14
sep
Seneste opdatering: 14/9-19 kl. 1839
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverige: “Hvis integrationen ikke kommer igang, vil befolkningen bevæbne sig”

Dr. Gottfried Curio transskription Se også i dag: Om Sverige inte löser integrationen inom 10 år så kommer privatpersoner beväpna sig och bo i gated communities og Generation Identitær i Aalborg: Stop den store udskiftning. Remigration nu!!

I nat blev en helt tilfældig forbipasserende, kvindelig universitetsstuderende alvorligt kvæstet af en bombe mod en indvandrerbutik i det centrale Lund.  Svenskerne bliver”højreorienterede” af det. En ven jeg har, der bor ret nær ved, viser knuste ruder overalt.

Vor tids Corfitz Ulfeldt

En norsk ven skriver om Lund, som vi har besøgt sammen flere gange. Siden da er Lund også tabt til globalismen, og det koster menneskeliv. En brøkdel af, hvad det kommer til at koste. “Multikulturen” er allerede blodig, men det er for intet at regne imod, hvad den bliver. Dens fortalere vil derfor kunne befinde sig i en retssal, hvis ikke de dør en naturlig død inden. Hans Gammeltoft Hansen når det desværre næppe, han kommer til at dø med sit ridderkors uplettet af hans landsforrædderi. Han er vor tids Corfitz Ulfeldt,

Kurtisér ikke herrefolkets kvinder!

Udlændinge sparker etnisk dansk mand i hovedet; de vil ikke acceptere, at han er blevet kærester med deres søster

Af: Uwe Max Jensen

En dansk mand har i den grad fået den udenlandske æresvold og dominans at mærke. Torsdag aften overfalder to udenlandske brødre på 18 og 23 år en etnisk dansk mand med talrige spark og slag i hovedet.

Familiens ære skal forsvares, og den velkendte voldelige dominanskultur, der hersker i indvandrerkredse, rammer endnu engang en uskyldig dansker.

De to migranter bruger også et glas og en styrthjelm i deres grove og voldelige angreb på den 36-årige dansker.

Det udenlandske brødrepar vil ikke acceptere, at deres søster har indledt et forhold til en dansk mand. Derfor overfalder de to brødre den danske mand.

“Kæresten (den danske mand, red.) til søsteren blev godt og grundigt gennembanket,” forklarer vagthavende ved Fyns Politi Milan Holck Nielsen.

Migranternes livsfarlige angreb finder sted i Ejby på Vestfyn torsdag aften. Efterfølgende bliver brødrene sigtet for vold af særlig farlig karakter.

Fyns Politi oplyser ikke om, de har taget forholdsregler i forhold til den udenlandske søster, der lever under social kontrol fra sin nærmeste familie. Det danske voldsoffer har modtaget behandling for sine skader og er udenfor livsfare.

Dette tilfælde af æresvold kommer ovenpå en række tilfælde, hvor udenlandske migranter har forsvaret familiens ære på voldelig vis i Danmark.

Mere klan- og æresvold mod danskere

I maj bliver en gravid kvinde lokket ud i en skov og sparket i maven, fordi en arabisk mands ære er blevet krænket. På anklagebænken sidder i alt otte personer – deriblandt mandens to brødre.

I august overfalder fire mellemøstlige mænd en 17-årig gymnasieelev med knivstik og spark. Også her er en udenlandsk families ære blevet krænket, fordi den 17-årige unge mand har haft et seksuelt forhold til en af gerningsmændenes søster.

I begyndelsen af september bliver tre mænd sigtet for knivvold mod en etnisk dansk kvinde i Kolding. To afghanske brødre er involveret, da en 26-årige etnisk danske kvinde bliver knivstukket og smidt ud over altanen. Æresvolden er tæt på at koste den unge kristne kvinde livet.

Politikerne reagerer ikke, og befolkningen er i livsfare, når udenlandske æresbegreber medfører voldsomme overfald.

Hvem bliver det næste offer for æresvolden?

Se også i dag: Om Sverige inte löser integrationen inom 10 år så kommer privatpersoner beväpna sig och bo i gated communities.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Felix Krull
Felix Krull
2 years ago

En dansk mand har i den grad fået den udenlandske æresvold og dominans at mærke. Torsdag aften overfalder to udenlandske brødre på 18 og 23 år en etnisk dansk mand med talrige spark og slag i hovedet.

