26
sep
Seneste opdatering: 27/9-19 kl. 2201
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Greta er kun Greta den 3. Der har været både nummer et og nummer to. Dystopier går aldrig af mode.

Måling: SD Sveriges største parti

SVT vælger som sædvanlig at citere en anden måling, hvor SD kun  er næststørst

Det är inte första gången SD får högre siffror än S i en Sentiomätning, men i valet för ett år sedan blev de ändå bara tredje största parti med drygt 18 procent. SDs partisekreterare Richard Jomshof säger till Nyheter Idag att han tror att det framförallt berodde på att många väljare inte känner dem så väl och därför lurades av Socialdemokraternas attacker på partiet. SD större än sossarna – AFS på 1,1 procent! og SD-rekord- största parti med bred marginal

Näringslivs vd: Brottsvågen skrämmer bort utländsk kompetens

Dette er jo alvorligt. Vil de overleve, eller vil de ikke? Efter den seneste “bandeopgørelse,” må svaret være “nej”. De mennesker der har lavet disse ulykker i 40 år, er ikke dem, der vil løse problemerne. Hvis de altså kan løses. Glemt alt om dem.

Den lågprioriterade mängdbrottsligheten kostar svenska företag stora summor. Utsattheten har fått var femte handlare att fundera på att sälja eller stänga och inbrottsstölderna i byggbranschen har ökat med 60 procent på fem år, skriver Svenskt Näringslivs vd Jan-Olof Jacke.

Jag möter många företagare som vittnar om hur brottslighet och otrygghet i allt högre grad drabbar deras företag. Problemen finns i näringslivets alla sektorer. Nästan sex av tio företag uppger att de har utsatts för brott under de senaste två åren.

Brottsligheten hämmar företagens tillväxt- och utvecklingsmöjligheter. Deras direkta kostnader av brottsligheten uppgick i fjol till 55 miljarder kronor, enligt HUI Research. Till det kommer indirekta kostnader för säkerhetsåtgärder (exempelvis larm, kameror och väktare) och utebliven tillväxt. 55 miljarder är alltså sannolikt en ganska rejäl underskattning. Svenskt Näringslivs vd: Brottsvågen skrämmer bort utländsk kompetens

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjarne
Bjarne
2 years ago

Tror alligevel de havde gjort klogt i at bruge en rigtig skuespiller, til at læse den tale op!

Anders
Anders
2 years ago

Når skidt kommer til ære…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Uhada, sæt dog sandheden om visse typer indvandreres grove kriminalitet i Danmark skulle komme frem på selveste DR – for én gangs skyld! Nej, det går jo virkelig ikke … 😬 https://www.berlingske.dk/nyheder/efter-42-aar-i-dr-og-et-hav-af-priser-stor-dokumentarist-siger-op-og Efter 42 år i DR og et hav af priser: Stor dokumentarist siger op og »Gangster«-dokumentar skrottes Landets mest prisvindende dokumentarist har forladt Danmarks Radio i vrede over at være mistænkeliggjort og truet med en advarsel af ledelsen i DR Nyheder. Ledelsen var bekymret over hans arbejde med en milliondyr DR-dokumentar, der giver et rystende indblik i unge indvandreres kriminalitet. Filmen »Gangster«, der var stort set færdig og… Read more »

Anders
Anders
2 years ago

Det er blevet en folkesport for opkomlingene på ledelsesgangene, at miskreditere de ansatte og deres arbejdsindsats sønder og sammen.
New management, hedder det vist.

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

Når medierne ubetinget hylder en person er det grund til mistanke. Sandheden er nok nærmere at unge Gretha er en lettere hjernevasket ung pige der er blevet lige lovligt politisk podet af sine “antifascistiske” forældre. Men medierne – med deres vanlige mangel på kritisk sans for deres egne perspektiver – fremstiller hende som en ubetinget succeshistorie. Sky News Australia har et mere nuanceret synspunkt:
https://www.youtube.com/watch?v=DticpNH3a2Q

FuckSweden
FuckSweden
2 years ago

Sverige er Danmark og Norges mentalt utviklingshemmede lillebror. Jeg har bestandig sagt at svenskene henger litt etter mentalt. Og nå er det bevist. De må ha hjelp hele tiden for å ikke ved et uhell ta livet av seg selv. Herregud så flott Skandinavia hadde vært hvis Sverige aldri hadde eksistert. Sverige er Skandinavias største og verste problem.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x