19
jul
Seneste opdatering: 21/7-19 kl. 1933
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bliv chikaneret af stofpåvirkede ‘ny-svenskere’ og ryg direkte i fængsel

Jeg har ikke set en svensk reaktion, denne Trump-bemærkning har været spildt på. Løfven er ikke just kendt for sit gnistrende intellekt , og han trænger til at nogen er lidt fræk over for ham. Nok er han en hjælpeløs klumpedumpe, men han har betonsossens selvherlighed trods det. Ubegrundet mereværd er ikke forbeholdt muslimer.

Forhistorien er: En amerikansk rapstjerne, Asap Rocky, går rundt i Stockholm med sit følge herunder en 200 kg. tung livvagt. To spinkle, afghanske nysvenskere chikanerer ham i en halv time, de nærmest tigger om tæsk. Ingen har åbenbart nogensinde sat sig op imod deres vilje. Tilsidst tager rapstjernen en ved vingebenet og kyler ham et par meter hen ad gaden. Han går derefter til svensk politi og rapporterer hændelsen, en fejl som kun en spejlblank udlænding begår.

Nu sidder han fængslet på 16. dag og er gået glip af et tocifret millionbeløb fra sin koncertturne. Dem kommer  Medelsvensson nu til at betale. Hvad kan svenske myndigheder efterhånden ikke få til at gå i kage? Hele forløbet er endda filmet, så man ikke skulle kunne tage fejl, men det lykkedes retsvæsnet med alligevel.

Lørdag forlyder det, at det svenske udenrigsministeriums strategi er, at ignorere Donald Trump fordi “han er dybt ubehagelig.” Æstetik trumfer retsstat. Den svenske anklager, der åbenbart stadig tror, han kan slippe ud af sagen med æren i behold, har lige fængslet rapperen i endnu en uge, men fejltagelser bliver ikke bedre af, at man insisterer på dem.

Svenske rejseråd kan herefter udvides med: Opsøg aldrig politiet, det lider af PTSD af overbebyrdelse og reagerer helt vilkårligt. Men bliv først og fremmest aldrig syg i Sverige. Hospitalsvæsnet er et globaliseret harmonikasammenstød. Svenskere dør jævnligt af det, og man kan spørge sig selv: Hvad i Sverige fungerer i dag på samme niveau som for 40 år siden inden hærværksgenerationen gik igang? Jeg kan ikke få øje på noget. Juristen Leif GW har en ret ædruelig, jurisk vurdering af hele miseren.

The Terrifying Way Sweden Is Killing Itself

Bruce Bawer har det ligesom jeg, omend jeg nok har haft det sådan længere og derfor sikkert er mere udmattet. Håb er noget, jeg havde i 2005, i dag er det druknet i den svenske elites fait accompli: Demografi. Historikere vil rigtig nok analysere dette nationale selvmord i en meget lang fremtid, men mens det stod på, sagde de ikke så meget.

Jeg har det omvendt: Nu forebyggelse er for sent, er der ikke længere grund til at sige så meget. Resultatet taler for sig selv. Allerede i dag river alle i Sverige hovederne af hinanden, for ingen vil have skylden for den historiske katastrofe, de på kun én generation har gjort ud af et af verdens bedste samfund.

Denne bevægelse vil være tiltagende i de kommende årtier “hvem havde skylden?” og den vil overbevise svenskerne om, at arvesynden findes. I morgen træder lempede familiesammenføringsregler i kraft. De vil cementere katastrofen yderligere.

I could be writing every week about Sweden. Every day. Every hour. For reasons that will be analyzed by historians for a long, long time – provided the Western world doesn’t become so thoroughly Islamized that the possibility of objective historical scrutiny is utterly obliterated – the Swedes have chosen a path of cultural and societal suicide that puts all other countries in the shade.

For anyone curious about self-destructive psychopathologies, it is a grimly fascinating phenomenon. Why, of all places, Sweden? How can a Swedish woman raped by an illegal Muslim immigrant be so bursting with racial guilt that she hesitates to report the crime to the police for fear that her report might lead to her rapist’s punishment or deportation? Or, more generally, because news of the offense might result in an increase in “Islamophobia?”

This is the kind of madness that’s going on in Sweden now. More than any other country in Europe, it has a government and a media that are in denial about the truth, a legal system that punishes those who dare to tell the truth, and a people who have been brainwashed for decades with the vile lie that they have a moral obligation to hand their country over to hostile, despotic strangers from far away.

