5
sep
Seneste opdatering: 5/9-19 kl. 2106
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

300.000 “nye svenskere” på fire år

Skal man begå selvmord, kan man lige så godt gøre det grundigt

Berlingske har et stort interview med Ivar Arpi i dag. Desværre handler det ikke om, at han – der for fem år siden kaldte mig “racist” (stemplet har hængt løsere end en pyjamas i Sverige) – nu taler om “tilbagevandring og udvisninger,” og lyder helt som Alternativ för Sverige. Tiderne skifter, men de sakker alligevel tyve år bagud for en stadig mere brandfarlig virkelighed. Sveriges problem er kædekoloniseringen af “familiesammenførte.”

Selvom bekymringen nu har bredt sig til den anstændige borgerlighed, er Sveriges magthavere stadig ikke så bekymrede, så de agter at foretage sig noget egentligt imod det. Ekstrapolér dagens tendenser, hvis du har fantasi til det. Alt bliver meget værre, og vel at mærke i en kommende lavkonjunktur. Den berømte svensk optimisme har fået sig et knæk, Sverige har tre gange så mange selvmord som Danmark, hvor tallet kun burde være det dobbelte: Allt fler svenskar tar livet av sig

Ett helt Malmö på fyra år. Två Örebro, fem Östersund eller sex Borlänge. På fyra år. Det är prognosen för asyl– och anhöriginvandringen. Svensk migrationspolitik står inför ett vägval.

För lite över en månad sedan släppte Migrationsverket sin juliprognos, vilket var den fjärde av fem prognoser som de lämnar till regeringen varje år. Antalet asylsökande väntas vara fortsatt stabilt med 21 000 sökanden per år fram till 2022, skrev man i pressmeddelandet, som sedan vidarebefordrades i olika medier. Ett par rubriker var: ”Färre väntas söka asyl i Sverige” och ”Färre söker asyl – men kostnaderna kan öka”.

Tekniskt sett var det inte en lögn, men något måste man kalla det när man glömmer att nämna att prognosen för anhöriginvandring ökade, och nu beräknas bli 225 000 under samma period. Sammanlagt blir det över 300 000 asylsökande och anhöriga som väntas komma till Sverige fram till 2022. Det är nästan ett helt Malmö på fyra år. Två Örebro, fem Östersund eller sex Borlänge. På fyra år. Ivar Arpi: Sätt ett volymmål för utvisningar

Ivar Arpi:Sätt ett volymmål för utvisningar. Se også Ingen i Sverige kan längre leva “som vanligt” – ansvarslös politik tvingar fram anpassning till ett mångkriminellt samhälle.

Mens svenskerne mister deres land, underholder statsstøttede MSM dem med disse sange fra de varme lande:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Se nu lyst på det!

De “nye svenskere” står jo for fornyelsen af den svenske bilpark…

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Det er underligt at følge og det er skræmmende, det er som om svenskerne ikke kan få ødelagt landet hurtigt nok!
300.000 på 4 år, det svarer jo til det officielle tal for muslimer i Danmark på bare 4 år! Og så mener Morten Østergaard at Sverige er et foregangsland, manden må være faktaresistens.
Egentligt tror jeg ikke de tør sætte dig ned og regne på hvornår indtægterne er for små, men med lidt hovedregning må det være meget snart og sammenbrud har det med at komme pludseligt!

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Flere muslimer = Flere stemmer til de radikale. Det er det morten østergaard mener når han taler om sverige som et foregangsland. Det er let at være landsforræder når man ikke møder nogen modstand.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Information: 2. juni 2016 “Dansk Flygtningehjælp: Migranterne skal sendes hjem Europa er nødt til at smække porten i for fattige migranter, siger Dansk Flygtningehjælps chef, Andreas Kamm: ’Vi kan ikke løse uligheden ved at lade alle verdens fattige flytte til Europa’”. Når selve chefen siger det, må det jo passe; men det citat skal nok råbes direkte i ørerne på magthaverne – med en understregning af, at migrantkatastrofen også vil ramme de tykpandede dummernikkende magthavere selv – før virker det ikke. Som den engelske filosof Samuel Johnson sagde i 1700 tallet: “Sir, depend upon it, a cow is a very… Read more »

Svenneskit
Svenneskit
2 years ago

Hvis alle svensker hadde tatt livet av seg, så hadde ikke Norge og Danmark hatt noen problemer. Så hopp i havet og bli der, svenskejævler. Det er umulig å ha sympati for et folk som voldtar sitt eget land med vilje. Til helvete med Sverige.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Det kunne være yderst interessant med en ny omgang af det berømte program “Danmarks Röst” om Sverige til svenskerne med Mikael Jalving som vært på Radio24syv – så vi kunne høre om, hvor helt utroligt hvor meget der faktisk er sket på de bare 5 år på dette betændte og tidligere så fuldstændigt tabubelagte område – og hvordan svenskerne generelt selv oplever den begyndende opvågning til de barske realiter og de katastrofale konsekvenser af en fuldstændigt lallenaiv og kravløs flygtninge- og indvandringspolitik med hovedet under armen uden den allermindste skygge af et folkeligt mandat nogensinde.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Svenskerne må efterhånden så meget erfaring i omkostninger pr. migrant, at svenske økonomer må kunne beregne et “breakdown point” for svensk økonomi. Efter hvor mange migrantoptag går Sverige konkurs? Og hvad bliver konsekvenserne? Vil de til Sverige ankomne migranter så nasse på Danmark, Norge og Finland efter konkursen?

