11
sep
Seneste opdatering: 11/9-19 kl. 1945
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Nobody does alcholism quite like the british”

Jeg så netop i går, at Wikipedia kalder Watson “en konspirationsteoretiker.” Det kan man sige om Alex Jones, men for mig lyder Watson som en ganske almindelig konservativ. Bare mere artikuleret og gennemtænkt. Til denne video kan man roligt tilføje “kulturpessimist.”

Forleden lavede Søren Espersen en video, hvor han i lyserød derby-hat hidsede sig op over universitetets genusteorier – dog uden tilsyneladende at have hørt om den pseudovidenskab. Han var i 24 Syv Morgen overfor den “non-binære transseksuele” Levi, der gerne ville tiltales “de” i flertal, Levi bliver ikke spurgt hvorfor. JP holder også mikrofon for hen: Levi Bøgh Stray vil gerne kaldes de: »Krænkelsesparat er blevet et skældsord, man kan bruge til at lukke minoritetspersoner ned med«.

Hvad Jordan Peterson har sagt om dette, synes at være gået hen over hovedet på Espersen og 24 Syv. Radioværten dikkede naturligvis genusteoretikeren under hagen. I dag er der mere i samme boldgade: I Was America’s First ‘Nonbinary’ Person. It Was All a Sham.

Vi der i sin tid flygtede, ved hvad vi flygtede fra

Lyt nu til os – vi har været det hele igennem..!

For 30 år siden flygtede min familie fra Iran. Vi flygtede ikke fra krig og elendighed – nej absolut ikke. Vi var velhavende og levede et ganske godt liv.

Men pga. den massive undertrykkelse valgte familien alligevel, at flygte fra regimet der påduttede alle, tvunget hijab, adskillelse af køn, tvunget koranlæsning og ikke mindst et samfund, som skulle styres af Imamer.

Her er vi så, 30 år senere hvor jeg ser det hele for mig igen.

Tillad mig lige at tage jer tilbage igen, for jeg glemte, at fortælle om Iran og resten af Mellemøsten -og dennes smukke kultur, der er flere tusinde år gammel.

Kulturen der lærte os, at vise respekt for de ældre, holde sammen på familien.
Den mellemøstlige kultur har utrolige mange smukke nuancer. Jeg husker b.la. de gamle smukke moskeer, hvor gamle mænd sad på et hjørne -og blot passede sig selv alt imens de læste verser fra koranen.

Men desværre er der, som i historiebøgerne slanger i paradiset.

Slangerne forpestede det frie Iran med dennes sharia love og tvunget hijab. De skabte et samfund som sendte, ikke alene Iran men resten af Mellemøsten, 100 år tilbage i tiden. Et samfund styret af bundkorrupte Imamer, der end ikke kunne tørre deres egne bagdel.

Nu 30 år efter frygter jeg endnu engang det samme. For i Danmark har vi også de selv samme slanger gående frit.

Vi har nemlig glemt, at vi ved ankomst til Danmark fik foræret et frit og demokratisk samfund på et sølvfad. Det samfund, tusinder af unge i Mellemøsten kæmper eller blot drømmer om, at opleve.

Men hvad gøre vi her i Danmark? Jo, vi giver plads til slangen – vi lader nemlig denne kræftcelle brede sig langsom, men sikkert til hele kroppen ( læs.: samfundet) og forpeste alle vores organer en efter en.

I starten mærker vi det ikke, for kræften har blot ramt en lille og måske ubetydelig del af kroppen.
Vi nyder forsat vores hverdag, med vin og lækre saftige bøffer. Alt imens den gode løn tikker ind til tiden.

Men lykken vare kort. For vi har en meget usikker fremtid i sigte. Vi lever på lånt tid i det ganske unikke land, som JERES forfædre har kæmpet og blødt for – og som vi nydanskere, har fået foræret.

Vi giver plads til organisationer, som hizb ut tahrir og moskeer, som Grimhøjmoskeen og Imam Ali Moskeen – der ude af til, kæmper for integration, men i virkeligheden undergraver hele det frie samfund.

Vedlagte billede fortæller det hele – alt det jeg har forsøgt at gengive, men blot med meget færre ord.

Disse kvinder og ikke mindst grupperinger har ikke alene gruppevoldtaget Islam – men også taget et helt samfund som gidsel.

Vi må vågne, ikke kun for at redde samfundet fra fordærv, men også for at redde den almindelige og fredelige muslim der har mistet sin tro til mørkemænd og hjernevaskede kvinder, som på billedet.

Jeg tror og håber på det bedste, men frygter også det værste.

