18
jul
Seneste opdatering: 18/7-19 kl. 1536
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er vi nået dertil, hvor Europa ikke længere kan reddes?

Af Jens Graae

De første muslimer, der kom til Danmark, kaldte vi gæstearbejdere. Det var tyrkiske arbejdere, der hovedsagelig kom i 60’erne. Jeg husker ikke hvor stor en succes de var, men hovedindtrykket var positivt. Måske var det årsagen til at oliesheikerne fik øjnene op for de europæiske muligheder. De stod nemlig med det problem, at deres befolkninger voksede med hidtil uset hastighed.

Yom Kippur krigen var en anden faktor, idet ydmygelsen ved det arabiske nederlag overfor Israel skulle hævnes. Det gjorde oliesheikerne ved at lukke for oliehanerne i 1973 til Israels allierede, nemlig Europa og USA. Hvis de igen skulle åbne op for olien skulle Europa være villig til at modtage, beskæftige og uddanne nordafrikanske borgere.

Det var på det tidspunkt en dansk minister kom tilbage fra et møde i Mellemøsten og højlydt og begejstret annoncerede at olien igen ville flyde til rimelige priser. At der samtidigt var åbnet op for uanede mængder af indvandrere, en aftale der løbende blev udbygget gennem mange senere aftaler med muslimske ledere. Disse aftaler blev af politikerne og journalisterne kraftigt nedtonet eller ofte helt fortiet overfor de europæiske befolkninger.

Magtsyge er grundlæggende i al politik

Den madding som oliesheikerne havde udlagt for at hævne sig og for at spare deres egne oliepenge var ret simpel. De vidste naturligvis, at de europæiske politikere var magtsyge, en fremherskende sygdom i den branche. Magtsygen ville europæerne i første omgang få tilgodeset gennem oprettelsen af Den Europæiske Union (EU), hvor det af italienere udarbejdede manifest i 1941 både var kommunistisk og antikatolsk inspireret.

De vesteuropæiske politikeres grådighed efter magt var imidlertid meget større og derfor tilbød oliesheikerne efterhånden hele Nordafrika som del af en større handelsunion. Selvfølgelig hoppede de europæiske politikere på den ”limpind”. Og her finder vi så noget af grunden til de mange muslimer der bevæger sig over Middelhavet, formentlig støttet af oliesheikerne, som igennem deres hjælper, som hedder Soros, informerer muslimerne om deres muligheder i Europa og finansierer den sikre del af deres transport over Middelhavet. Ved ankomsten til Europa støttes muslimerne af venstreorienterede politikere. Her må vi desværre tilføje, at utroligt mange borgerlige politikere er hoppet på den samme ”limpind”.

Her ser man måske virksomhederne danne baggrund i formodet håb om at få andel i de handelsmæssige muligheder eller måske er det endda dem der presser de borgerlige politikere. Men jagten på kunder og kapital går langt videre.

Den økonomiske verdensmagt kan måske nås via hele Afrika?

Når europæiske statsministre skriver under på en Marrakesh Aftale, så er det en aftale som med tiden vil få stor politisk betydning. Desværre har ingen ansvarlig politiker gjort sig den ulejlighed at fortælle os, hvad hensigten er. Det er den samme situation vi har haft med alle de politiske aftaler med Afrika. Det, vi kan være sikre på, er at det alt sammen er noget, der skaber menneskelige problemer. Aftalerne med muslimerne i Mellemøsten og Nordafrika har hverken været uden problemer eller omkostninger. Indvandringerne har kostet utrolige summer. Og nu inkluderer Marrakesh Aftalen også endnu større afrikanske områder.

