4
sep
Seneste opdatering: 5/9-19 kl. 2117
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg har skrevet om Sverige i tyve år, og det har føltes aldeles håbløst – bortset fra at tiden har givet mig mere ret end jeg nogensinde drømte om i år 2000 – og meget mere end jeg nogensinde ønskede.

Endelig har jeg på fornemmelsen, at der ikke er nogen øvre grænse for, hvor galt det kan gå den forsamling af ulykkesfugle og forræddere, der sidder i Riksdagen. Alt kan nu tænkes i Sverige takket være dem – og alt kan også tænkes at ske med dem. Politiske mord, statskup – you name it.  Se også Även unga ser på samhällsutvecklingen med sorg.

Polischefen i Göteborg: “Det här kommer inte hålla”

Erik Nord, polischef i Göteborg, tecknar en frispråkig och samtidigt dyster bild av framtiden för Ledarsidornas Chris Forsne när han drar anden ur flaskan. Sverige har på kort tid importerat en omfattande mängd människor från samhällen med svaga statsbildningar, där hederskultur och konfliktmönster som är vanliga i dessa länder nu överförts till Sverige. Kulturmönster med stora inslag av våld.

Erik Nord er blevet kronikør på Expressen: Hedersmord är ondska – ren och skär ondska

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago

Hvad end, der kommer til at ske i Sverige og med svenske politikere, så lad det ske snart, for nu gider vi ikke rigtig at vente længere.

Desuden er det vel også kun ret og rimeligt, at svenskerne får lov til at tage skraldet. De har jo tigget og bedt om det i årtier.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Feministerne i Sverige har sat sig på magten. Som de sande Darwinister, ønsker feministerne hemmeligt kun at blive gruppebollet af sexsultende muslimske mænd. Det samme i Danmark; mange asylcentre har midalderlige kvinder gående frit omkring i søgen efter seksuelle kontakter med “uledsagede flygtningebørn” på 18 år. Tidligere rejste de på ‘bolleferier’ til Afrikanske lande for at få deres seksuelle behov opfyldt mod betaling. I Skandinavien kan de få deres Darwinistiske behov opfyldt gratis og uden besvær. Det er indholdet af feminin ‘multikulturel’ berigelse.

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

“Darwinistisk behov” – for hvad? Tabermænd, der ikke er stand til at forsørge så meget som sig selv, men er helt og holdent afhængig af almisser. Samlet set er det få promiller af kvinder, der mænger sig med de tabermænd og snylter på deres drøm om, via soveværelset, få del i kvindernes sorgløse rigdom. Det har mænd aldrig holdt sig tilbage med. Spøjst som det pludselig forarger, når kvinder kopierer konceptet.

Gremlin
Gremlin
2 years ago
Reply to  Margrethe

Du snakker som du har forstand til, og er tydeligvis så frakoblet den virkelighed der eksisterer udenfor civilisationens goder, at du faktisk tror på det du skriver. Desuden går den “sorgløshed” du nævner stik imod al research på området, der tværtimod viser at kvinder aldrig har været så ulykkelige og utilfredse som de er i dag. https://www.dailywire.com/news/18358/study-feminism-leaving-wake-unhappy-unmarried-amanda-prestigiacomo Jeres “rigdom” er stort set baseret på massive overførsler fra mænds indkomstskatter, (70%+), og det er fraregnet de ting i derudover får byttet jer til for sex, i form af gratis middage, smykker, ferier, dates, blomster, chokolade, tøj, sko, osv, osv, osv, som… Read more »

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  Gremlin

“Hvis ikke det havde været for mænds opfindsomhed, evne til at samarbejde og ofre”

