10
okt
Seneste opdatering: 11/10-19 kl. 1903
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

TV som vor mor lavede det i 90 Ă©rne

Dette er sĂ„ australsk public service, og man slĂ„s af, hvor ens politisk al public service ender med at blive. Rasmus Paludan, Martin Henriksen og mange andre medvirker, der er pĂŠne kĂžbenhavnerbilleder, men det er ABC man skal studere. Den slags TV ville ikke eksistere uden skattepenge, og jeg glĂŠder mig over, at jeg smed TV ud for femten Ă„r siden. Public service  gĂžr os dummere og fattigere: How one of Europe’s most open countries took a hard line on immigration.

“You confirm to us that every day it was right to leave”

Belinda de Lucy reagerer imod, at Remainer Speaker John Bercow holds secret meeting with EU chief about holding second referendum.


0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Kimski
Kimski
3 years ago

Antifa’erne lĂŠgger op til voldelig konfrontation, muslimerne sprĂŠnger offentlige bygninger i luften, men det er Paludans tone der er problemet.
Jeg ved slet ikke hvordan jeg skal forholde mig til virkelighedsfornÊgtelse pÄ det niveau.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
3 years ago
Reply to  Kimski

Paludans tone er pĂ„ ingen mĂ„de problemet. Min far er Berber, fra Nordafrika. Da islamisterne invaderede de ĂŠldgamle nordafrikanske samfund, og undertvang dem, kĂŠmpede berberne i omtrent 25 Ă„r fĂžr de gav op. Siden da blev berbernes sprog og kultur forbudt. Anderledes tĂŠnkende blev forfulgt, tortureret og drĂŠbt. Historien med islamisterne er den samme overalt pĂ„ kloden. NĂ„r de ankommer og stiger i antal, sĂ„ tager de enten over eller bliver smidt ud. Paludans tone, i forhold til al den vold som muslimerne stĂ„r for, bare her i lille Danmark, er i smĂ„tingsafdelingen. I virkeligheden pĂ„viser han blot deres ekstreme… Read more »

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago

Det er almen viden, at ‘remainer’ siden i London samarbejder med EU-krybet om at fuppe englĂŠnderne. Svinestregen er simpel; EU vedbliver med at give “hard Brexit” udsĂŠttelse og ‘remainers’ i London bruger alle svinestreger for svinebinde PM’en til at bede om udsĂŠttelse. NĂ„r “hard Brexit” siden er kĂžrt trĂŠt, kommer hele EU’s mafiĂžse populistkorps anfĂžrt af MSM, og tvinger en ny Brexit folkeafstemning igennem. Metoderne er de velkendte trusler blandet med tomme gyldne lĂžfter, ligesom her i Danmark med vores ‘undtagelses’ afstemninger – sĂ„dan bliver det engelske folk rundbarberet. FĂžj for den lede; politikere flest er laverestĂ„ende Ă„dselĂŠdere med kloakhjerner… Read more »

Den NervĂžse
Den NervĂžse
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Det er mĂ„ske en anelse overdrevet at danske politikere lugter, men det er sandt at de i den grad har overdrevet hvad der ville ske hvis danskerne ikke stemte, som de ville have dem til. Vi hĂžrer hele tiden, at folkeafstemninger er en dĂ„rlig ide, fordi folk stemmer om alt muligt andet end de bliver spurgt om. Det er mĂ„ske rigtigt, men Ă„rsagen kunne vĂŠre at politikerne ikke spĂžrger befolkningen om de ting, der ligger dem mest pĂ„ sinde. Det er ikke nogen hemmelighed at politikere, som sender noget ud til en folkeafstemning, er yderst ugle set i Bruxelles. Bruxelles… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Danmark sparede jo 1/3 billion – kr 333.000.000.000,00 – pĂ„ alle gode gange 3, at have sagt “NEJ” til Æv’roen!

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Letfattelig indfĂžring i politiske rottehjernes tĂŠnkemĂ„de ved folkeafstemninger: Regel no. 1: Hold aldrig afstemning om hvorvidt islam skal anerkendes en civiliseret religion. Islam vil jo dumpe, da islam er grundlovsstridig. – Regel no. 2: FormulĂ©r afstemningens valgmuligheder sĂ„ dunkelt som muligt, helst med indbygget fortrydelsesret for politikerne. – Regel no. 3: Udskriv kun folkeafstemning, nĂ„r vi er sikre pĂ„ at folket stemmer som vi vil. – Regel no. 4: SĂŠt alle lĂžgnepressens luderjournalister i gang med at skrĂŠmme og lokke folket op til afstemningen. – Regel no. 5: GĂžr klar til at omgĂ„ afstemningens resultat senere i det skjulte, hvis… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Hvis dit scenarie bliver rigtigt, vil der komme en undergrundshĂŠr, der fĂ„r IRA til at ligne kordrenge, FØR prĂŠsten havde fat i dem…

Anders
Anders
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

Den sammenligning er en hÄn overfor laverestÄende ÄdselÊdere og kloakhjerner i al almindelighed. Intet er sÄ usselt som en politiker.
Jeg er krÊnket pÄ vegne af jordens afskum.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

I Skandinavien finns det Ànnu cirka 5 miljoner etniska danskar och de flesta bor huvudsakligen Ànnu i Danmark och de kommer att försvinna om den nuvarande EU-migrationspolitiken fortsÀtter.