Tror nogen, at et sådant nyt økonomisk eventyr bliver billigere for almindelige mennesker i Europa. Kan vi overhovedet tro på, at almindelige mennesker får fordele af politiske eventyr af den art. Og hertil skal vi så lægge FN’s egen forudsigelse på 2 milliarder flere afrikanere allerede i 2050. EU har som bekendt lavet beregninger for, hvor mange indvandrere hvert enkelt europæisk land kan modtage. Det er antagelig koordineret med FN. Jeg skal undlade at komme med en opremsning, men kun omtale Danmark, som i henhold til EU skal kunne modtage 32 millioner indvandrere udover den bestående befolkning. Hvordan EU kan udsende den type beregninger er en gåde.

Hvad er det muslimerne vil?

Der kan næppe være tvivl om, at de muslimske ledere ønsker at overtage og beherske Europa. Presset på de europæiske grænser vil blive øget voldsomt inden år 2050. Årsagen er ret simpel. Muslimerne ønsker ikke at dele den rige kage, som de åbenbart tror at Europa udgør, med hele det afrikanske kontinent. Den muslimske erobring af Europa kan derfor tænkes at blive gennemført ved et forsøg på at opnå et muslimsk flertal i Europa inden 2050, hvis de skal komme resten af det afrikanske kontinent i forkøbet.

Det er måske her på sin plads at henvise til, at oliemilliardærernes hjælper, Soros, stadig færger muslimer over Middelhavet, men nu på den måde at hans skibe færger folk over i nærheden af europæisk område og her sætter dem ombord i gummibåde. Herfra kan de let finde i land. Og bemærk så, at EU stiller sig til rådighed med fordeling af disse mennesker til forskellige stater. Kan vi stadig tro på, at EU vil hindre eller bremse tilstrømningen af indvandrere til Europa. Hvor er Frontex henne?

At de nutidige europæiske politikere i EU tror, at det er dem, der kommer til at skumme fløden fra de muslimske lederes løfter om handel med Mellemøsten og måske med hele Afrika vil i år 2050 være en håbløs vittighed.

Kan europæerne gøre noget?

Hvis vi tager de negative briller på, så må vi som europæere nok erkende, at vi kun har få muligheder for at undgå en muslimsk besættelse af Europa. Det vil stille store krav til de europæiske befolkninger.

For det første skal befolkningerne i Europa på lovlig demokratisk vis fjerne de politikere, der udnytter, at de europæiske befolkninger er i færd med at uddø på grund af for lave fødselstal. De samme politikere ønsker ikke at hjælpe de etniske europæiske kvinder til at føde flere børn. Det kunne gennemføres ved økonomisk støtte til familierne. Det ubehagelige i de samme politikeres tankegang er, at de ønsker en udskiftning af befolkningerne. Da muslimerne er de fleste af de fremmede folkeslag i Europa, bliver det dem, der foretrækkes. At gå imod en sådan tankegang vil kræve fuldt stop for al indvandring. Det vil kræve fjernelse af en række uhensigtsmæssige konventioner at få reddet den etniske europæiske befolkning fra at komme i mindretal i deres egne lande og derefter blive udslettet for altid. Derpå må vi fjerne den falske socialistiske ide, at alle nationer er frit tilgængelige for indvandring. Disse nationer tilhører kun de befolkninger der har tilkæmpet sig ret til at bo i netop disse områder for årtusinder siden. Japanerne er i stand til at fastholde deres ret til deres land. Det kan vi etniske europæere også.

Kan man erobre Europas rigdomme?

Landene i Europa er kun velstående så længe de har en befolkning, som pligtskyldigt går på arbejde og passer deres job og uden at knurre betaler de ublu skatter regeringerne opkræver. Det er flittige og opfindsomme mennesker, der gør Europa rigt.

At erobre Europa er ikke ensbetydende med at erobre rigdom. Rigdom opstår i menneskers hjerner betinget af, at de samme mennesker lever i frihed og under demokratiske forhold. Endelig kræver det et kulturgrundlag, der er baseret på århundreders udvikling samt stolte traditioner, såvel historiske som nutidige. Det er altså ikke muligt at erobre den europæiske rigdom, fordi rigdommen findes i utallige hjerner. Fjerner man hjernerne enten ved at dræbe dem eller ved at lade dem uddø, så vil resultatet blive det samme, nemlig håbløs fattigdom.