Nader Ashkani på Facebook

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

De har tydeligvis aldrig nogensinde været rigtige flygtninge, men det ligger åbenbart helt uden for vore dybt naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige vatnissepolitikeres stærkt begrænsede fatteeevne – disse bindegale, antivestlige fanatikere – samt alle de iranske shariatosser i det stærkt provokerende og talrige optog på Nørrebrogade i København for få dage siden –
ønsker jo netop at indføre de vanvittige islamistiske diktatur-tilstande, som de ellers foregiver at være “flygtet” fra med alle deres omhyggeligt forberedte (indkøbte?) snøftehistorier i bagagen.

Anders
Anders
2 years ago

Det er godt nok nogle hæslige rugemaskiner på billedet.
Kornfede, ugidelige ignoranter hvis eneste mission i tilværelsen, er at producere mere storskrydende bolle-affald.
– tilgiv Søren Espersen, thi han ved ikke hvad han gør.

Lars S
Lars S
2 years ago

Der findes kun 2 køn og som min gode ved, elektrikeren, og jeg er enige om:
1. Er du født med et hun-stik er du en hun.
2. Er du født med et han-stik er du en han.
Sværere end som så er det virkelig ikke!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  Lars S

Alle mennesker er født med et hun-stik bagi og under næsen. Dette biologiske faktum forøger mulighederne for, hvor han-stik kan forbindes med hun-stik. Derudover produceres der ikke-biologiske stik til begge køn. Nogle personer tror, at de er født med et forkert stik og vil gerne have skiftet stik. Hvilke stik, der skal forbindes med hvilke andre kan også godt gå hen og blive en kompliceret sag, fordi hvad der befinder sig mellem folks ører, kan også have stor betydning for folks anvendelse af deres stik. Det er stikkenes anvendelse der gør forskellen.
Beklager, det er virkelig sværere end som så!

Snowflinga
Snowflinga
2 years ago

Paul Joseph Watson har helt rätt. Europa genomgår en moralisk kollaps där barnen hjärntvättas och har fått perverterade rollmodeller för kulturelativisterna och globalister vill förstöra Europa. De har säkert planer att ersätta Europas identiteter, kulturer och moralitet med någonting annat men när de har lyckats att förstöra allting kommer de inte att få det som de vill ha för det finns mycket starka patriarkaliska krafter som nu invaderar Europa och de är dessa machokulturer som kommer att fylla tomrummet.
https://www.youtube.com/watch?v=82rnvSvAdm4

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Snowflinga
sussebassa
sussebassa
2 years ago

Så hvorfor importeres disse slanger til Europa..
Jo, dreier seg kun om å få stemmekveg, dermed sitte med Makta videre..helst i evigheter.
Beviset ..valget i Sverige og Danmark hvor muslimene mobeliserte og dermed vann.
Da importen fortsetter vil det ikke skje noen endring..venstresiden bare fortsetter.
Ikke noteres noen hjemsending heller..til de land om nå sies ikke har krig..samme i Sverige og Norge..
Helt tyst.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Vi der i sin tid flygtede, ved hvad vi flygtede fra” – Nej det gjorde I ikke, når du stadig ikke har fattet, hvad der er problemets kerne. Islam. Den sag er ikke voldtaget af onde kræfter, men blot forstået af samme, uanset hvor mange gamle mænd, der sad og fes den af på gadehjørnerne, mens de læste op af ondskabens manual. Jeg kender tilstrækkkelig til iranere, der tager “hjem” på ferie til Iran. Så er man sgu ikke det fjerneste forfulgt, men skal blive der nede med en anulleret indrejsetilladelse til Danmark, Prompto! Nu er det også blevet et… Read more »

Poul
Poul
2 years ago

“De gamle smukke moskeer, hvor gamle mænd sad på et hjørne -og blot passede sig selv alt imens de læste verser fra koranen.” Selv når de prøver at advare os imod konsekvenserne, hylder de årsagen til dem!

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

De fleste muslimer er steningssikre på, at islam er fredens og kærlighedens religion. Tror de vantro ikke på denne påstand, er de vantro at regne for islamofober. Muslimers hellige tryllebog, koranen, er fuld af opfordringer til at hade de vantro og føre hadefulde krige mod dem. Muslimer skal altså gøre to modsatte ting samtidig. De skal føre krig og være hadefulde mod de, som ikke tror på islams bud om fred og kærlighed – altså gøre det modsatte af hvad koranen ikke prædiker. Muslimer skal åbenbart være islamofober og islamofile. Are you confused? Watch the next episode of the “Ultimate… Read more »

britta due andersen
britta due andersen
2 years ago

Søren Espersen taler til almindelige danskere, dem der aldrig har hørt om Jordan Peterson, og det er sandsynligvis de alle aller fleste.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x