23
jul
Seneste opdatering: 24/7-19 kl. 0018
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Is There Any Hope For Western Europe?

“Everything seemed hunky-dory”

Bruce Bawer var meget aktiv som skribent og counterjihadist for ti-tretten år siden. Som homoseksuel var han flygtet fra amerikansk bornethed til hollandsk og senere norsk frisind. I Amsterdam opdagede han ret hurtigt, at en anden politisk kraft var ved at lukke det Europas udsyn og frisind, han var emigreret for at nyde godt af. Efter  en årelang pause har han nu fået sin anden luft som en ægte Tour de France-rytter. Han er 62, han har meget i sig endnu.

Obviously there was something major happening on the outskirts of Amsterdam – something that wasn’t reflected in the newspapers I read and the news programs I watched on Dutch TV. And if this was happening in Amsterdam, I surmised, it was probably happening in other major European cities.

Sweden? Lost

The so-called “populists” are winning big scare headlines in the leftist mainstream media, but not enough votes to make a difference. In this year’s European elections, Germans, apparently having forgotten the mass rapes on New Year’s Eve 2015-16, went for the Greens. In France, the weekly street protests bv gilets jaunes seem barely connected to concerns about rapid Islamization. Belgium? Forget it. Sweden? Lost. In Denmark’s 2019 elections, support for the Islam-critical Danish People’s Party dropped like a rock. In the UK, the success of Nigel Farage’s Brexit Party was a step forward, but if Brits want to save their country they’ll need to overcome Farage’s silence on Islam. In the Netherlands, Thierry Baudet’s Islam-critical party, founded three years ago, is doing OK, but largely because it’s taking voters from Geert Wilders. And in Norway the once-promising Progress Party, now in government for six years, has long since gone mainstream, leaving critics of Islam without a real home.

The brightest glimmer of hope in Western Europe is in Italy, where Matteo Salvini’s victory last year, like Trump’s in 2016, encouraged serious people across the continent who want their own countries to take such steps. Many also look with admiration to the governments in Hungary, Poland, and other Eastern European countries that have withstood EU demands that they take in Muslim migrants. But is there any real hope for Western Europe? I have to admit to being baffled and frustrated by the continued refusal of these countries’ voters to stand up for their children’s futures, but I have to add that other informed observers are more optimistic than I am. An interview with Bruce Bawer, author of ‘While Europe Slept.’

Bruce Bawer i mit køkken, 2006. Til højre Jette Dali og Hans Rustad. Den tids digitale fototeknik.

Digital StillCamera

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Husker I at donere??
Godt at høre, at fængslet har lidt respekt for Levant og at Tommy ikke direkte mishandles. Bare fuldstændig skrupskørt, at det engelske retsvæsen er så råddent.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Syns’s ikke, jeg gør andet…

Men især det seneste valg, den generelle udvikling i Europa og mit missionsarbejde blandt almindelige mennesker, slider hårdt på troen på, at det nytter. Det der især driver til vanvid er, at man skal begynde ved “Kelvins Nulpunkt” hvér gang. Du ved den med at folk kender da en flink muslim og “det er jo ikke alle” – osv,osv,osv. Hvordan får man bilens baghjul op af kviksandet, når Danmark ulykkeligvis ikke kører i en firehujlstrækker?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

Du har helt ret, Margrethe. Undertiden gribes jeg af deprime tanker. Det er fandeme op ad bakke, men det kan jo heller ikke nytte noget at kaste håndklædet i ringen. Det gælder jo vore børnebørns fremtid. Selv har jeg kun få år tilbage og det kan jeg jo ikke ændre på, heldigvis.

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Dødsygt argument, det dér med børnebørnene.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Torsten K

“Dødsygt” – øøøeh?
Mon ikke du trænger til ferie, Torsten. Det er ikke lovpligtigt at mene noget…

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Margrethe

Man begrunder sine hensigter, motiver, sym- og antipatier med hensynet til børn og børnebørn. Præcis som når muselmanden anvender børn som skjolde mod tåregas og knipler ved europæiske grænser, altimens der skråles racisme og asyl.

E. Frederiksen
E. Frederiksen
2 years ago
Reply to  Knud Madsen

Forfærdeligt, retsvæsenet har udviklet sig så utroværdigt, for den sag er jo især
vanvittig. Ikke mange almindelige mennesker kan holde ud, at en borger bliver behandlet så uretfærdigt. Herhjemme begynder det også med uretfærdighederne. Frygteligt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
peerpede
peerpede
2 years ago

Så just filmen om Tommy Robinson, et klassisk haveri for England.
Resten af kommentarer går mest på “donere, muslim i sandet” og tågesnak.
Er der nogen voksen tilstede?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Test

( misforståelse – det var en gammel sag 🙄)

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x