5
sep
Seneste opdatering: 5/9-19 kl. 2230
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra De Grønne til SF til Radikale til Nye Borgerlige. Historiker og redaktør for Uriasposten Kim Møller har skiftet politiske ståsted gennem årene, men har siden 2003 været redaktør på den indvandrings- og islamkritiske blog Uriasposten. Han er utilfreds med de etablerede mediers vinkling af historier om Islam og muslimer, venstrefløjens hykleri, og udskifter i denne udgave af Stram Diskurs tastaturet med mikrofonen, når han besøger Nima Zamani. Kim Møller, grundlægger af og redaktør på Uriasposten

Danmark: 9 av 10 danskar vill inte bo i Malmö

Men de vil på den anden side ikke ligefrem stemme, for ikke at komme til det. Deres tillid til danske politikere er antagelig uhelbredelig, hvilket skulle sikre, at de – ligesom  svenskerne- vågner op til et mareridt, den dag de vågner. At dø i koma, er selvfølgelig også en kendt mulighed i lægefaget. Jeg har mødt en hel del, der  ønsker sig sådan en død. “Bare bedøv mig så meget som muligt,” det er velfærdsdanskerens primalskrig. “Total anæstesi,tak.”

En dansk kvällstidning uppmärksammar att allt fler vänder ryggen mot Sveriges tredje största stad Malmö. De passar även på att fråga sina läsare om de skulle flytta ifall att de bodde i Malmö – nära nio av tio svarar ja.

Det var på torsdagen som Ekstrabladet uppmärksammade en artikel från Kvällsposten med Malmöbors reaktioner efter den senaste tidens ihållande våg av skjutningar och nu senast sprängdådet utanför en lägenhet i stadsdelen Högaholm.

En person skriver att Malmö är nya Beirut, en annan föreslår att Sverige ska bygga en 10 meter hög mur runt ”ghettot” Malmö. Ytterligare ett förslag är att evakuera alla som inte har ett gediget CV i belastningsregistret. Danmark: 9 av 10 danskar vill inte bo i Malmö

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

I Danmark har man altid sagt: “Orienten begynder i Malmø”. Nu kan man til orientering tilføje “Orienten er flyttet til Malmø”, plus “Malmø skifter snart navn til Mekkamø”.

Peter Zichau
Peter Zichau
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Malmøsten..?

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Peter Zichau

I middelalderen blev ‘Malmø’som Danmarks næststørste by kaldt ‘Elbogen’. Malmø bør måske, takket være invasionen af migranter fra kamelernes fædrelande, kaldes for ‘KamElbogen’. Samtidig kunne man pukle for at forsvenske ‘koranen’ til ‘kameloranen’.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Sverigstan er jo også landfast med Asien!

Steen
Steen
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Strindberg sagde i 1882 i Holte: Sibirien (Asien) børjar i Malmø.
Klogt, profetisk og vittigt som i virkeligheden alt, Strindberg har sagt (skrevet)

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Barnläkare: Vissa har varit 40 år gamla

Publicerad 2 sep 2016 kl 19.59

https://www.expressen.se/nyheter/barnlakare-vissa-har-varit-40-ar-gamla

Åldern på flera ensamkommande flyktingbarn har ifrågasatts.

Nu förespråkar barnläkaren Josef Milerad medicinska åldersbedömningar – och hävdar att vissa barn han mött egentligen är 40 år gamla.

– Det är naturligtvis enstaka personer, men de är definitivt mellan 30 och 40 år, säger han.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago

“Barnläkare: Vissa har varit 40 år gamla”

Mener der var en tandlæge på Gotland, som brændte nallerne noget så eftertrykkeligt ved at oplyse om et uledsaget flygtningebarn på 25 – 35 år.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Ja. For i virkelighedens verden får drengen fra “Kejserens Nye Klæder” SMÆK, og kommer i seng uden aftensmad!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Disse 30-40 årige må have et naturligt talent for at være pskykoinfantile, siden de kan få voksne til at hoppe på limpinden.

tilfældig
tilfældig
2 years ago

En skuffelse, dette interview. Forventeligt en skuffelse, fordi det er en fremmed, Zamani, som undertvinger sig danskeren, Møller, simpelthen gennem interviewets diskurs. Zamani spørger, og Møller skal svare. For det andet en skuffelse, fordi Zamani IKKE er nogen intellektuel guldfugl, sådan som han ellers hyldes for at være, selv af nationaltsindede danske. Zamani passer utroligt godt ind i 24/7`s koncept, hvor det banale udfoldes i skridtgang. Som Uffe Ellemann engang sagde til vistnok Willy Søvndal: “Jeg kan simpelthen ikke tænke så langsomt, som du taler.” For det tredje en skuffelse, fordi Møller decideret snøvler og er usammenhængende. Så forholdsvis stringent… Read more »

tavsen
tavsen
2 years ago

Udmærket udsendelse med Kim. Men når en indvandrer spørger om, hvordan Kim var blevet højreorienteret, viser det, hvor lidt han forstår af dansk mentalitet. Og viser også, at han selv er fastgroet. Kim kunne have spurgt om, hvordan hans forældre havde fundet frem til Danmark. Det er en noget rodet beskrivelse han giver her https://politiken.dk/debat/laeserbreve/art5479723/Jeg-er-fucking-glad-for-mine-for%C3%A6ldres-generation Han skriver “hvor Shahen endte med at få eksil i USA” Mens wiki skriver en lidt anden version. “Først rejste shahen til Egypten, hvor han fik en varm velkomst af præsident Anwar el-Sadat. Muhammed Reza boede senere i Marokko, Bahamas og Mexico. Men hans kræft… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  tavsen