Glimrende. Den slags holder integrationen i ave.

Anders
Anders
2 years ago

Man må håbe at brødrene modtager hjælp og støtte i denne svære tid for dem.
De er tydeligvis traumatiserede.

Bjarne
Bjarne
2 years ago
Reply to  Anders

Ja det er altså syndt. Jeg har hørt at en af dem har fået dybe flænger på knoerne!
Og den anden fik ødelagt et af hans dyre krystal glas.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Integration og slet ikke assimilation er ikke eksisterende så længe der ikke er lige så mange danske unge mænd, der har mellemøstlige piger som kærester, som der er mellemøstlige unge mænd der har danske piger som kærester, og det kommer aldrig til at ske!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

“de skal ikke integreres ..De skal UT”..Rasmus Paludans berømte sitat.
Fordi de ikke selv ønsker det..å tilpasse seg oss i Europa.
Skulle egentlig være tydelig forenhver nå..unntagen politikerne.

Svenske tilstande
Svenske tilstande
2 years ago
Reply to  sussebassa

“Fordi de ikke selv ønsker det..å tilpasse seg”

Ja, for det er nok ikke det skønne nordiske klima de kommer for at opleve…

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

Muslimske befolkningseksplosion => Klimaproblemerne
Muslimske befolkningseksplosion => Global Politisk kaos
Muslimske befolkningseksplosion => Næste verdenskrig
Muslimske befolkningseksplosion => Kollaps af verdensøkonomi
Muslimske befolkningseksplosion => Global kulturel splittelse
Muslimske befolkningseksplosion => Ubegrænset had og død

Hvis vesten ikke vågner.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Er nok derfor de reiser hem på ferie så ofta.

Faan
Faan
2 years ago

Et lite tips til dere dansker som blir behandlet som luddere av deres nye herskere fra arabistan. Jeg lærte noe for mange ti-år siden som aldri har feilet: Når noen slår deg, så slå tilbake dobbelt så hardt. Det fungerer 10 av 10 ganger. 100%

Minucius
Minucius
2 years ago

“Hvis integrationen ikke kommer igang..”

Det gør den vel forhåbentligt aldrig!

Vi har intet at vinde ved at blande os med lav IQ befolkningerne syd for middelhavet.

Deres lave begavelse og nedsatte sociale empati skaber primitive afstumpede samfund, som de ovenikøbet selv søger at undslippe.

Disse befolkninger skal re-integreres med deres hjemlande ikke fylde op i Europa eller påduttes sagesløse kakkelbords-lønmodtagere, der ikke aner deres levende råd iforhold til den importerede jernalder.

Integration? Opgiv det nu!

Faan
Faan
2 years ago

Så, først knullet dansken en araber. Også lot han fire arabere gi han juling. Også satte han seg ned og gråt og ropte på mamman sin tipper jeg. Slike veike små tafatte idiotiske drittsekker har ingen sjanse til å overleve. Skandinaviske menn er en vits, de er mer kvinner enn kvinnene.

Folk må slutte å være så stakkarslige. De går rundt med tårer i øynene og klager. Feige idioter. Man får inntrykk av at araberene har umenneskelig styrke og er uovervinnelige. Sannheten er at skandinaviere er ufattelig veike og lettskremte. Verdens veikeste og mest pysete folkeslag.

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago
Reply to  Faan

Sikke du vrøvler. Der er ingen tårer i artiklen, og at de er nødt til at være fire mod én for at klare danskeren giver ikke indtryk af umenneskelig styrke, men det modsatte.

NINA
NINA
2 years ago

https://www.youtube.com/watch?v=5w_3LZT5E0w

Tyrkisk bryllup i Frederiksstaden. Territorial afpisning.

Læg mærke til, hvordan bruden overhænges med guld.

Gjord
Gjord
2 years ago
Reply to  NINA

Naive Nina. Selvfølgelig er det et forgyldt par. Brudgommen er i forsikringsbranchen.

https://dk.linkedin.com/in/muhammet-yilmaz-0218b063

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x