24
sep
Seneste opdatering: 24/9-19 kl. 1955
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af: Uwe Max Jensen

Hundredevis af muslimer mødte i weekenden op til en magtdemonstration, da islamisterne fra Hizb ut-Tahrir afholdt en kæmpe sharia-konference i Danmark.

Sideløbende har statsstøttede medier som Ekstra Bladet, Berlingske og Weekendavisen fortalt danskerne, at Hizb ut-Tahrir er på tilbagetog, og at Hizb ut-Tahrir nærmest er ved at lukke ned. Men hvorfor sidder der så mange hundrede muslimer bænket søndag eftermiddag til et kønsopdelt arrangement, hvor der fortælles om shariastraf, afhugning af hænder og stening af kvinder?

Sandheden er, at Hizb ut-Tahrir virker stærkere end nogensinde, fordi den muslimske opbakning er så stor. Kig blot på fotografierne fra det kønsopdelte sharia-møde.

‘Håndsafhuggelse og stening – er straffe for forbrydelser’

Søndag 22. september 2019 strømmer flere hundrede muslimer til et stort Hizb ut-Tahrir arrangement i de mellemøstlige selskabslokaler ‘Taj Mahal’ i Taastrup, der er en forstad til København.

Hovedparten af de islamistiske konferencedeltagere er mænd, og de få deltagende kvinder er gemt af vejen ude i siden af det enorme selskabslokale. Et lokale, der også har huset Alternativets berygtede pakistanske valgmøder op til folketingsvalget i juni.

Mændene har fået de gode tilskuerpladser med godt udsyn. Ganske enkelt fordi mænd har større værdi end kvinder i den islamiske kultur.

Der bliver behandlet flere temaer vedrørende lovreligionen islam. En af hovedtalerne er islamisten Omar Saad, der fortæller om sharialoven som en ‘universel lov’.

“Islams straffesystem, såsom håndsafhugning for tyveri, og stening for folk, der begår forræderi mod ægtefællen … er straffe for forbydelser,” tordner Omar Saad fra talerstolen.

“De her straffe er en del af sharia. Vi er ikke flove over dem, og vi prøver ikke at bortforklare dem,” fortsætter Omar Saad.

Det er denne talestrøm, hundredevis af muslimer støtter op om i efteråret 2019.

Medierne lyver om Hizb ut-Tahrirs styrke

Danske statsstøttede medier har i længere tid prøvet at nedtone styrken og muslimske migranters opbakning til Hizb ut-Tahrir i Danmark.

I september skriver Berlingske om ‘medlemsflugt’ hos Hizb ut-Tahrir, og omkring årsskiftet 2018/2019 fortalte samme medie, at ‘medlemmerne siver fra dansk Hizb ut-Tahrir’.

Ekstra Bladet gik noget længere, da avisen i marts 2019 fortalte, at ‘Hizb ut-Tahrir er ved at dø’.

Og i januar 2019 kunne Weekendavisens abonnenter læse følgende dommedagsprofeti over Hizb ut-Tahrir:

“Hizb ut-Tahrir er i historisk krise. Medlemstallet er raslet ned, og deres indflydelse er minimeret. I dag er det engang så medieeksponerede islamistiske parti (Hizb ut-Tahrir, red.) kollapset.”

Et bredt udsnit af danske medier ønsker simpelthen at give indtryk af, at danske muslimer IKKE bakker op om Hizb ut-Tahrir.

Men billeder lyver ikke. Der er beviseligt flere hundrede muslimer, der gladeligt møder op til Hizb ut-Tahrirs møde en søndag i september 2019, hvor man hylder stening af kvinder og truer med at hugge hænder af i Allahs navn.

Berlingske nedtonede antallet af deltagere i fredagsbøn på slotspladsen

Den danske presse nedtonede også Hizb ut-Tahrirs åbenlyse magtdemonstration og offentlige provokation, da organisationen kaldte til fredagsbøn på Christiansborgs Slotsplads i foråret 2019.

Danskerne kunne dengang opleve mange hundrede muslimer bede til Allah og forbande vestlige værdier lige foran folketinget.

TV 2 Nyhederne anslog, at der var cirka 400 deltagere i fredagsbønnen. Berlingske fortalte, at der kun var det halve – altså 200 islamister til fredagsbønnen.

Berlingske har altså en klar agenda om, at man vil nedtone Hizb ut-Tahrirs opbakning blandt muslimer i Danmark.

