28
aug
Seneste opdatering: 30/8-19 kl. 2224
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi hĂ„ller pĂ„ att byta befolkning, det Ă€r nĂ„got positivt..men det finns ingen efterfrĂ„gan pĂ„ utrikesfödda analfabeter”

SVT har en rutineret mÄde at servere katastrofer pÄ pÄ en blid og hensynsfuld mÄde. HÞr bare Alex Schulman om sin morfar Svend Stolpes hus i Filipstad:

“Hela morfars bibliotek, dĂ€r han hade sina 15 000 böcker var liksom bönerum. Det var bland det starkaste jag kĂ€nt. Att se det som jag var uppvuxen i, omgjort till moskĂ©. Det var fint.” Eller denne: “Vi hĂ„ller pĂ„ att byta befolkning…det Ă€r nĂ„got positivt.”

Alligevel er programmet en ÞjenÄbner pÄ sin egen, indirekte mÄde. NÄr pengene er slut, begynder virkelighenden og alvoren for rigmandens naive arvinger, svenskerne. De er ved at formÞble hele arven af lige dele feminiseret galskab og gammelreligiÞs skyldfÞlelse.

Hele etablissementet er fedtet ind i katastrofen

Ronnie Berggren skriver i anledning af Uppdrag Granskning i gÄr om Filipstad, en kommune pÄ 10. 000 indbyggere med et underskud pÄ nu 30 mio. kr., at Sverige har kurs mod et U-land. Om et Är er alle svenske kommuner lige sÄ afblankede som Filipstad. Gigantiske summer mÄ lÄnes i udlandet for at holde den mislykkede multikulturideologi fra at brase sammen over de fantaster, der har skabt den og troet pÄ den.

De satte alt pÄ ét brÊdt, og nu truer virkeligheden med at berÞve dem alt, skÞnt lur mig om de ikke slipper gratis fra deres forbrydelse imod landet. Det er derfor den den uformulerede prÊmis for al svensk debat nu: At komme ud af en historisk katastrofe uden at ende med aben, for hele etablissementet er fedtet ind i katastrofen.

Og om et Ă„r ligger alle 290 svenske kommuner i hjerte-lunge maskine

Man forventer ikke af demokratiernes politikere, at de kan overskue de kulturelle fĂžlger af en masseinvasion fra den 3 verden, – isĂŠr islam – men man troede dog, de havde kalkuleret med, hvor mange boliger, skoler, sygehuse og politifolk godt to mio. ekstra “svenskere” ville krĂŠve. Det havde de ikke.

Og om et Är ligger alle svenske kommuner i hjerte-lunge maskine. Velfungerende svenske skatteydere forsvinder, og tilbage pÄ torvet sidder nogle somaliske mÊnd og overskuer i dyb passivitet deres nyerobrede land. NÄr de bliver gamle, vil det have flere ligheder med Somalia, end de forestiller sig.

Politikernes inkompetence trumfer antagelig deres idealisme som hovedÄrsagen til ÞdelÊggelsen af Sverige. At kalde dette Ett migrationspolitiskt haveri, som Alice Teodorescu gÞr, er en meget mild beskrivelse, men hun er jo flygtning til et land, hun ikke kunne vide var selvmordstruet.

Morten Uhrskov i 24 Syv

“Uden repatriering er Danmarks demografiske skĂŠbne afgjort”

Morten Uhrskov Jensen medgiver, at han tilhĂžrer den ydre hĂžjreflĂžj – dog ikke den yderste. Han er villig til at betale 300.000 udlĂŠndinge op mod en million kroner hver for at flytte tilbage til deres hjemlande. Han besĂžger Nima og de to diskuterer den demografiske udvikling i Danmark og forholdet mellem danskhed og etnicitet. I Radio24syv hos Nima Zamani – det var en fornĂžjelse – Tidligere kunne man i samme serie hĂžre Mikael Jalving og Iben Thranholm.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Santor
Santor
4 years ago

Jeg vil godt advare imod den udbredte opfattelse af at vi kan betale islam og dermed muslimer for at forlade Danmark. Det vil kun resultere i at endnu flere vil prĂžve lykken i Danmark! Uhrskovs “plan” vil koste over 300 milliarder hvilket er penge vi kan bruge bedre andre steder. Udover det sĂ„ skylder vi ikke islam noget som helst, tvĂŠrtimod burde vi nĂ„r de sendes tilbage til deres egne lande pĂ„hĂŠftes en regning for deres ophold, det skal selvfĂžlgelig gĂ„ retfĂŠrdigt til sĂ„ HVIS nogen skulle have et plus pĂ„ kontoen skal den selvfĂžlgelig tilbagebetales. islam skal ud af… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Santor

Spar millionen pr. muslimsk hoved! En kombination af 3 udlĂžsende faktorer skabte den muslimske katastrofe. FĂžrste faktor er lĂžgnen om det vigende folketal som farligt. Anden faktor er kapitalisternes evige jagt efter billige slaver. Tredie faktor er de muslimske landes eksploderende folketal. Tilsammen udgĂžr faktorerne en forklaring pĂ„ massemigrationen fra islamiske land i Ăžst til civiliserede lande i vest. Apologeterne bag folkevandringen skabte i stedet for et multikulturelt helvede i Vesten og plads til flere overflĂždige personer i Ăžst og vest. TilfĂŠldet Sverige viser resultatet, nĂ„r ‘fremsynede’, ‘humanitĂŠre’ og griske kraftidioter ĂŠlter mennesker rundt i historiens store kĂždhakker. Aflys straks… Read more »

Arne
Arne
4 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det er jo velfÊrdsstatens skyld, selve essensen af at du kan leve af andre folks penge uden selv at yde noget. Der er nÊrmest et 1-1 forhold mellem offentlige ydelser og sÄ masseindvandringen.
Det tragiske er at dem som lever pÄ offentlige ydelser stemmer rÞdt og det betyder de stemmer for undergangen af det system de lever af.