EU drømmer om en topstyret befolkning uden et kulturgrundlag

EU har tilsyneladende den opfattelse at man kan skabe en multikulturel stat ud af ingenting. At sætte muslimer, der ifølge deres religion hader de vantro, sammen med et vantro folk som det europæiske er at blande ild og vand. Muslimernes religion hindrer dem i at lade sig integrere med andre folkeslag. Det er forsøgt i 50 år med store økonomiske ofre og stadig uden resultater, der er værd at nævne.

Muslimernes deltagelse i Europa er derfor kun et spørgsmål om at fremme deres egen kultur på bekostning af den europæiske kultur. Da den muslimske kultur er den mest aggressive, så er det ikke vanskeligt at udfinde facit af den kombination. Ikke engang EU vil kunne klare det problem på trods af, at de med alle midler synes at fremme en muslimsk invasion af Europa. Det er ikke vanskeligt at forudsige, at EU er dødfødt, såfremt de ikke får de europæiske folk med sig eller hvis de lader dem uddø med for få børnefødsler. Men det har EU’s politikere endnu ikke opfattet. De kommer heller aldrig til at herske over et muslims samfund af indlysende grunde.

Det drejer sig kun om børnefødsler

Det skulle efterhånden være ret indlysende, at det er kvinderne der skal redde den vestlige civilisation. Det er problemerne med børnefødslerne, der er afgørende. Som sædvanligt kan politikerne ikke finde ud af at løse et simpelt problem.

Da Salvini i Italien foreslog at de italienske kvinder skulle føde flere børn, resulterede det i noget der kunne minde om raserianfald og hån fra EU-ledere og de sædvanlige medløbere i de nationale regeringer. Jeg spørger kun stilfærdigt, om der er noget ondt i at redde en civilisation ved at lade den føde flere børn. For Danmarks vedkommende skulle det være ganske let for politikerne. De kan blot indlede med at sende muslimske mænd og kvinder i arbejde. Derved vil de spare mindst 30 milliarder kroner plus alt det løse med reduceret politiarbejde, reducerede omkostninger i retssystemet og færre bilafbrændinger mm.

Alle disse penge kunne politikerne udbetale til de etnisk danske kvinder, der får mere end to børn. Det vil mere end rigeligt udligne det tab i løn der vil blive resultatet af graviditet og senere børnepasning. Var der nogen der sagde noget om forskelsbehandling?

Forskelsbehandling har vi efterhånden haft nok af. Man kan komme til landet udefra og få alt det gratis, som etniske danskere skal arbejde hårdt for at få. Os med de almindelige lønninger kender problemerne. Vi ved udmærket, at alt det her er ukendt land for eliten i samfundet og politikerne.

Jeg er ret sikker på, at de danske politikere og deres efterhånden utallige rådgivere vil være rædselsslagne bare ved tanken om at redde vores etnisk danske civilisation gennem betalte børnefødsler. Dermed er de jo ikke politisk korrekte, men det må blive deres sag.

Jens Graae.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torsten K
Torsten K
2 years ago

Bare vent til de vestlige parlamentarikere selv begynder at blive “befolkningsudskiftet” med muslimske politikere. Så skal de nok vågne op, og lige pludselig er de slet ikke længere så rummelige.

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Torsten K

Politikere og parlamentarikere er fløjtene ligeglade med tingenes tilstand og udvikling. De forstår jo at sørge for sig selv – modsat vælgerne.
Så når nøglerne til byporten skal overdrages til en formummet skælm med mord i blikket, så er det jo bare fantastisk.

ian ohrt
ian ohrt
2 years ago
Reply to  Torsten K
Felix_Krull
Felix_Krull
2 years ago

De første muslimer, der kom til Danmark, kaldte vi gæstearbejdere.

