28
jul
Seneste opdatering: 29/7-19 kl. 0327
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Sverige är ett självdestruerande land”

Jeg har kendt til Merit Wager i over 15 år, og hun har altid udtryk sig mindre skarpt end jeg selv. Hun har altid været ærlig, men forsigtig. De tider er helt forbi. Sverige er inde i en udvikling, der radikaliserer moderate mennesker, og det fortæller én, at multikulturalismen er død som en realistisk idé, længe inden dens bagmænd og klakører har indset det – for ikke at tale om demokratiets vælgere. Islam slog ideen ihjel, for nu at sige det kort og uvidenskabeligt.

Den selvpåførte skade, er tiden der går fra en flyvsk ide er undfanget, til beviserne imod den er mange nok, til at stoppe den. Især når skaderne må anses for permanente, som demografi som regel er. I Sverige har de passeret deres tipping point, og i Danmark og Norge er vi langt inde i det uforsvarlige. Man må blot håbe, at det dæmrer for politikerne, at de kan blive gjort personligt ansvarlige for skaderne. De kan selvfølgelig håbe, de dør inden det hele bliver kriminelt, men jeg ville ikke løbe an på det.

Wager var bla. tidligere kronikør på SvD s lederside, og nu skriver hun om ”inbördeskrigsliknande situationer i Sverige”. Måske havde hun bare sværere ved at forudse, at et påstået rationelt lederskab kunne finde på at drive et mislykket eksperiment så langt ud over det rimelige.

“Det kommer att bli så mycket, mycket värre”

För ungefär sex år sedan började jag allt oftare varna för kommande ”inbördeskrigsliknande situationer i Sverige”. Långt ifrån alla gillade det. Att förutse vad som komma skall har aldrig varit en gren där svenskar utmärkt sig. Inte heller grenen ”se verkligheten och beskriv den med verkliga ord” är någon gren där svenskarna utmärker sig. Tvärtom.

I Sverige offrar man bevisligen hellre sina egna barn och kvinnor (ja, och män också) än talar klarspråk på det att man icke må bli anmäld till DO eller kallas något otrevligt av någon. Än mindre har man lyft ett finger för att ha kontroll över sitt land ooh att dess lagar efterlevs av alla. Man har också vägrat dra lärdom av hur andra nordiska länder har agerat utan suttit på höga hästar och låtit allt bara rulla på. Från snöboll till lavin.

Men i Sverige fortsätter – så länge svenskarna sprattlar i det allt hetare vattnet – offrandet av kvinnor och barn (och män, förstås) och den välfärd som hade byggts upp men nu raseras i rasande (!) fart. För nu finns ingen återvändo. Alla insikter genom åren om hur framtiden kommer att bli i detta märkliga land, har slagit in. Det gör den här ”spaningen” också.Sverige är ett självdestruerande land och svenskarna är faktaresistenta och saknar självbevarelsedrift.*

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Hvad som foregår nu i Europa er kolonisering af verdensdelen. Kolonisterne er unge overskydende mænd fra muslimske lande. Overskydende, fordi disse muslimske lande demografisk har udviklet sig katastrofalt og på uoprettelig måde. Katastrofalt, fordi forholdet mellem indbyggerantallet og områdernes evne til at brødføde folk bliver værre og værre. De stærkeste af muslimerne søger nye græsgange, hvor de kan fortsætte deres uhæmmede befolkningstilvækst – idét de efterligner gøgens metode til kolonisering af andres reder. De europæiske befolkningers situation er analog til indianernes i Amerika; bortset fra den finte, at de koloniserede er stærke nok til at smide migranterne ud, samt at… Read more »

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det er faktisk værre end som så, idet naivisterne og de venstreekstreme fanatikere; dvs. alle de nyttige idioter, ikke aner, hvad det er de deltager i, men hovedkulds styrter afsted i den retning magthaverne peger.

Men en dag bliver også de elitære udskiftet med kolonister og må se sig reduceret til indianere fra en svunden tid.

Og muselmændene..? De gør blot det de er kodet til!

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Follow the money” – eller, i dette tilfælde, hvem ønsker egentligt at køre de vestlige demokratier ud på et sidespor og begrave dem i borgerkrigslignende tilstande..?
Hvem tager over når vi går ned..?

Knud Madsen
Knud Madsen
2 years ago

Hvordan er det, at de politisk korrekte forestiller sig, at man skulle kunne undgå at få en muhamedansk magtovertagelse? ALT peger jo på at dette vil ske inden for en overskuelig tid, formentlig i samarbejde med venstrefløjen. Venstrefløjen er på mærkværdig vis øjensynlig klar til at afgive magten til muhamedanerne og lade sig svinebinde i dette syge systems sindssyge.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Sagt det før..og igjentar. Svensker har ikke hatt krig i eget land på over 200 år..som derfor innebærer de føler seg Uovervinnelige..den dag i dag..lever i den boblen. De kan derfor ikke føle/tenke/kjenne på konsekvenser på kropp og sjel å være undertrykt, drept såret mishandlet av et annet folkeslag over flere år. Det har vi dansker nordmenn..WW2.. Derfor er vi også mere realistiske i våre vurderinger hva det innbærer på kropp og sjel å ønske en ny fiende velkommen med åpne armer som svenskene gjør..vi stritter imot..aldrig mere skal en fremmed styrke få dette taket på oss..vi kjemper imot til… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  sussebassa

“De kan derfor ikke føle/tenke/kjenne på konsekvenser på kropp og sjel å være undertrykt, drept såret mishandlet av et annet folkeslag over flere år.”
Rigtigt observeret – det så man under ‘svenskekrigene’ omkring 1660-1720, da de svenske konger undertrykte, drepte, såret og mishandlet danske i Skåne og norske i Bohus len. Hvad med at levere disse provinser tilbage, inden muslimerne koloniserer dem. Norske og danske har langt mere erfaring med indtrængende fjender end svenske!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago
Reply to  sussebassa

Den svenska ‘fredsskadan’… Men inte bara det. Här finns ju också självbilden av ‘anständighet’, universellt svenskt, humanitärt ansvar (‘hela världens socialbyrå’). Bristen på insikt och proportioner och ett överskott på frälsarnit; kanske är de olika sidor av samma mynt?

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  sussebassa

… imot til “siste mann”..som vi gjorde under WW2…

Venstrefløjen er vist ikke ene om at omskrive historien.

Torsten_K
Torsten_K
2 years ago

Hvis nu vi fortsætter med Merit Wagers klarspråk, kan det ikke undgå at falde læseren for brystet, at begrebet ”kvinder og børn” anvendes to gange.

I disse ligestillingstider er det vel ikke værre, at kvinder og børn ofres end, hvis det drejer sig om mænd.

Og er der nogle, som har gået forrest mht. at smadre Sverige, er det vist kvinder!

Så kære Merit Wager: Spar os for den kvalmende retorik om kvinder og børn!

Jari Norvanto
Jari Norvanto
2 years ago
Reply to  Torsten_K

Fast männen nämns också två gånger – inom parentes, förvisso. Vi är blott en parentes i livets och historiens ström…

Torsten K
Torsten K
2 years ago
Reply to  Jari Norvanto

Præcis. I parentes!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x