23
jul
Seneste opdatering: 25/7-19 kl. 1922
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hele sagen lugter af retsstatsforfald og politiserede domstole”

Hele affæren med den amerikanske rapper, der er i fængsel for at have forsvaret sig mod chikanerende, narkotikapåvirkede og angribende afghanere i Stockholm, er nu så grotesk, at man begynder at se helt symbolske dybder i den. En af dem der ser dem, er Katarina Janousch.

Hun ser en inkompetent, svækket elites forfald og et folks voksende vrede. Svækket fordi svenskernes legendariske tillid til statsmagten fordamper med lynets hast. Hele den tillid diffunderer nu ud til alle verdens hjørner, men på Swebb tv altid fornuftigt. Også hos psykiater Jackson, der ellers kan have enkelte løse skruer. I dag sidder de allesammen fast.

Det finns en ikonisk symbolik i affären ASAP Rocky. Ju längre tiden går desto mer uppenbart är att den amerikanske rapparen som blivit en ofrivillig martyr för det svenska samhällsfiaskot, orättvisorna och rättsväsendets haveri, också blivit en arketypisk symbol för alla förtrycktas, hunsades och frustrerades medborgares undertryckta vrede mot de politiker och den stat som håller på att stjäla både yttrandefriheten och landet ifrån oss. ASAP Rockys självförsvar växer för varje dag till något mycket större än en amerikansk rappartist som oprovocerat attackeras och väljer att försvara sig. ASAP Rocky är hela det Sverige som stumt skriker av undertryckt vrede, sorg, rädsla och önskan om revansch. Ett land vars medborgare förväntas fortsätta låta sig kränkas trots övergrepp, våld och förnedring. ASAP Rocky är alla hunsade svenskars kollektiva, stumma vrål efter rättvisa.

Se også den mirakuløst fornuftige Hakelius i Rättvisa, var god dröj. Han er en journalistisk overlever, i sig selv et lille mirakel i Sverige, hvor flertallet af journalister har solgt enhver troværdighed ud. Hakelius kan sno sig i rørte vande. Se også Tim Poole: Sweden is Creepy And Trump Needs To get A$AP Rocky Out Of there.

Dan Parks kommentar er iskold

Den er, samtidigt som den forstår hele den betændte sammenhæng, befriende krænkende og ufølsom. Dan Park må være en af Sveriges fem overlevende hippier, eller måske rettere anarkister. Resten konverterede til Marx og Muhammed for 40 år siden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Lemur
Lemur
2 years ago

Dan Park bør da snart have mindst Sonningprisen.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Godt skrevet og ment..og helt enig..om hvordan svenske rettsvesenet Ikke fungerer i Sverige, mm du er muslim..Løfvens yndlinger. Nå blir ASAP tiltalt.. De 2 som blir fremstilt som uskyldia har et langt brottsregister over flere år.. Det er også mitt inderlige ønske at han vil skrive en låt om sin opplevelse/selvforsvar.. som sikkert kommer på topp i verden om ytringsfriheten og rettsikkerheten som ikke finnes i Sverige for svenske folket,når du setter deg til motverge overfor venstreslødderets voldtektforbrytere/overfallsmenn..forsvarer deg.. og som han selv nå opplever.. Så takk til ASAP..du er en helt for oss undertykte svenskar hvor muslimene rår med… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago

“…Den 7. juni 1905 opsagde nordmændene unionen med Sverige, som havde bestået siden 1814. I en epoke med idelige konflikter og krigstrusler vakte det opmærksomhed og beundring, at Sverige og Norge kunne skilles, uden at konflikten blev til krig. Der forelå heller ikke nogen risiko herfor i 1905, da kongehuset og alle ansvarlige politikere i Sverige, trods hidsig og bitter debat, var inde på en klar fredslinje. Men denne fredelige indstilling havde ikke præget det svenske kongehus under hele den lange unionskonflikt, som havde stået på i to årtier inden opløsningen. Både kong Oscar II og kronprinsen, den senere Gustaf… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago

Katarina Janouschs tekster bør være tvangslæsning for alle politikere.

peerpede
peerpede
2 years ago
Reply to  Torsten K

Det er naivt, politikerne ændrer sig ikke!
Derimod burde alle vælgere læse Katarina Magasin, da kan vi måske få nogle mere kloge hoveder i parlamentet.
http://katerinamagasin.se/

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Jeg vil opfordre til at støtte Michael Vilgert og hans swebbtv samt naturligvis denne blog.

nobody
nobody
2 years ago

Sweden is a cluster fuck!

And it will take a life time to correct.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x