28
okt
Seneste opdatering: 30/10-19 kl. 2057
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

84-årig (!) moskeskyder i Bayonne

Vatican, blows up with a knife in his hand in St. Peter’s Basilica: security men block him on the ground. Den truende muslim taler tysk. Synd paven ikke var til stede til at kysse hans fødder. Et par nye akter i den politikerskabte religionskrig. På et tog Barcelona er en død og mange sårede i pakistaneres indbyrdes machete-kamp (video). I Bayonne i Frankrig skød en 84-årig (!) franskmand to muslimer: Une attaque fait deux blessés graves aux abords de la mosquée de Bayonne, Bayonne mosque shooting suspect suffering from ‘impaired judgment’

“Kl. 15:20 forsøgte en mand at brænde døren til moskeen i Bayonne. Manden blev overrasket af to muslimer og skød dem, ”sagde præfekturen i en erklæring. Emmanuel Macron fordømte “med fasthed det forfærdelige angreb begået foran moskeen i Bayonne”. ”Republikken tolererer aldrig had. Alt vil blive gjort for at straffe gerningsmændene og beskytte vores landsmænd af den muslimske tro.

Nicolai Sennels i 24 Syv: “Sverige er tabt”

27 Syv mener, Sennels er “kontroversiel repræsentant for den yderste højrefløj.” Det afhænger nu af, hvorfra man betragter ham, men vi ved, at på 24 Syv er det fra det liberale rutine-venstre. “Kanalen lukker på torsdag. Pass the beernuts” skriver Uriasposten. Savnet bliver til at bære, men Nicolai er rigtig god. Han er vidende om islam teoretisk og praktisk, hvilket er mere end man kan sige om studieværten.

Han er blevet forsøgt fyret to gange som offentligt ansat psykolog, grundet sine holdninger til muslimer. Han mener, at nutidens Danmark er så utrygt, at det ville være mere trygt, hvis civile havde ret til at bære våben. Han er på alle måder en kontroversiel repræsentant for den yderste højrefløj. Således er han denne uges gæst i Stram Diskurs.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
4 years ago

Det er underligt, at Pernille Skipper aldrig beskrives som kontroversiel repræsentant for den yderste venstrefløj!

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Feltmadrasser behøves ikke at beskrives. Vi ved hvad de står for

AlFredsModer
AlFredsModer
4 years ago
Reply to  Charles

Og vi ved hvad de ligger for

tom
tom
4 years ago
Reply to  Den Nervøse

Ja, men det er fordi venstrefløjen har haft alt for let ved at dyrke den illusion, at den selv står for det gode. I modsætning til borgerlige. Som ærkeborgerlig kan jeg kun sige,at når en hel masse af os ikke har protesteret, er det fordi vi har fundet det for dumt at spilde krudt på. Sådan var det også i 1968, de borgerlige og såmænd også mange socialdemokrater lagde knap nok mærke til idioterne, der legede revolution på universiteterne. De blev opfattet som forvoksede pubertetsbørn uden fast grund under fødderne. Under interviewet tabte jeg flere gange tråden, bl.a.fordi jeg kom… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Nogen har ændret hverdagen til Absurd Teater…

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Glimrende debatindlæg i riksdagen af Richard Jomshof, som har følt chikanen, forfølgelsen og intolerancen fra de åh-så-frelste, selvgode og “bedrevidende” multi-kulti-fantaster på egen krop – han er fx. blevet fyret fra flere stillinger som gymnasielærer pga. sit medlemskab af SD og sine politiske holdninger / åsikter. Richard Jomshof (SD) “Låt svenskarna folkomrösta om invandringen”. Morgan Johansson (S) https://youtu.be/Q0IHXaTbrDI “Svensk invandringspolitik har under lång tid varit väldigt extrem. Detta gäller oavsett om vi gör en jämförelse med våra nordiska grannländer eller med övriga Europa. Resultatet av denna stora invandring är tydlig. Sverige som en gång var ett tryggt, stabilt och homogent… Read more »

Kimski
Kimski
4 years ago

Nicholai Sennels undlader desværre rigtig mange gange at sende bolden tilbage over nettet til studieværten, bl.a. vedrørende det procentvise antal af muslimer i landet, kontra de 70% af de indsatte i fængslerne de udgør, og om studieværten kan pege på andre årsager end Islam? Det er også påfaldende at den ikke returneres fra Sennels side, da studieværten opstiller et teoretisk tredje røveri-scenarie, (for rigtigt mange danskere en særdeles virkelig erfaring), hvor et offer automatisk skal gennemtæves, efter at vedkommende allerede ER blevet frarøvet sine kontanter. Synes værten selv det er et typisk dansk scenarie, eller noget der er bragt ind… Read more »

Charles
Charles
4 years ago
Reply to  Kimski

Den 9. november kl. 13 på Israels Plads

For Frihed markerer Krystalnatten med en demonstration lørdag den 9. november, hvor vi mødes på Israels plads kl 13.00.
Dagens talere bliver Amina Sardar fra Dansk Folkeparti i Gladsaxe og Anton Thomsen fra Nye Borgerlige Ungdom.
Nicholai Sennels er for slap i hans holdninger lige som DF er.

Håber Rasmus Paludan også kommer og holder tale.

Charles
Charles
4 years ago

Hvor var Carabineri. ?

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Charles

De optræder ikke der…

Schweizergarden!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x