17
sep
Seneste opdatering: 18/9-19 kl. 1814
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rasmus Paludan og Ned May i Canada I og II

Ned May er manden bag Gates of Vienna og talrige counterjihadmøder i Vesteuropa siden 2007. Man kan se ham i Kronborgs Kassematter her.  Ikke mindst i Bryssel og på Preben Møller Hansens Danske Kro. Hans kendskab til islam var nemlig – ligesom min i 1960 érne – erfaringsbaseret fra hans sømandstid i modsætning til andre danske politikeres og resten af den provinsielle venstrefløjs. (Jeg beklager at lyden starter automatisk, jeg  er stadig ny med at indlejre censurfri D-Tube, og det er endnu ikke så enkelt som med You Tube.)

Man kan se Ned May i et interview fra 7 september her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
2 years ago

Steen.
*Muligvis stop autoafspil fra din side dig kan hjælpe os andre. Eller enhver skal sætte sin egen browsers indstillinger:
https://windowsloop.com/stop-autoplay-videos-in-browsers/

Filuren
Filuren
2 years ago

Ung dansk politimand næsten tæsket ihjel på en natklub: https://www.bt.dk/krimi/politibetjent-overfaldet-paa-natklub-maatte-havde-livreddende-foerstehjaelp

“…Forsvareren forsøgte at underbygge den påstand med den forklaring, som den forurettede havde givet til politiet umiddelbart efter hændelsen. Her skulle den forurettede have forklaret, at det var en ‘kraftig og mellemøstlig person’, der tog halsgreb på ham med henvisning til, at det signalement ikke passede på hans klient.”

Svært at afkode hvad der er op og ned ud fra BT og EBs artikler. Nogle herinde der har flere detaljer?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x