Det er altid sjovt at se det hele lidt fra oven, og når man flyver kan man ikke, selv med den bedste vilje og de skarpeste øjne, få øje på så meget som én eneste ting ned på jorden, som er opfundet, fremstillet, udviklet eller konstrueret af kvinder.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Nej hvis du spilder din tid på at hænge der oppe, kan jeg godt forstå, du intet kan se. Det er da kun småt begavede mænd, der kan være så tåbelige at “studere” på den måde. Her på jorden, hvor jeg befinder mig kan jeg se og læse om: – Danske Inge Lehmann, seismolog, der beviste, at jorden har en fast indre kerne – Den danske forsker Lene Vestergaard Hau, der har stoppet lyset. – Marie Curie, berømt for sit pionerarbejde inden for radioaktiv stråling. – Mary Anning. Banebrydende engelsek palæntolog, tilbage i midten af 1800 tallet, med en enorm… Read more »

Gremlin
Gremlin
2 years ago
Reply to  Margrethe

Jamen, så lad os da endeligt tage et historisk realistisk kig på “de stakkels, uskyldige og undertrykte” kvinder, og den måde de også har stortrivedes på, under disse ideologiske regimer: — Her kan vi passende lægge ud med de kvindelige vagter i de tyske koncentrationslejre, som var langt mere frygtede end deres mandlige sidestykker, fordi deres afstraffelser af jødiske kvinder og pigebørn var præget af en rabiat nidkærhed, djævelsk opfindsomhed, og rendyrket ondskab uden sidestykke. Der er sgu ikke meget “stakkels” eller “uskyldigt” at komme efter der, mildest talt. Female guards in Nazi concentration camps. https://en.wikipedia.org/wiki/Female_guards_in_Nazi_concentration_camps 10 Wicked Women in… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago
Reply to  Gremlin

Der er noget, de kalder en “bitterfisse”, Gremling, du er et godt eksempel på en “bitterpik”. En omgang ævl, der ikke forholder sig det fjerneste til dét, jeg rent faktisk skriver, men som vist mere handler om alle mulige andre frustrationer i forhold til kvinder. Dén livssituation er ofte selvforskyldt. Alene dine indledende linjer, Citat: “Du snakker som du har forstand til, og er tydeligvis så frakoblet den virkelighed der eksisterer udenfor civilisationens goder, at du faktisk tror på det du skriver”. – Hvad er det for en gang nonsens uden sammenhæng med det, jeg rent faktisk “skriver”? Citat: Desuden… Read more »

Gremlin
Gremlin
2 years ago
Reply to  Margrethe

“Gremling, du er et godt eksempel på en “bitterpik”” Allerede i første sætning bevæger du dig ned på et håbløst infantilt og emotionelt baseret niveau, med et til lejligheden opfundet ord som ville gøre en hysterisk 5-årig ære, og i et ligeså nyttesløst forsøg på at udskamme mig til tavshed, simpelthen fordi du ikke kan håndtere det skrevne. Du kan ligeså godt opgive den taktik med det samme, for der er ikke noget af det jeg ikke har hørt før, og det er den samme taktik i feminister febrilsk falder tilbage på, hver eneste gang nogen stiller spørgsmålstegn ved jeres… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Margrethe

Fruentimmere er nu bange for at isen smelter og forårsager en klimakatastrofe. De siger det medens de kigger ned i cocktailglasset – længere er deres horisont sædvanligvis ikke.
Darwinisme er når menesker agerer biologisk uden at tænke over hvorfor – ligesom menneskets fætre bavianerne. Kønslighed fordrer økonomisk ligestilling, men bare aldrig for taberkvinder!

River
River
2 years ago

Mennesker med et selvskabt lorteliv bliver inviteret til at overtage et vidunderligt land land med en befolkning der ikke længere kan se en mening med tilværelsen. Nogle gange kan man iagttage nogles helt ubegribelige held.

Lemur
Lemur
2 years ago

Fjotolfistan. Sverige dræber sin egen befolkning, som Fjotolf/Breivik gjorde i Norge.
Jeg hader vold, og derfor må jeg advare de svenske politikere.
Det kan ikke blive ved at gå. I bringer jer selv i fare med jeres dødelige fjotolferi.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Lemur

..advare de svenske politikere..
De har ju selv skapt denne situasjonen så nei..la de få det de skal ha..konsekvens av egen politikk..må det slå hardt til overfor de.
Verre med svenske folket som er gisler i det kommende dramaet.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  sussebassa

“Verre med svenske folket som er gisler i det kommende dramaet.”

