27
sep
Seneste opdatering: 28/9-19 kl. 1931
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The Beatles Abbey Road remix, it sounds sooooo differentHør den.  Fiolstræde 28.9.2019, © Snaphanen.dk, klik for helskærm.

Brutal rånvåg mot finanseliten

”Skriker att de tänker döda mig”

Når sådan noget sker, bliver jeg fornøjet. Ikke fordi, det viser jeg har haft ret i tyve år, det har jeg vidst hele tiden, men fordi jeg ved, at nu sker der endelig langt om længe noget fornuftigt, og naturligvis fordi det endelig rammer dem, der har fortjent at blive ramt.

Min medfølelse med dem kan ligge på mindre end et mikro SD-kort. Hadet til magthavere og overklasse er sundt og godt. Jeg lærte det allerede af Orwell som gymnasiast, – hvert essay, brev og anmeldelse – og efter 1983 og ikke mindst 2001, har det haft vokseværk, som var det fodret med CO2.

På Östermalm i Stockholm har klockrånen exploderat under året, något Fria Tider tidigare skrivit om. I somras hade det inträffat 136 klockrån på bara ett halvår. Människor rånas också brutalt på sina dyra bilar. Men brottsligheten drabbar inte bara överklassen i huvudstaden, utan även i till exempel välbärgade Båstad i Skåne.

“Hur skyddar jag mig och min familj?” är idag det främsta samtalsämnet i Stockholms finanskretsar, inte börsen eller minusräntan

Stockholms rikaste har drabbats av en “brutal rånvåg” den senaste tiden och funderar nu på att lämna landet. Det skriver Dagens Industri i ett reportage på fredagen.

“Hur skyddar jag mig och min familj?” är idag det främsta samtalsämnet i Stockholms finanskretsar, inte börsen eller minusräntan, skriver Di:s journalist Andreas Cervenka på fredagen.

Jag funderar mycket på om jag kan bo kvar i Sverige, säger en finansman som blivit rånad under pistolhot, till tidningen.

Ytterligare en drabbad finansman berättar för Di hur han tvingades ner på golvet och fick krypa fram. Han förklarar att han hamnade i chock och bara försökte göra som rånarna ville. I tidningens reportage vittnas även om rånare som skriker att de ska döda sina offer. “Brutal rånvåg” mot Stockholms rikaste – överväger lämna landet via Dagens Industri. Expressen har den også.

Se også Brottslighet får företagare i att lägga ner og VIDEO: Pensionärer utsatta för stenkastning av barngäng i Trollhättan. Jeg er ikke den eneste, der hader den herskende, svenske klasse. Dette gælder efterhånden også mine følelser overfor danske politikere, og det er ikke blevet bedre af, at de pudsede politiet på mig og nu på 18 uge beholder mine arbejdsredskaber. Men de skal ikke frygte mig, der bare skriver. De skal frygte dem, der er begyndt at skyde på dem (Joe Cox/Walter Lübcke). De skal med andre ord se skriften på væggen, selvom jeg ved, at det er fuldstændig omsont at bede dem om.

Nettet flyder over af skadefryd:

Njuter av öl och popcorn medans jag läser detta

Mycket glada nyheter

Jag vill se mycket värre saker hända svenska finanseliten än några fåtal rån.

Njuter av att läsa det.

Underbart när alla får vara med att dela på lottovinsten!

Äntligen slår reinfälls politik tillbaka på rätt ställe, äntligen.

Fantastiskt..
VINDEN HAR VAENT.
nu naer eliten drabbbas
nu blir det andra bullar
som kommer att serveras
fraan politik o mediatraesk
fraan gulligull till gilliotin med Guillou ?

riktigt njuter av att läsa hur kaoset sprider sig in på de rikare områdena

Jag har fått mig berättat om framtiden nej inte av någon spåkärring utan en insatt person.
Kriminaliteten kommer framöver att gå rakt in på köttet, det finns planer lagda för detta.
Det är en logisk utveckling när svenne flyr ut, korpfåglarna får det trist och magert och följer därför bytet. I klartext att buset går direkt in i villor och äger och att det ska komma att ske i en sådan skala att polisens står som lamslagen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

”Skriker att de tänker döda mig”
Hvad mon den modbydelige svenske racist har gjort ved de unge stakler?
Det er vi helt sikkert mange som tænker på.

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago
Reply to  Anders

“Racist”? Antyder du dermed, at forbryderne ikke er lyshårede, blåøjede ærke-svenskere?

FörbanndeSvenneSkit
FörbanndeSvenneSkit
2 years ago
Reply to  Anders

Han er hvit og svensk. Det er mer enn nok. Alle hvite svensker er grusomme rasister. Sier svenskene. Helvetes svenskejævler… man blir så oppgitt.

Birger Braadland
Birger Braadland
2 years ago

Forsåvidt en gledens dag, endelig ser også makthaverne resultatet av sin egen dårskap.
Samtidig en sorgens dag, at vi er blitt ledet av politikere uten bakkekontakt og reell livserfaring. Første politiske reaksjon blir vel å klandre Jimmy Åkeson for hets……

Filuren
Filuren
2 years ago

Den danske parlamentariker Morten Messerschmidt forsøgte forleden i Europaudvalget at argumentere for sin sag: FNs migrationspagt vil ganske givet blive gjort til bindende EU-lovgivning.