De blev kaldt “fremmedarbejdere”.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Felix_Krull

De “første” muslimer, der kom til Danmark, var hvervede ryttere som dragoner fra Ungarn. Danmark udlejede tropper til Østrig fra 1703-1709,hvor de bla. kæmpede i Italien og hjalp med at slå et ungarsk oprør ned. De tab som regimenterne led ved døde,deserterede osv. blev erstattet med nyhvervninger blandt de lokale. Og der fik vi nogle tusinde muslimer i tjeneste. Da disse regimenter nåede Danmark,lod kongen “bedehuse” (moskeer) oprette til dem i Sønderjylland. (Måske en eller anden sønderjyde på dette site kan komme med flere oplysninger om disse “bedehuse”, hvor de har ligget og så ud?) Da desertioner var hyppige blandt… Read more »

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ja. det er derfor Ungarerne kender alt til hvad Islam er og indebærer.
Alene af den grund modsætter Viktor Örban sig EU´s politik ang. Islamiseringen af deres land.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Felix_Krull

Netop
Som beskrevet neden for under Charles.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Løse problemerne? Hvad med at genkolonisere – med våbenmagt – både Afrika og Mellemøsten og derefter lade områderne selv betale for deres udvikling gennem deres store naturrigdomme? Selvfølgelig meden kraftig betaling til koloniherrerne. Kinas “ulandsbistand” foregår nogenlunde efter den model, dog uden militær pt., men de er da ved at oprette baser rundt omkring. Det ville selvfølgelig føre til nogle “frihedskrige”,men hvad, den slags var ikke et større problem før socialismens/Sovjets fremkomst. For store befolkninger af uønskede racer eller trosretninger, nå ja den slags problemer kan løses, det er jo set gjort før – også før Der Führer forsøgte sig.… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

USA er ikke en republik, men en forbundsstat.

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Torsten K

It is a federal republic.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

What took you so long..?

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

USA’s oprindelige indbyggere var ‘rødhuder’ af mongolsk afstamning – bare spørg Willerslev. De europæiske emigranter fik langsomt og næsten udryddet de oprindelige indbyggere ved fup, svindel og simpel nedslagtning. Det er nogenlunde de samme metoder, som de muslimske emigranter fra Bumfuckingstan vil anvende for at reducere europæerne til niveau med indianerne i USA i dag. Den eneste forskel den, at Europas ‘indianere’ teknisk kan udrydde de invaderende før de udrydder os. Af Darwinistiske årsager har europæerne dog valgt at lade sig udrydde?

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det är tveksamt att Européerna så lätt skulle kunnat underlägga sig Nord-. Mellan- resp Sydamerika om de inte medfört virus/bakterier urbefolkningarna saknade immunitét mot. Europas “digerdöd” var ett “intet” jämfört med vad de amerikanska urbefolkningarna fick utstå. I många fall dog befolkningarna till 99,9% ut inom 100 år, bl a aboriguinéerna i Amazonas (20-40 miljoner), Missisippi-kulturen ett par miljoner, miljontals i Mellanamerika. Med tanke på att de Andiska rikena stred mot de vita i 200 år, varvid de vita allierade sig med incas fiender, så i praktiken underkuvade vissa indianer de andra, så begriper man att utan pandemierna, så hade… Read more »

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

Godt, men det er en sørgelig trøst at vide, at med europæernes fald falder også EU-mafiaen og alle de stupide, europæiske politikere.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Islam er nødt til at bruge “Al Andalus” modellen for at beherske Europa. Muslimske stødtropper og femte kolonne skal først erobre magtcentrene i Europa. Islams fortropper befinder sig allerede nu i Europa – de mangler kun organisation og våben. Når magtcentrene er erobret, skal et religiøst regimente med vold og trusler indføre sharia loven, som den eneste gyldige lov. Europas befolkninger skal, ligesom de kristne spaniere i “al Andalus”, trues og overvåges til total underkastelse under Allahs vilje. Ligesom i “al Andalus” kræver planen, at de lokale europæiske magthavere kan trues og købes til at deltage i erobringen. Foreløbelig ser… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
2 years ago

Jeg boede i sidste del af 60erne i Albertslund, det var nu ikke bare positivt. Som helt ung vidste jeg godt, at jeg ikke skulle komme til at kikke dem i øjnene i S-toget, så j sad og stirrede ud af vinduet / gulvet. Ellers kunne de blive nærgående.