Det svenske folk har selv valgt deres politikere og er derfor også skyldige.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

“svenske folket”
Løfven ble statsminister takket være all oppslutning ifra innvandrere..Malmø..
Samme i Danmark hvor disse mobeliserte..

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  sussebassa

“Løfven ble statsminister takket være all oppslutning ifra innvandrere”

Jeg forstår. Indvandrere var altså de eneste vælgere, der stemte på Löfven.

Alle entniske svenskere stemte på SD.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Bare å innse ju fortere enn svint..
Fakta er at innvandrere er de som styrte siste valgene..utfallet..i Sverige o Danmark.
Det er ju også derfor Løfven tar inn så mange i Sverige..hans stemmekveg..derfor beholder han makta.
ca 1,7 mill stemte SD..på siste måling gikk SD forbi sossene.
Bestandig de svakeste økonomisk som stemmer sosse..både svensker o innvandrere..begge øker, og med den hat/løgnkampanjen Løfven oa partier driver imot SD..
Slik målinger ser ut nå vil det ved neste valg bli en konservativ regjering SD KD o M..”ordning o redo”..
Annars er det lukt til hell for svenska folket.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Ved alle svenske grænsestationer bør opsættes et skilt med teksten:

-Perdita spe relinquere hic-

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  sussebassa

Nordmand! Hvorfor skriver du om Sverige i stedet for om Norge, der er stærkt på vej i samme retning?

I store kvarterer i Oslo kan man jo ikke spytte for burkaer, og I bukker og skraber i ét væk for muslimer. Slæber jer i støvet ved hver en lejlighed.

Har I ikke islamkritiske blogge, er alt dorsket til i norsk selvgodhed og guldet fra Nordsøen?

Mjølner
Mjølner
2 years ago
Reply to  NINA

Helt riktig, islamiseringen går for fullt i Norge og statsministeren i Norge kan fint kalles Sharia-Erna.
På rikskringkastningen NRK promoteres islam konstant og det er det samme i andre medier.
Små pikebarn med hijab er blitt normen og det er ingen protester mot det.

Så konklusjonen er at det er ikke noe bedre i Norge enn i Sverige, det har kun vært letter å skjule det takket være for mye penger fra olje og gass.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Mjølner

Jo, bedre i Norge..og Danmark enn så lenge.
Les Expressen.sv..daglig info om hvor mange er voldtatte, drept i gjengkriminalitet.. bilbrenner..ran varje dag..
Sålangt ikke tilfelle i Norge Danmark..(enn så lenge).
Virker som stasminister Løfven virkelig har gitt opp..mentalt nedkjørt leses det om..som forklarer hans merkelige sammenligninger..når han skal forsvare sin politikk.
Mentalt befinner han seg nok i en Fet jobb i EU..fuck Sverige.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  NINA

Jada..klar over det, men helt naturlig siden jeg bor og jobber i Sverige siden 10 år tilbake.
Betyr ikke jeg ikke diskuterer på norske blogger/document.no..
Så helt enig at både Norge og Danmark følger samme spor ut i elendigheten som Sverige.
Politikerne tenker kun på egen makt..uansett land.
Det eneste partiet som kan redde Norge er Fremskrittspartiet..men da uten Siv..inn med Tybring-Gjedde og Listhaug..de er verken redde eller feige.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  sussebassa

I danske medier er der ikke meget om Norge, det synes at være en ældgammel tradition blandt journalister, at kan man ikke skrive noget pænt om Norge, så skriver man med få undtagelser ikke ret meget. Det bliver så mest om katastrofer og norske skønlitterære forfattere. Mens man går anderledes hårdt til stålet mht. storebror Sverige, der har slået os så mange gange i fodbold. Der har de senere år været vældig meget om Sverige i de store danske medier, og forleden et åbent brev fra en svensk journalist ved Dagens Nyheter, der indtrængende bad os tilgive og undlade at… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  NINA