Of course: the best way to address the ever-rising tide of Muslim criminality is to close down every last media outlet that reports honestly about it. The mainstream Swedish media are already playing ball; it’s just a few recalcitrant websites that need to be scrubbed clean. Presumably the next step will be to block access in Sweden to Jyllands-Posten and other foreign news sources that tell Swedes the truth about what’s going on within their own borders. The Terrifying Way Sweden Is Killing Itself

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

09.01.2018 KL. 13:35, skriver Mikael Jalving i Jyllandsposten, under overskriften: Myten om de 97 pct.: Özlem Cekic bør undskylde offentligt. “Som undersøgelser viser med et prægnant nedslag, er 42 pct. af ikkevestlige mandlige indvandrere og 37 pct. af ikkevestlige mandlige efterkommere fra årgang 1987 dømt for at have overtrådt straffeloven, mens mænd med dansk oprindelse ligger på 17 pct. Altså, ikke færdselsloven eller de såkaldte særlove, herunder våbenloven, men straffeloven, der bl.a. vedrører seksual-, volds- og ejendomsforbrydelser.” Heldigvis for de svenske ‘ansvarlige’ politikere, er de tilsvarende svenske statistikker højst sandsynligt hemmelige. Ellers var de fleste svenskere nok myldret over Øresundsbroen… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Neida ikke hemmelig men det er bare venstreslødderet/pk som stoler på BRÅ`s statistikker..trixing med tall er de gode på..som vi andre er helt klar over..der er Expressen en god informatør..nesten hver dag, mord, rån voldtekter og bilbrenner..så om man ganger det med feks 200 dager..ja da stemmer ikke infoet som BRÅ prøver seg på.
BRÅ er også PK styrt..
Så konklusjonen er at en off PK instans lurer pk politikerne også..som de nok er enige om.
Jug for svenske borgere blir viktigst..på alle områder.

Bassesussen
Bassesussen
2 years ago

«Velferden eroderes ut og infrastrukturen forvitrer. Om vi ikke stopper utviklingen nå vi Sverige se radikalt annerledes ut om 20 år.» Lederforfatter Per Björklund sammenligner Sveriges situasjon med Egypt, hvor de korrupte og udemokratiske myndighetene alltid har vært tvunget til å subsidiere brød, slik at folk ikke skal starte revolusjoner fordi de sulter. – Vi får stadig flere barn i førskolen, flere utbrente lærere, lengre helsekøer og dårligere infrastruktur, mens politikerne stadig snakker om reformer og satsningsområder, skriver Björklund. Bløff på alle nivåer Han henviser til økonomen Sandro Succo, som avviser at det finnes handlingsrom til reformer i statsbudsjettene, det… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Bassesussen

..avsløre politikernes budsjettjuks og hykleri.. Som vi alle vet skyldes innvandringens kostnader..som bare øker i hele Europa. Jeg skrev ærlig og tydelig på FB : Asylsøkere som ikke lengre har skyddbehov skulle reise hjem.. Da ble jeg utvist for Hat innlegg på FB i 1 mnd..igjen. Problemet etterhvert pga FB venstre slagside/kulturmarxistisk som nå er helt tydelig har vi mindre plass å ytre oss og dermed påpeke årsaken til at all velferd nå er skåret inni margbeinet men også kunne ytre oss om økende voldtekter, mord , rån, bilbrenner..og hvem som står bak..som vi vet, men som regjeringene later som… Read more »

Realisten
Realisten
2 years ago

Løsningen for Sverige kommer ikke af demokratiets vej, det er helt sikkert. Det eneste der kan løse situationen er at en lille elite af de rigtige slags patrioter rækker ud til militæret og bliver enige om at begå et kup. Derefter kan landet måske opdeles, eller massive udvisninger påbegyndes. Måske endda begge dele. Dét kan redde Sverige og svenskerne; også om ti år fra nu af. Hvis jeg havde de rigtige kontakter i Sverige ville jeg arbejde på dette. Det har jeg ikke nu, og formentlig heller ikke i morgen eller næste år. Men med tiden håber jeg på at… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Realisten

Drager man direkte paralleller fra de puniske krige til nutidens kaotiske Sverige, ligger løsningen snublende nær.

River
River
2 years ago

Bawer er en klog mand.
Historie begynder at blive inderlig ligegyldig når der ingen forankring bliver til nutiden. Man skulle jo navigere i nutiden med hjælp af den for at have nytte af den. Medierne er jo det bedste eksempel på et eller andet meget ondt når det forsøger at styrer og rage penge og magt til sig med en fiktiv historie.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  River

…Og hvem styrer de toneangivende medier? Korrelation er ikke det samme som kausalitet, i know. Men lad os alligevel se på hvilke lande, der har de største jødiske (bred definition) befolkninger, og sammen spekulere over om der mon er en sammenhæng mellem dét og så masseindvandring, grænseløshed og internationalisme. Se evt. bort fra selve Israel. Tyskland og Sverige som nummer 8 og 22 passer ikke helt ind i ligningen. 1) USA (omkring 7 millioner) 2) Israel (omkring 7 millioner) 3) Frankrig (omkring 500.000) 4) Canada (omkring 400.000) 5) UK (omkring 300.000) De officielle tal for Rusland er 200.000, men jødiske… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Dagens gode grin / skratt 😂

https://ibb.co/ZYsFpqX

sussebassa
sussebassa
2 years ago

..?..virker ikke.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Reply to  sussebassa

Den virker for mig nu, men du skal måske lige vente et øjeblik

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Hahh..verd å vente på..tyver nog sanningen om klimatGretas iherdige løgner.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x