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago

Hela Norden Àr ett litet omrÄde lÄngt uppe i norra delen av Europa dÀr det finns en enastÄende skandinavisk kultur. Befolkningen i de nordiska lÀnderna Àr mindre Àn vissa stÀder i vÀrlden. Staden Dhaka i Bangladesh har 7 miljoner invÄnare som Àr mycket större Àn hela Danmarks befolkning. Staden Karachi i Pakistan har en befolkning pÄ 15 miljoner, nÀstan 1,5 gÄnger större Àn hela Sveriges befolkning. Men dessa mycket smÄ skandinaviska lÀnder skall öppna grindarna till hela vÀrlden, till alla fattiga mÀnniskor i mellanösterns och Afrikas överbefolkade stÀder. Det Àr inte svÄrt att se vad som kommer att ske.

AlFredsModer
AlFredsModer
3 years ago
Reply to  Snowflinga

Og sĂ„ pĂ„stĂ„r de politisk korrekte, at jorden ikke er overbefolket. I dag er vi ca. 7,6 milliarder, mindst 10 milliarder 2050. En stigning pĂ„ mere end 30 %, hvilket sandsynligvis ogsĂ„ vil forvĂŠrre klimaet 30%. Alle skĂžnne krĂŠfter brugt pĂ„ at reducere menneskets klimasvineri bliver indhentet pĂ„ 30 Ă„r af folks ubĂŠndige trang til at formere sig. Menneskeheden boller sig ihjel – sĂ„ nogen skal gĂžre noget.-)

Snowflinga
Snowflinga
3 years ago
Reply to  AlFredsModer

TyvÀrr kommer den etniska befolkningen i de nordiska lÀnderna att utrotas om massinvandringen fortsÀtter.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

SÄ nogen her den stÊrkt skÊvvredne debat om den kritiske australske TV-dokumentar om Danmark i Aftenshowet pÄ DR1 onsdag aften?

Med Ritt Bjerregaard ( bor hun mon i DR-byen? ), Bubber, Ditte Hansen og en fuldstĂŠndigt virkelighedsfjern kommunikationskonsulent og ( stĂŠrkt venstreorienteret? ) forhenvĂŠrende reklamemand ved navn Sune Bang.

https://www.dr.dk/tv/se/aftenshowet-9/aftenshowet-11/aftenshowet-2019-10-09

Brandmand
Brandmand
3 years ago

Jeg havde glemt, hvor indspist DR er. Hold da fast en kolbĂžttefabrik!

Snow
Snow
3 years ago

Ritt Bjerregaards respirator, stÄr fastboltet til gulvet pÄ DR, lige ved siden af Marianne Jelveds barskab.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
3 years ago

Har du set det her, Steen? ( ang. den nederste video )

“Videoen er ikke tilgĂŠngelig
Denne video er ikke lĂŠngere tilgĂŠngelig, fordi den YouTube-konto, som videoen er forbundet til, er blevet lukket.”

Anders Bo
Anders Bo
3 years ago

Vi er ikke bare SLEMME! 😎
Vi er STYGGE! 😈

Å sĂ„’n er ded! 😇

tom
tom
3 years ago

Helt fint med anti-reklame for vort land, og vi bliver meget vĂŠrre. Det er lige fĂžr Rasmus Paludan skal have ros for at narre journalisten. Hvad de to iranske kvinder angĂ„r, har taxachauffĂžren ret, hendes mor er usĂŠdvanlig “cool”. Det er de begge. Iskolde muslimske forretningskvinder, der kan flĂŠbe pĂ„ kommando.

Ang. Brexit. Man kommer ingen steder med hysteri. Der er ogsÄ skotter, irere og walisere indblandet. Her en hÞjt elsket og beroligende irskskottisk sang.

https://www.youtube.com/watch?v=w97uEToBzJ4

Filuren
Filuren
3 years ago

Daily Stormer citerer Daily Mail. To historier fra det angloske overdrev. FĂžrst en engelsk studerende, Jamie Griffiths, der risikerer fĂŠngsel og registrering som sexforbryder, fordi han har rĂžrt en jĂŠvnaldrende pige pĂ„ armen, hvorefter hun blev meget bange og begyndte at grĂŠde. Jamie selv har sagt undskyld, og forklarer at han er angst, genert og akavet og bare gerne ville have en ven. Pigen -fĂžler- sig meget traumatiseret af berĂžringen. Jamie (uskyldig udenpĂ„, men ond ond ond indeni) ligner til forveksling den katolske skoledreng i USA, der kom i en veritabel shitstorm i verdens vĂŠrste presse, det amerikanske mediesyndikat, da… Read more »

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x