18
jul
Seneste opdatering: 19/7-19 kl. 1058
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Carl Benjamin også kendt som Sargon of Akkad

Hør det her, hvis du endnu skulle være i tvivl om, at du skal slette din Facebook konto. Deres censur- og udelukkelsespolitik har nu forladt enhver rationalitet, og vi må være mange, der overvejer at slette vore konti helt. Uanset Facebook er blevet et arbejdsredskab i stil med Infomedia. Facebook monitors the offline behaviour of users to determine if they should be categorised as a ‘Hate Agent’ and banned.

Sandheden er altid ‘kontroversiel’, specielt  om politikernes historiske kæmpebommert, islam. Det skulle helst holdes skjult, så de ikke bliver blamerede, men det er svært at skjule og belyve 1400 års historie. Det vil kun lykkes i en afmålt tid. Boris Johnson har lige vist det igen: ‘Something About Islam’ Kept Muslims ‘Centuries Behind’, ‘Muslim Grievance’ Behind Most Conflict.

Den anstændige venstrefløj griber igen efter lugtesaltet, men skuespillet vil ikke redde dem. Det kan tage syv uger, det kan tage 70 år, sandheden har det med at vinde. Den vandt over Hitler og Stalin, og den vil også vinde over Muhammed. Det skulle bare nødigt tage 800 år som i Spanien.

Danske vælgere og politikere er desværre en sølle garant for, at vi undgår 800 år i islams Helvede. Kun 15 procent islamisk fascisme skulle der til at holde Al Andaluz i et jerngreb i 800 år, og der er vi om en generation. Sverige er der før. En forfatter har fabuleret over situationen: Andlöst spännande bok om muslimsk invasion av Sverige.

“We Will Never Allow Infidels to Rule over Muslims”

Et par evige, islamiske sandheder. Herrefolket taler uden filter:

Sheikh Ahmad Badran said in a June 28, 2019 Friday sermon in Jatt, Israel that was uploaded to the Internet that the infidels should know that when the Muslims rule over them according to Islam, there will not be a single law that is not Islamic. He said that Muslims will never allow non-Muslims to rule over Muslims because Allah said infidels will never have sway over Muslims.

Referring to Muslims who say that they are exploiting democracy in order to come to power, Badran advised infidels to not be fooled and explained that once these Muslims come to power, they, too, will never allow infidels to rule over Muslims. He also explained that when the Muslim Brotherhood “flirts” with infidels by saying they support alternation of power, they are just putting on an act in order to rise to power. He added that Muslims do not accept under any circumstances a pluralistic system that combines Islam and heresy. Transkription

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
RIver
RIver
2 years ago

Det er ikke en naturlov at sandheden vil vinde. Uvilligheden og planen der indbefatter ikke at opretholde loven vil blive så gennemført at selv indlysende vidnesbyrd og beviser vil blive tilsidesat i accelererende grad.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x