelægge vores land så vi kan opdage at det ville være bedre uden for EU.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Den nervøse

Både NB og DF skal til at føre valgkamp allerede nu, hvis de gerne vil fortsætte inde i varmen efter næste valg, og derfor bør de gøre sig bemærket mht. retsforbeholdet.

Og Stram Kurs er tilsyneladende gået ind til den evige hvile. Det er ellers et oplagt emne at tage op.

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten K

Hvis ikke NB og DF tager dig sammen vil de islamkritiske partier ikke have en chance.
Stram Kurs vil aldrig kunne samle mere end aller højst 10% simpelthen fordi hr. Og fru Danmark ikke bryder sig om det vulgære sprog. Borgerlige bør samle sig om NB og socialdemokrater bør samle sig om DF. Alt andet vil hive 0 indflydelse. Sorry thats it.

Den meget nervøse
Den meget nervøse
2 years ago

Europæiske politikere er inderligt uvidende. Almindelig forståelse for demografi er intet mindre end totalt fraværende. F.eks. Niger (det land i verden med størst befolkningstilvækst) i Vestafrika får hver kvinde i snit 7,5 barn og hvis fødselsraten forbliver sådan vil 100 blive til 5273 i løbet af 3 generationer. Det vil formodentligt ikke gå sådan for krig, hungersnød og navnlig tørst vil tage livet af mange af dem. Det er ikke det eneste land i Afrika hvor tingenes tilstand er således. Nigeria vil f.eks overhale USA som hverdens 3. mest folkerige nation omkring 2050. Og fra år 2050 vil Afrika befolkning… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Det, der skal til er nye politikere. Så det er nok vælgerne, der skal skældes ud på.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Sådan er det bare, jeg skælder aldrig ud på politikere, de er der bare fordi vælgerne vil have dem.
Idiotfaunaen er uendelig og det er let at man havner i spørgestillingen omkring stemmeret.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

Ja, med hensyn til stemmeret er det jo ikke længe siden, at én eller anden vårhare mente, at ældre ikke skulle have stemmeret. Det var ikke ønskværdigt, at ældre kunne have indflydelse på yngre menneskers liv.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Ha ha, skal vi ikke begynde i den anden ende, de unge.
Nogle enkle kriterier for stemmeret kan jo være for eksempel; vandelfrit liv, alderen inde, egen indkomst og lignende.
Jeg stemmer ikke i dag, det er nok at observere resultatet.

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten K

Ja og nej, mon ikke vælgerne manipuleres? Hvis ens nyhedsformidling består af DR TV2 og Politiken så får man en noget besynderlig opfattelse af verden! Væsentlighed, alsidighed og neutralitet er journalistiske dyder som er helt glemt. Hvordan påvirkes en befolkning nemmest? Det er gennem nyhedsformidling og undervisning og socialister har sat sig solidt på både undervisningssektoren og på nyhedsformidlingen, bare se på de meningsmålinger journalisten.dk og Dansk Lærerforening modstræbende har offentliggjort! Enhedslisten, De Radikale kunne danne regering med SF og Alternativet som støttepartier blandt journalister og blandt lærer var det endda lidt værre. Hvordan tror man at vælgerne kan stemme… Read more »

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Den nervøse

I Sverige havde Miljøpartiet haft egen majoritet, efter journalisternes egen undersøgning.
Jeg overdrev lidt med MP de har bare 41%, resten er kommunister eller værre!
https://www.bing.com/images/search?q=partisympatier+journalisten&id=DE98E6634744361B06872DA33D35D6484CF37C23&FORM=IQFRBA

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Danska politiker och andra politiker inom EU borde sköta sina folks intressen och bevara de unika europeiska länderna. Danskarna är ett unikt folk och om de försvinner så finns inte heller Danmark kvar utan endast som ett geografiskt område. Kulturmarxisterna och deras identitetspolitik försöker fräta sönder de europeiska länderna och deras identitet inifrån och det gäller alla områden som kön, konst, litteratur och även den danska författaren H.C Andersens saga Den lille Havfrue. Kom igen Macron danskarna finns!
https://www.youtube.com/watch?v=yhEPl92QjPY

Torsten_K
Torsten_K
2 years ago

At endnu ikke så meget som et eneste folketingsmedlem har fået øje på modsætningsforholdet mellem, på den ene side, regeringens ønske om naturligvis at ville respektere EU-dommen og på den anden side retsforbeholdet, kan kun skyldes, at hele banden er fedtet ind i EU.