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Ja spørgsmålet vil unægteligt være når flygtningestrømmen kommer fra Sverige, er det etniske svenskere, der flygter fra det sammenbrudte land, eller er det arabere der flygter fordi kassen er tom i Sverige og har brug for nye forsørgere? Jeg håber bare at vi forstår at passe på os selv, men jeg tvivler! Der skal nok være røde fra det flygtninge industrielle kompleks, som syntes vi må tage os af de stakkels svenskere, som har ødelagt folkehemmet og de stakkels arabere, der pludselig står uden velgører!

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Genosuicide? 😢

KrigNå
KrigNå
2 years ago

Det mest fornuftige Danmark og Norge kan gjøre nå, er å invadere Sverige. Først utrydder vi alle svenskene, så kaster vi alle utlendingene ut av Sverige, også deler vi Sverige mellom Danmark og Norge. En krig mot Sverige vil vare i ca. 36 timer, de gir opp med engang fordi svenskene er de veikeste menneskene i verden.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  KrigNå

..”veikeste menneskene i verden”…
..også er mesteparten av deres militærutstyr på museum..og de har ikke hatt krig på 200 år i eget land..helt rusten.
36 timer..går sikkert på halvparten.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  KrigNå

Jeg tror ikke det er fornuftigt at invadere Sverige. Faktisk lyder det som en rigtig skidt idé.

Marie Louise
Marie Louise
2 years ago
Reply to  Marie Louise

“tror ikke det er fornuftigt at invadere Sverige”

For filan da! En kæmpe fejl at skrive. Det skulle selvfølgelig have heddet; tror det ER fornuftigt at invadere Sverige. Faktisk nok noget nær det bedste resten af de nordiske lande nogensinde vil kunne gøre.

Happy now suckers??

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Mere statsstyring, mere marxisme!
se
https://www.youtube.com/watch?v=thvN6X_kYcs
som er en glimrende gennemgang af ny-marxismen i USA og også Eu Europa, med Antifa, Globalisering, FN, Marakechaftale, emigrantsstrømme osv.osv.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Nå altså, jøden Joshua Philipp fra Jew York bliver interviewet af en læspende (jøde?) Jan Jekielek, der så sammen, på jødekontrollerede JewTube, taler om jøden Karl Marx. Mm, så ved man bare, at der er rent mel i posen. Youtube startede ellers så fint ud. Chad Hurley, Steve Chen og Jawed Karim (indsæt Strauss’ An der schönen blauen Donau) med en original idé og et godt produkt tilbage i 2005. Og så (indsæt Wolfgangs Requiem Mass in D minor) entrerer jødeejede Google og nedkommer med et perverteret propagandaregime af den anden verden, der når sit orgasmiske klimaks i 2014 da… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago
Reply to  Filuren

Hvad med at forholde dig til videoens indhold?

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Ja det er altså ret trættende det JQ pis …

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  T. Snorrason

Point taken. Man kommer hurtigt til at lyde som feministen, der ikke gider forholde sig til et studie, alene fordi det er udarbejdet af en mand. Den sorte med mistro til hvide mennesker.

Og så alligevel, det ér da legitime interessekonflikter. En kamp om magt, en kamp om sandheden. Alternativet er vel en kritikløs tro på, at afsenderen er ligegyldig. En gibraltarsk dommer der dømmer aftenens fodboldkamp mellem Gibraltar og Danmark? Nå ja, hvorfor ikke, hvis kendelserne er i orden.

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  Filuren

“Man bliver så grundtræt oppe i sit lille hoved.”

Prøv at slippe jødehadet – og lad muslimerne om det. Så går det sikkert bedre.

Morten - - -
Morten - - -
2 years ago

Vrøvl! Svenskerne har nu definitivt mistet evnen til at kritisere sig selv ordentligt. Der er ikke tale om “två Örebro, fem Östersund eller sex Borlänge.” Men om mange flere! For de 300.000 skal ikke regnes i “andele af befolkningen”, men altovervejende i “andele af de fertile og før-fertile årgange”. Det er 300.000, der primært fylder op i de unge årgange, der ankommer i løbet af de næste “fyra år”. Der er næppe mange firs-årige iblandt.

Der er ikke 150.000 unge, fertile, og før-fertile svenske kulturbærere i Örebro. Vel?

– – –

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x