14
jul
Seneste opdatering: 14/7-19 kl. 0754
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tror Fanden Trump ikke er venner med big tech og MSN, efter Project Veritas afslørede, at Google arbejder på at forhindre hans genvalg. Hvad skrev MSM om dette møde? Trump’s ‘Social Media Summit’ was a celebration of conspiracy theorists, Trump’s social media summit was a circus og The White House social media summit was full of hypocrisy.

Kampen om ytringsfriheden online i Vesten er kun lige begyndt, og blandt dens magtfulde fjender er EU og MSM, der ikke ønsker nogen konkurrence om den politiske opinion.

Victor Orbán: Migrantkrisen vil vare århundredet ud

Enhver der kender FN’s befolkningsprognose ved, at afrikanernes stormløb på Europas grænser vil stige voldsomt og ikke stilne af før noget inde i det 21. århundrede. Potentielt et par milliarder afrikanere kan løbe Europa kulturelt og demografisk over ende, og det må være et minimumskrav til en europæisk politiker i dag, at vedkommende ved, vi nu har valget mellem at gå under eller leve videre. Eksempelvis har Nigeria 206 mio indbyggere i dag, i år 2100 vil det være 733 millioner. (PEW  idag: A look at the countries with the biggest projected gains – and losses – by 2100.) Victor Orbán ved det.

‘Millions Will Arrive, Our Task Is to Defend Our People‘

Hungarian prime minister Viktor Orbán has warned that the migrant crisis is a long-term phenomenon, and that Europe’s nation-states must be prepared to correct the EU’s mistakes.

Speaking on the Good Morning Hungary show on Kossuth Rádió, the Hungarian leader noted that “There were many mistakes in the past five years, which Brussels let slip” — and that his own Fidesz party would not be resting on its laurels after a crushing victory in the recent European Parliament elections.

“We will only be able to celebrate our success once the problem of terrorism, public security and migration have been resolved,” he explained, reiterating his belief that Europe could not be strong without strong nation-states — an implicit repudiation of the centralising tendencies of the Brussels establishment, which favours further centralisation towards a more federal polity, along similar lines to the United States of America. Hungary PM Warns on Long-term Migrant Crisis: ‘Millions Will Arrive, Our Task Is to Defend Our People’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Immigrantkrisen = Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami?

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Danmarks hjernedøde befolkning har lige stemt en rødgrøn regering til magten, som igen vil gøre det mere attraktivt for asylansøgere, at komme til Danmark med højere sociale ydelser samt tage imod flere kvoteflygtninge. Hvis indvandrere, offentligt ansatte og folk på overførselsindkomst slår sig sammen vil de altid kunne stemme sig til et rødt flertal. En dysfunktionel fremtid forever!

Magnus Eriksson
Magnus Eriksson
2 years ago

EU:s med flera önskan att bilda Europas Förenta Stater kunde ha lyckats om de inte begått misstaget att öppna gränserna för massinvandring.

Filuren
Filuren
2 years ago

Jeg kan ikke greje, om Tyskland enten bare har trukket nitten big time ift. masseindvandringen, eller om der fra Berlin er en langsigtet national strategi bag. Det er værd at lægge mærke til, at Tyskland kun deltog (evt. stadig deltager) militært i invasionen af Afghanistan. Både invasionen og magtovertagelsen af Irak, angrebet på Libyen og mig bekendt også den katastrofale destabilisering af Syrien har Tyskland holdt sig langt væk fra. Modsat eksempelvis Danmark og størstedelen af resten af Vesteuropa der er gået all in med støtte til USA-UK togterne. Det kan i princippet tænkes at have rod i mange andre… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Filuren

Angela må være en reinkarnation af Adolf.
Hitler ville til sidst udslette det tyske folk ved at sprænge Tyskland i luften, fordi tyskerne ikke levede op til Hitlers forventinger til en Arisk races uovervindelighed i krig.
Merkel vil nu udslette det tyske folk ved udskiftning af folket, fordi tyskerne ikke lever op til Merkels forventninger om demografisk ekspansion af den Germanske race.
Det må være meget træls at være almindelig tysker, med den type førerhunde de konstant udsættes for.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Merkel samt Tysklands øvrige nuværende ledere, lever jo ikke evigt, så om føje år ser situationen helt anderledes ud.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

There are 2 taboos, which MSM has forbidden – the gigantic increase is overpopulation and average IQ levels; even when the average national IQ levels ranges from 65 – 105. The ratio between highest and lowest is more than 1.6.
Earth is reverting to become “Planet of the apes”.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x