I Norge er Fremskrittspartiet typ SD i Sverige.
Tybring-Gjedde er i dag en politiker man skal være oppmerksom på..godt likt/respektert for å være ærlig..flere toppverv.
Siv Jensen liker nok ikke at han utfordrer hennes/andre topp stillinger i partiet..men det kommer nok alikevel om FRp skal fortsatt være med i topp politikken i Norge.
I dag ligger de dessverre i en død zone og laller med Erna Solberg Høyre.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  sussebassa

Politikere er fightere og slås også indbyrdes i partierne. Det ved alle. Du har ret, for så vidt at danske Venstre ikke vil vide af at være søsterparti til Fremskrittspartiet og henviser det til samhørighed med Dansk Folkeparti. Men det protesterer Fremskrittspartiet imod. Se dansk Wikipedia.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  NINA

På Wikipedia oplyses, at Tybring-Gjedde betragter sig selv som klassisk liberal, og det er jo sympatisk, men det gør ham også automatisk forhadt af dem, der kalder sig nationalkonservative, hvad det så end er.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  NINA

Du skal ikke tro på alt som skrives..
Verken media eller Wikipedia..
Jeg betrakter han mere som nasjonalkonservativ..finnes ju flere varianter.
Vet han sitter i Nordiske rådet sammen med SDère..

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  sussebassa

Alle politikere og politiske partier våger som ørne over deres image, som de jo lever af. Der findes ligefrem bureauer, hvor man kan tegne abonnementer på udklip af avisartikler og andet, som offentligøres om personer, organisationer, foreninger osv. Der er således ikke nogen rimelig grund til at tro, at en velbegavet og veluddannet person som Tybring-Gjedde ikke har helt styr på, hvordan han omtales på Wikipedia, og at det er sådan, han foretrækker at fremstilles. Alt andet ville være noget luskeri. Jeg kan ikke udtale mig om nationalkonservatisme, for jeg ved ikke, hvad det er. Det forekommer mig fx, at… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Problemer erkendes først, når det er for sent at løse dem. Machiavelli 1500.
Magthavernes idiotisk svage reaktion overfor religiøs politisk magt erkendes først, når sharia også gælder for magthaverne. Folket 2019.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

I Sverige er ikke det noe problem.
Der erkjennes ingen problem som politikerne har stelt til..Aldrig.
Reinfeldts “øpna eran hjertan” og etterfølgeren Løfvens mange fadeser..som bare fortsetter.
Løfven benekter ju fremdeles at sossena samarbeidet med naziene under WW2..”de var typ transportkjørere/kjøkkenpersonal”..som IS tilbakevendere bruker.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  sussebassa

”de var typ transportkjørere/kjøkkenpersonal”

I Danmark er det almindelig kendt, at svenskerne lod tyske tropper passere Sydsverige umiddelbart inden besættelsen af Norge.

Og de såkaldte “nattog” gennem Sverige, under WW2, er også velkendte.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Har lest WW2 historien flere ganger.
Fraktet malm ifra gruvene i NordNorge igjennom stockholms gater som forlenget krigen med sossenes velsignelse.
Fikk også ultimatum ifra frigjøringshæren..Velg side eller vi bomber dere..
Alt dette er defacto.
Mere svenske spesifice hendelser finnes i filmen som SD fikk laget..tatt ifra WW2 historien.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  sussebassa

Der blev også fragtet andet end malm med disse “nattog”. F.eks. nordmænd som skulle i kz-lejre. Og svensken vendte det blinde øje til.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Svenskerne ( – og desværre også danskerne) i fri dressur. Målrettet, kollektivt kulturelt selvmord. Perkernes adfærd kan jeg forstå. Vold, løgne og forlorne offerroller virker, så det kan ingen fortænke dem i, når det baner vejen til det livslange tagselvbord af alle livets goder. Hvad der til gengæld driver mig til vanvid, er synet af “landsmænd” eller hvad jeg nu skal kalde dén samling af dårer, der kæmper bravt med at binde egne hænder på ryggen, for at gøre det så nemt som mulligt for de invaderende styrker. Jeg har det som Brian på korset må have følt ved det… Read more »

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x