Det er meget vanskeligt at forstå Kim Møllers sprog. Jeg interesserer mig for dialekter men tror aldrig, at jeg har hørt noget lignende. Rigtigt århusiansk er det ikke, for århusiansk er drævende og trækker mange vokaler ud, hvor Møller sluger både en masse vokaler og konsonanter. Helt forvirret blev jeg, da Møller sagde, at det var oplagt for ham at stemme på NB, når der nu var et liberalt parti at stemme på. For ingen i Danmark har vel reklameret mere med at være nationalkonservativ, end han har, og hele venneflokken hader de liberale. Hvad er nationalkonservatisme, jeg aner det… Read more »

tilfældig
tilfældig
2 years ago
Reply to  NINA

Nationalkonservatisme er “at bevare nationen”. At fastholde, at folk og nationer findes og har primær ret over deres lande. At folk, land, historie og sprog udgør kernen i nationen, og at nationens historie er lNg og til tider kroget, og at nationens dage kan være talte, hvis ikke folket forstår og vil forsvare sig i et levedygtigt kulturelt fællesskab. Et folk kan gå under, eller et folk kan leve og blomstre. En levedygtig kultur og en levedygtig nation skal som det mindste kunne reproducere sig selv, ikke kun med afkom, men også ideelt – i tanker, videnskab, litteratur, kunst, lov… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  tilfældig

Tak for et godt svar. Det bringer uvægerligt det spørgsmål på banen, hvem der er uenig i, at nationer findes og har primær ret over egne territorier? Du skriver, at “folk, land, historie og sprog udgør kernen i nationen”, og jeg vil gerne tilføje kulturen. For selv om letvægtere ynder at fremstille dansk kultur som fremmed gods, vi blot har taget til os, vil jeg til hver en tid hævde på det mest bestemte, at vi ganske rigtigt har ladet os inspirere på snart sagt alle områder, men at resultaterne gennemgående er blevet forsynet med et præg, der er helt… Read more »

tilfældig
tilfældig
2 years ago
Reply to  NINA

Jeg er meget enig, NINA, i det, du skriver. Vi skal ikke strides om ord – men angående begrebet ‘kultur’ ser jeg det som et samlebegreb eller måske snarere en egenskab ved eller karakteristik af ‘land, folk, historie og sprog’.
Uanset hvilken definition, vi vælger, er jeg helt enig i, at kultur er umuligt at komme uden om, hvis man vil forstå og forsvare nationen.

Angående Ramani er han en falsk og svigefuld fremmed, der kun arbejder for at ødelægge dansk kultur. Det er desværre alt for let for ham at lykkes med sit forehavende.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  tilfældig

Suk, ja. Der var lagt op til, at det skulle ligne en afslappet værtshusstemning. Ofret røg bardus i fælden, og mens han pralede af, hvor tough han selv mente at være, lod den klogere ham betale hele regningen. Man mere end anede en rå skoggerlatter i kulissen. Der er desværre ved at være mange af Ramani- og Rusty-typen især i nogle brancher, og vi må blive dygtigere til at spotte og tackle dem, for det bliver kun værre.

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  tilfældig

Man kan som bekendt ikke både blæse og have mel i munden. Såkaldte nationalkonservative har en forestilling om, at de kan være liberale (frisindede, frie, ligestillede, demokratiske, sekulære, humanistiske), og så samtidig lege konservatisme ved festlige lejligheder, dog frasigende sig to ud af tre konservative grundtanker: Gud og konge. Konservatismen er mange ting, men er der noget den ikke er, så er det demokratisk. Kongemagten symboliserer hierarkiet. Patriarken, føreren, der som en preussisk hærfører leder sine mænd i krig. Kirkemagten symboliserende mennesket som underlagt en overherre, streng moral og forfædrenes overleverede forklarelse. Det er den stærkes, den videndes ret. Det… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Filuren

Så meget har jeg forstået, at de, der kalder sig nationalkonservative, først og fremmest har deres virke på tastaturet og i munden. Modsat de helstøbte og stabile konservative, som jeg kender, tiltager de sig løbende retten til som ordekvilibrister at definere og omdefinere begreberne. Først blev nationalister til noget positivt og det samme som patrioter. Og nationalisme dermed til noget eftertragtelsesværdig. Men da resten af befolkningen vægrede sig, er man nu i gang med en genfødsel af det oprindelige indhold. At de nationalkonservative også er begyndt at jonglere rundt med liberalismen bør derfor ikke komme bag på nogen, for de… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  NINA

Ang. den rumænske fascisme er det måske en god idé, hvis man indenfor Tidehverv tager sig lidt tid til at studere den og overveje, om der stadig eksisterer en tradition i den retning. Artikler af en rumænsk født god veninde på trykkefrihed.dk var i hvert fald ikke behagelig læsning for denne debatør. Den rumænske fascisme adskiller sig fra de øvrige ved at være stærkt ortodoks religiøs. Partiet blev stiftet i 1927 under det pompøse navn “Ærkeenglen Michaels Legion”, og i 1930 fik det en paramilitant fraktion med navnet Jerngarden. Som med nazismen var det en bevægelse, der havde stærkt fat… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Jeg ville da gerne bo i Malmø, det kunne da være hyggeligt.

Sæ’fø’li’ under forudsætning, af at alle muhamedanerne – ikke at forveksle med muslimerne – blev deporteret MINDST 10 mil – af de svenske – væk! 😈

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Nogen der ved hvorfor kommentatorsporet er lukket på Newspeek?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x