Det samme må for øvrigt også gælde for alle de selvbestaltede skrivebordsgeneraler, som i sikkerhed bag tastaturer styrer “modstandskampens” alternative onlinemedier, eftersom de vælger, uafladeligt at komme med slet skjulte opfordringer til væbnede oprør, dekapitering af samfundstoppen, ikke-demokratiske samfundsomvæltninger osv. osv., i stedet for at påpege det åbenlyse.

De er alle skyldige i landets sammenbrud!

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten_K

Du Torsten ser ned på de der i afmagt skriver sig af i indlæg på forskellige fora, du virker desavouere både EU og de lokale politikere over en bred kam. Det kan jeg leve med da borgerkrig og standretter med politikere som ofre, ikke lige er i min smag. Nå min gode Torsten; hvad skal de danske gøre, skide og lade det tørre? Du må jo have en plan (lidt Egon Olsen stil) for at få vores gamle rige på fødder. Desværre lyser både initiativ og eventuelle løsninger gennem sit fravær, dog er man så højt hævet over bærmen som… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

@ peerpede:

Det jeg generelt ser på de alternative onlinemedier er, at de toneangivende skribenter med deres retorik, meget ofte, og præcis som imamerne i muselmændenes moskéer, går målrettet efter at påvirke de svageste, så et eller andet småtbegavet fjols til sidst kammer over og begår en terrorhandling.

Bagefter vil der være kø ved håndvasken, og man hører det næsten for sig; ”modstandskampen er blevet voldtaget”.

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Torsten K

Tillad mig at stoppe lidt ved begrebet toneangivende skribenter- hvem er det, og hvad er det der afgør om de kan betegnes som toneangivende?
Herfra set er der tre store overlappende tilgange, generelt set, for skribenter.
Den første har Forklaringen, et eller utallige links, indlæg fra ultrakorte til for lange.
Anden. Den vinklede refererende.
Den tredie er med kritik af ansvarsoverdragelse, offericering, og forsøg på given oplysninger på hvorledes aktiv deltagelse i øvrigt kan udøves.
Og så er der alle de andre.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Har du nogen plan eller lignende?
Jeg kan sikkert skrive en liste med forskellige alternativer, for eksempel repatriering af de værste syndere, grænsekontrol 24/24/365,
ingen dansk, intet pas, bidrag fra stat/kommune = arbejdspligt.
Jeg kan sikkert fylde på med mere.
Ved du at omkring 2 millioner svenskere har våbenlicens og jeg snakker ikke om Juggezastavas, men om high power våben der stopper en BMW med et skud i fronten.
Man må jo ønske at våbenskabene bliver ved med at være låste.

Faktisk har jeg heller ikke ‘en plan’ indfor fremtiden, kan bare konstatere at det er ved at blive overskyet.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

Ja, jeg har en plan. Og den er legal, demokratisk og foregår i stemmeboksene når der er valg!

Og 2 mio. svenskeres våbenlicens er komplet ligegyldig i den henseende.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Hmm stemmeret er et svært spørgsmål, er det de der får flest stemmer der vinder valg, eller er de de der tæller stemmerne der afgør resultatet?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

I den del af verden jeg bor i er det stemmeflertallet, der vinder valget.

Den nervøse
Den nervøse
2 years ago
Reply to  Torsten K

Hvor bor du?

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

I Sverige hvor jeg i dag bor, er der hundredvis med tilfælde af valgfusk ved hvert eneste valg til kommun, län och Riksdag!
Man ska sgu næsten være radikal eller værre for at tro på sikre valg.
Jeg har været der, både som valgobservitør i lokalet og under stemmetælling.
Men sådanne ting sker jo ikke i Danmark, eller?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  peerpede

Korrekt; sådanne ting sker ikke i DK!

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x