Hvorfor? Jo, fordi noget lignende er sket 187 gange de seneste 10 år. Altså at ikkebindene FN-erklæringer er blevet gjort til lov via EU-domstolen.

Modargumentation fra rækken af politiske fnisepiger og Jan E’er? Nada. Eller jo, Eva Kjer Korthår kom med en sjov bemærkning.

Udenrigsminister Jeppe Kofod holdt sig til sin talelinje: EU-kommissionen og regeringen har slået klart fast, at Marrakech-aftalen ikke er juridisk bindende.

Case closed. Kaffe og kage.

https://www.ft.dk/aktuelt/webtv/video/20182/euu/td.1587451.aspx?as=1#pv

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Filuren

Mener du Kneppe Kofod? 🤔

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago

De svenske magthavere har en meget god grund til at skifte den svenske befolkning ud. De svenske magthavere kan naturligvis ikke tolerere en befolkning med en meget højere IQ end magthavernes – intelligenskvotienten hos folket skal helt ned på magthavernes niveau. De kloge svenskeres smarte plan med at vælge idioter til rigsdagen, for nemmere at styre politikerne, duede desværre ikke. Ved næste valg skal de vælge nogen endnu dummere.-)

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Bevæbnede bandemedlemmer stopper og tjekker borgere på Nørrebro: »Vi kan ikke have, at københavnere møder selvbestaltede vagtmyndigheder«

Selvbestaltede og bevæbnede vagtværn er en del af en ny bandekonflikt i hovedstaden, vurderer Københavns Politi. Det viser en aktindsigt, som Berlingske har fået.

https://www.berlingske.dk/danmark/bevaebnede-bandemedlemmer-stopper-og-tjekker-borgere-paa-noerrebro-vi-kan

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

En radigal lallenaivist er langsomt ved at vågne op til de uhyggelige konsekvenser af “elitens” store uønskede, rablende vanvittige og groft uansvarlige “kulturberigelses”-eksperiment i fuld skala med det engangs så fredelige, trygge, harmoniske og relativt homogene danske samfund.

Sidste søndag blev der så farligt hjemme hos Christian, at han ikke længere kan forsvare at bo med sine børn på Nørrebro

https://www.berlingske.dk/kronikker/sidste-soendag-blev-der-saa-farligt-hjemme-hos-christian-at-han-ikke

Christian Lunøe har fået nok af utryghedsskabende grupperinger af unge mænd, der driver omkring på Nørrebros gader. Han mener, at problemet kan løses, men har ikke tænkt sig at vente på det. Nu flytter han sin familie væk.

sussebassa
sussebassa
2 years ago

Heja Rasmus Paludan sier nå jeg,igjen, men fintfølende dansker forsto ikke hans demonstrasjoner..mente de var for vulgære..og alle muslimer er jo ikke slik.
Såklart det da er bedre nå..folk flykter ifra muslimenes ghettoer..de som kan..
Samme i Sverige..
Begge land misstyres av PK/kulturmarxister som fikk meget god hjelp av muslimstemmene..rakt i avgrunnen leder de folk og fe.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

“Interessant” at B’s vokabularium er så sølle, at Muhamedaneske bander bliver omtalt som vagtværn!

mjolly
mjolly
2 years ago

Norge er åpent for business for svenske rikinger. Har ikke hørt om slikt her, var panikk tidligere i år pga kona til en milliardær forsvant, men nå er milliardærmannen selv hovedmistenkt.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

STENATTACKEN MOT ÄLDRE

Pensionärer kallades hora efter bingoträff: “Vill hem tryggt”
2:20 min

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=7310028

PRO:s medlemmar blev under torsdagseftermiddagen påhoppade av barn som ropade skällsord och kastade sten mot dem. Barnen stod utanför PRO:s bingolokal på Kronogården i Trollhättan.

—–

GodaNyheter
GodaNyheter
2 years ago

Så de rike venstreektremistene som har stemt på dette og er ansvarlige for all faanskap som skjer i Sverige, blir nå ranet og mishandlet av folkene de slapp inn i Sverige? Hva er problemet? Dette kalles karma og det er helt naturlig. Jeg støtter det 100%. Hver eneste gang et svin blir ranet, så bør det arrangeres en fest for å feire det. Nå får eliten smake på elendigheten de har forårsaket og det er fantastiskt. Det er riktig.

AlFredsModer
AlFredsModer
2 years ago
Reply to  GodaNyheter

“…blir nå ranet og mishandlet av folkene de slapp inn …” – “…et svin blir ranet,…”

Koranet – ikke ranet!

Rune Hansen
Rune Hansen
2 years ago

Der er lang vej endnu. Der står jo intet om, hvilken religion/etnicitet der står bag denne “rånvåg”.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

EU er de facto domstolsstyret! Men der er ingen der har stemt på dommerne, de er virkeligheden bare folk, som har taget en juridisk embedseksamen og så har arbejdet sig op gennem systemet, de er aldrig valgt af nogen og de har en enorm magt, det er virkelig et demokratisk problem af de helt store.
EU er dybest set et udemokratisk imperium in spe!

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x