Deroute_DK
Deroute_DK
2 years ago

Ja, hvem mon styrer og orkestrerer invasionen af Europa? Svaret er klokkeklart: FRIMURERLOGEN inkl. pave Francis og andre hemmelige selskaber. De skjuler det end ikke og har gennem lang tid infiltreret samfundene inkl. medier, politikere, dommerstand og mange andre inkl. skuespillere og underholdningsindustri og erhverv. Kig på symbolerne: lige pludselig ser vi hele dette afskyelige folkefjendske parnas iklædt sort og hvidt og rødt – farver som har betydning i den okkulte sataniske verden. Vi ser tydeligt at der køres efter en helt anden agenda, og vore medier har gjort flittig brug af viskelæder og gaffertape, for befolkningen – ofte omtalt… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Jo Jo
Vi kan godt huske Gæsterarbejderne.!
Her er et eks. Dobbeltmordet på Lærkevej: Når der kommer muslimer, så kommer der æresdrab

https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/02/lrkevej-nar-der-kommer-muslimer-sa.html?fbclid=IwAR2wmQS5vgBK4I-NJs_TV4MIr_2uKc-zDNGeZngEjtSFBE0LfBSvZTg_Dcs

Det er ikke for tidlig at få de muslimske skadedyr ud af Danmark med deres Pædofile religion.

Støt og Stem Stram kurs, hvis en sidste fredelig løsning ønskes. ELLERS !

Roland Salomonsson
Roland Salomonsson
2 years ago

Vem styr invandringen i Europa? Svaret är “kulturmaxistiska EU-kansliet”. Detta genomför i smyg en helt annan agenda, än vad som gräsrötter och flertalet politiker förstår/känner till. EU-parlamentet finns bara för syns skull, för att ge intryck av att demokrati råder. Det finns inget av demokrati inom EU. Parlamentet är utan betydelse, och åker EU-kansliets krav på pumpen vid något tillfälle, så skriver kansliet bara om förslaget och återkommer med i princip samma sak gång på gång tills parlamentets motstånd är utnött. I många fall, t ex invandringen driver EU-kansliet verksamheten via ombud, så att smugglarna finansieras via ombud och trixningar,… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Når iSlam nu er en pandemi, hvorfor dæmmer WHO så ikke op for Den Store Muhamedanske Folkevandringstsunami?

Spørgsmålet er om Danmark ikke allerede er tabt, alene fordi Sverigstan og Tyrkland er det, hvorved Danmark bliver en muhamedansk bro imellem samme?

Hvis altså ikke Putin kommer og “redder” os, alene fordi Rusland skal bruge fri passage til Østersøen…

Pernilla
Pernilla
2 years ago

Jo Jo
Vi kan godt huske Gæsterarbejderne.!
Her er et eks. Dobbeltmordet på Lærkevej: Når der kommer muslimer, så kommer der æresdrab

https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/02/lrkevej-nar-der-kommer-muslimer-sa.html?fbclid=IwAR2wmQS5vgBK4I-NJs_TV4MIr_2uKc-zDNGeZngEjtSFBE0LfBSvZTg_Dcs

Det er ikke for tidlig at få de muslimske skadedyr ud af Danmark med deres Pædofile religion.

Støt og Stem Stram kurs, hvis en sidste fredelig løsning ønskes. ELLERS !

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x