Københavns Politi anholdt endda ‘en håndfuld’ aggressive muslimer under Hizb ut-Tahrirs islamiske manifestation midt i København.

Hvorfor lyve om Hizb ut-Tahrirs styrke?

Men hvorfor lyver et bredt udsnit af danske medier og journalister om Hizb ut-Tahrirs styrke og tilslutning?

Svaret ligger lige for. De multikulturelle journalister ønsker at ‘beskytte’ muslimske indvandrere og efterkommere i Danmark.

Hizb ut-Tahrirs mål er at indføre en islamisk stat i Danmark med fuld integreret sharialov, hvor kvinder skal piskes og stenes ihjel, hvis de forbryder sig imod islams mange love og regler. Det ser ikke kønt ud for muslimerne i Danmark, hvis det viser sig, at der blandt muslimer i Danmark er stor opbakning til en organisation med så radikale synspunkter som Hizb ut-Tahrir.

Derfor er det et klart mål at nedtone Hizb ut-Tahrirs styrke og opbakningen til organisationen.

Danskerne må ikke kende den ubekvemme sandhed om muslimerne i Danmark.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Minucius
Minucius
2 years ago

Men ti tusind gange værre og farligere end de ærlige sunni-muslimer i Host-prut-bakgear er de globalister, der kører Danmark som deres eget lille koloni-imperium, hvad enten drivkraften er rovgrisk profitjagt (de borgerlige) eller økonomisk indifferent migrationskultisme (venstefløjen).

Masseindvandringstilhængerne islamiserer nemlig både hugtigere og mere effektivt end talløse legioner af frådende savlende såkaldte islamister nogensinde kunne drømme om.

Det lykkedes ikke islamisk stat at re-kalifatisere Mellemøsten, men det vil givetvis lykkes globalisterne at islamisere hele Vesteuropa.

Vestens siddende magtelite er i sandhed islams bedste tropper nogensinde!

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Minucius

Hørt!

Globalister er bare for bred en betegnelse. Vi ved jo godt hvem de er.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

HUT-TE-LI-HUT!!!

Hvis man TVANGSDEPORTEREDE – jeg véd, det er en pleonasme 😎 – årtier gamle medlemmer fra venstreekstremisterne til tomme og usælgelige huse i “Den Rådne Banan”, ville der være andet end hjerterum til etniske Danske hjemløse!

Og når den øvelse så var overstået, havde man så opbygget nok ekspertise, til at give venstreekstremisternes gæster – velfærdsturisterne – samme tur, blot til deres respektive SHITHOLES! 😈

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Den amerikanske ambassade udsender ‘sikkerhedsalarm’: Forhøjet brug af våben i Københavnsområdet

https://www.bt.dk/samfund/den-amerikanske-ambassade-udsender-sikkerhedsalarm-forhoejet-brug-af-vaaben-i

Den amerikanske ambassade i Danmark har udsendt en sikkerhedsalarm, hvor de beder amerikanere, der skal besøge Københavnsområdet, om at tænke sig om en ekstra gang.

Sikkerhedsalarmen er udsendt som følge af forhøjet mængde pistolvold eller ‘gun violence’ i områderne Nørrebro, Ishøj og Hundige.

I sikkerhedsalarmen fortæller den amerikanske ambassade desuden om Politiets indføring af visitationszoner.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Man burde lukke døre og vinduer hermetisk og lade gassen sive ind. Her kunne Hitler s metoder komme til sin rette anvendelse.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

“De multikulturelle journalister ønsker at ‘beskytte’ muslimske indvandrere og efterkommere i Danmark.”

Samme journalister er så intellektuelt ubemidlede, at de endnu ikke har fattet deres tildelte roller som 5’te kolonne for islams erobringstogter. Send samme journalister på opdragelsesrejse til et muslimsk taberland. Når de vender hjem stenede, minus den ene hånd og gennembankede – så har de forstået islams sande natur.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Vi ved fra en opinionsundersøgelse foretaget af journalisten.dk, at journalister stemmer mørkerødt, Enhedslisten og De Radikale kunne danne regering, med SF og Alternativet som støttepartier. 8 af 10 stemmer på rød blok! Danske journalister er de rødeste i Norden, rødere end svenskerne og det siger ikke så lidt. De røde arbejder for et multietnisk og multikulturelt samfund. Præcis derfor skjules fakta fir befolkningen! At de røde så ikke får et multietnisk og multikulturelt samfund er så en anden sag! De får to kulturer den danske og den muslimske og på længere sigt kun den muslimske, for muslimer opfører sig som… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x