12
sep
Seneste opdatering: 13/9-19 kl. 1747
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige er under mafiasering. Dagens svenske politikere har mistet magten over situationen

Lars Bern forklarer hvor afhængige navnlig Socialdemokratiet og Vänsterpartiet er blevet af indvandrede klanlederes politiske støtte og stemmer, og konkluderer at volden og myrderierne kun vil blive værre, så længe de er ved magten. Demokratiet er indgået i en dødsspiral med mafiosoer, og hundredetusinder af naive vælgere kan ikke se, hvad der foregår lige for øjnene af dem. Den rationelle styring af Sverige er gået fløjten, som også Gunnar Sandelin skriver i dag:

Gunnar Sandelin: En Halv Miljon Uppehållstilstånd Under Fyra År

“Sverige är ett förarlöst tåg som rusar på mot stupet”

Vi kan räkna med att Sverige kommer att bevilja minst en halv miljon uppehållstillstånd fram till och med 2022. Det är slutsatsen av Migrationsverkets senaste prognos från juli.

 

Systemanalytikern Kyösti Tarvainen, docent emeritus vid Aalto universitet, gjorde nyligen en beräkning att Sveriges nettoinvandring 2018 (invandring minus utvandring) på drygt 88 000 personer var nästan dubbelt så stor som övriga Nordens tillsammans. För Sveriges del skulle en majoritet av dessa ”nettoinvandrare” vara muslimer.

Inför valet röstade två tredjedelar av valmanskåren på politiska partier som sade sig förespråka en mer reglerad invandring, främst vad gäller asyl och anknytning. Genom kohandel om makten övergavs dessa vallöften. Framtidsscenariot visar att det fortfarande är gasen och inte bromsen som gäller för våra beslutsfattare. Bilden av ett förarlöst tåg som rusar på mot stupet, dyker opåkallat upp på näthinnan. Se det hele GUNNAR SANDELIN: EN HALV MILJON UPPEHÅLLSTILLSTÅND UNDER FYRA ÅR

Gunnar Sandelin med Jan Sjunneson og Mikael Jalving i på Vartov i København for et år siden (hør videooplæg)

Se også Sveriges situation är akut. “Vi borde ha gjort något för 30 år sedan”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
NINA
NINA
2 years ago

Da Lars Bern nåede frem til menneskeædning, syntes jeg ikke,at jeg kunne holde ud at høre mere. Men ellers var det jo også denne gang en glimrende video fra Michael Willkerts hånd. Netop i disse dage vælter de økonomiske skeletter ligeledes ud ad skabene i Danmark, vi behøver blot at tænke på milliardæren Lars Tvedes involvering i pengetransaktioner, som aldrig burde være foregået. Vi er her ude på det iskolde økonomiske overdrev, hvor moralen for længst er sluppet op. Tvede er som bekendt gift med en dansk politiker og partileder. Et andet dansk eksempel på økonomiske transaktioner, som vi ligefrem… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Va fa’en – social kontrol er lige guf for de svenske sosser. Islam har perfektioneret den ædle kunst at kontrollere folk i hoved og r.. døgnet rundt, året rundt. Svenskerne er pseudo-muslimer, med Löfven som kalif – sosserpolitikerne imamer og mullaher. Fra hjemmesiden “integrationsinfo.dk”: Det, som kendetegner den religiøse sociale kontrol er, at den er meget konfronterende og italesat. Den religiøse sociale kontrol opererer ud fra et sort/hvidt religiøst verdenssyn, hvor den deler alting op i halal (islamisk tilladt) og haram (islamisk forbudt). Den religiøse sociale kontrol, udspringer oftest ud fra den mest konservative tolkning af de religiøse tekster i… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  AlFredsModer

Lars Berns gennemgående eksempel er den italienske mafia, der opstod i fattige katolske sammenhænge og blev eksporteret til USA. Hverken Italien eller USA har været i stand til at udrydde mafiaen. Vi ved også. at den nu er på vej mod nord gennem Europa, og at rockere, islamiske bander og mafiaen både kan arbejde sammen og bekæmpe hinanden. Det er derfor alt for forenklet at fokusere ensidigt på islam, selv om det jo er oplagt, at den voldsomme sociale kontrol, der er indbygget i islam og islamiske kulturer, fungerer “superbt” som værktøj for klaners kriminelle invasion. Man kan diskutere, om… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  NINA

Du glemmer den jødiske mafia: https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish-American_organized_crime

Cohen, Rothstein, Meyer. Hårdkogte kriminelle der smeltede sammen med den italienske mafia.

Mange vil mene, at jødesyndikaterne – på lige fod med jødeterroren i Rusland, Tyskland, Palæstina – har vist sig at være de mest succesfulde, idet man formåede at transformere sine beskidte blodpenge til egentlige virksomhedsimperier, sin terror til land eller storstilede revolutioner.

Godfather-triologien er et glimrende eksempel. Italienske og jødiske skuespillere, en blanding af jøder og italienere som producere og instruktører. Men men men, naturligvis med jøden på toppen i form af Paramount Pictures.

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Filuren

Naah, glemt og glemt. Jeg ved blot ikke meget om emnet og nøjedes med et hint til en af de store jødiske fonde, der længe har bedrevet skamløs politisk propaganda på international basis. Efter for ti år siden at have læst “Halvmåne og Hagekors. Det tredje Rige, araberne og Palæstina” af Martin Cüppers Mallmann m.fl. holdt jeg også op med at mene ret meget om Israels tilblivelse og fik stor forståelse for, hvis briterne var lettede over at blive fri for protektoratet. Indtil da troede jeg, at briter var drevne intrigemagere, men sammenlignet med jøder og arabere var de latterlige… Read more »

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  NINA

Bemærkede godt dit hint. Jeg er bare selv stor fan af (ikke ligefrem rundet af de finere kredse) at sige og skrive tingene direkte. Når arabere hersker og regerer i de danske gader, skal det påpeges (dét bliver det så sandelig også, skulle jeg hilse og sige), og på samme måde med jøderne, når de styrer og laver numre bag kulisserne (dét er til gengæld aldeles haram at tænke og sige, og, Melchior forbyde det, skrive bøger om). Halvmåne og Hagekors. Forestiller man sig, at tilsvarende bøger publiceres – bare med modsat fortegn. Davidsstjerne og Vestens Fald, ville være en… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Filuren

Eftersom vi har fået Mellemøstens problemer på skødet med udsigt til, at de bliver permanente og samfundsdestruerende, er det naturligvis uholdbart at kaste et slør af uskyld over den allerede omfattende jødiske. propaganda og dens interesser. Vi har ret til at forvente, at PET og FE allerede har dette helt present, og det tror jeg, at de har. Jacob Scharff blev ikke gammel i gårde og var grumme upopulær blandt kollegerne. Forstå mig ret. Jeg anser Israels eksistensberettigelse for at være en realitet og den bedste af de løsninger, der var mulige i et morads af intriger og uløselige problematikker.… Read more »

NINA
NINA
2 years ago
Reply to  Filuren

Den kosovo-albanske mafia er også aktuel. Og også asiatiske.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x