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  Santor

Hey for en million kroner mĂ„ du kalde mig muslim 🙂 Du skal nok regne med at jeg konverter tilbage nĂ„r min ferie i Egypten er overstĂ„et …

Margrethe
Margrethe
4 years ago
Reply to  Santor

Jeg ved heller ikke om jeg skal le eller grĂŠde med den forrygende betal-dem-hjem ordning, politikerne allerede har sat i vĂŠrk. Hvis de fortryder og kommer tilbage, ja sĂ„ gĂŠlder den velkendte og blandt muslimer sĂ„ frygtede, lĂžftede danske pegefinger med krav om tilbaĂŠgebetaling…. Hahahahaha! Og hvilken styrelse eller faggruppe skal sĂ„ sikre, at vi nogen sinde ser de penge igen? SocialrĂ„dgiver, liste-Ø stemmender Berlauer? De Radikafile embedsmĂŠnd, der har infiltreret hele det offentllige sektor? Skulle der endelige vĂŠre nogle imellem, der gjorde forsĂžget, ja men nĂ„r den pĂ„gĂŠldende inddrivende myndighed har fĂ„et sprĂŠngt facaden af bygningen tilpas mange gange… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Danmark er med syvmileskridt pĂ„ samme kurs, der kommer pt. ikke sĂ„ mange asylansĂžgere, men der kommer familiesammenfĂžrte og sĂ„ fĂ„r de bĂžrn, mange bĂžrn. Demografi er skĂŠbne! Morten Uhrskov’s lĂžsning duer ikke, Santor har ret, det vil blot tiltrĂŠkke flere. Den eneste mulighed er 1. Ud med de kriminelle 2. UdlĂŠndinge skal forsĂžrge sig selv, dvs. der udbetales intet fra de offentlige kasser, og sygdom mĂ„ udlĂŠndinge selv forsikre sig imod. 3. Stop skaden, luk ikke flere ind! Det er NB’s lĂžsning. Hvis kassen smĂŠkkes i, helt i, sĂ„ forsvinder de af dig selv, helt gratis! I 2008 lavede… Read more »

ino
ino
4 years ago

De fleste synes at have glemt den store befolkningsudskiftning mellem Tyrkiet og GrĂŠkenland i 1923. Folkenes Forbund bistod: ca. 1,5 mio grĂŠkere mĂ„tte forlade Tyrkiet, og ca. 350.000 tyrkere mĂ„tte forlade GrĂŠkenland. Befolkningsudskiftningen var aftalt som en del af Lausannefreden. Ejede man fast ejendom, var det bare surt show – ingen kompensation.
Tyrkerne havde ogsÄ travlt med at fÄ de kristne ud i de Är, lÊs fx https://pov.international/i-1915-flygtede-kristne-fra-tyrkiske-massakrer-til-syrien-nu-frygter-de-erdogan/

Bjarne
Bjarne
4 years ago
Reply to  ino

Det er nemlig rigtigt det her.

TrĂŠt
TrĂŠt
4 years ago
Reply to  ino

Samme model man skulle have brugt i ex-Jugoslavien, i stedet for at alle, der boede i det forkerte nye land, flyttede til Danmark og andre lande, i stedet for at flytte til deres etniske hjemland, Bosnien, Serbien, Kroatien og Kosovoalbanien.

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  ino

Fra George Horton, Turkish massacres 1822-1904. Nedenfor fĂžlger en delvis liste over tyrkiske massakrer fra 1822 til 1904: År Sted Etnicitet Antal 1822 Chios GrĂŠkere 50.000 – 1823 Missolongi GrĂŠkere 8.750 – 1826 Konstantinopel Janitsharer 25.000 – 1850 Mosul Assyrere 10.000 – 1860 Libanon Maronitter 12.000 – 1876 Bulgarien Bulgarere 14.700 – 1877 Bayazid Armeniere 1.400 – 1879 Alashguerd Armeniere 1.250 – 1881 Alexandria Kristne 2.000 – 1892 Mosul Yezidier 3.500 – 1894 Sassun Armeniere 12.000 – 1895-96 Armenien Armeniere 150.000 – 1896 Konstantinopel Armeniere 9.570 – 1896 Van Armeniere 8.000 – 1903-04 Makedonien Makedonere 14.667 – 1904 Sassun Armeniere… Read more »

daner
daner
4 years ago

Jeg har afgivet DS, vÊlgererklÊring 2 gange , jeg ville Þnske , vi patrioter ville findes fÊlles fodslag, bÄde nye medlemmer og fÄ DS i tinget. DS . det parti Morten Messerschmidt egentlig hÞre hjemme i , efter min mening. ( mÄske er han for liberal)
Hr. Morten Uhrskov

Peter Zichau
Peter Zichau
4 years ago

Jo fÞr Sverige havarerer desto bedre. SÄ mÄ vel selv danske politikere kunne se hvilket idiotisk projekt de havde gang i.
Og med hensyn til hjemsendelser – jvf Nye Borgerlige. Nul ydelser og ud med de kriminelle.
Man kunne selvfÞlgelig ogsÄ sende hele lortet til GrÞnland og sÊlge det til USA.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x