7
nov
Seneste opdatering: 8/11-19 kl. 1324
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Östling var for farlig for etablissementet at få som politisk modstander

Det er virkelig ikke nogen nådig kritik af medier og politikere, Palaestra Media har i denne lille video. SVT kaldes nu ren propaganda. Ganske troværdige kilder fortæller, at det var Näringsdepartementet, der lagde hele sin pression på Östling for at få ham til at trække sine udtalelser tilbage. Expressen skrev endda, “at han fortrød dem”, selvom han selv sagde, han stod ved sine udtalelser.

Östling var simpelthen for stor og farlig for det nuværende etablissement at få som politisk modstander og potentiel SD støtte. Derfor det helt store presseudtræk imod ham og navnlig imod Swebbtv.

Men det svenske socialdemokratis skæbne bliver afgjort andre steder end i debatter og pressekampagner, her f.eks. Mikail Yüksels islamistparti nu godkänt av Valmyndigheten.  Palaestra arbejder på dokumentaren Varför är Sverige en mångkultur?

The Great Firewall of Europe

 EU bliver mere  som Kina, ikke omvendt

EU går ikke mindst på grund af islamimport nu ind i et konflikt- og antagelig krigsfyldt århundrede. Internettet er ikke konfliktforberedt. Det ser ud til at gå samme vej som presse- og ytringsfrihed i alle andre historiske konflikter, også i takt med at EU får tilranet sig mere og mere overstatslig, udemokratisk magt.

EU bliver mere  som Kina, ikke omvendt. Mit gæt er, at om fem år er en blog som denne gjort umulig af EU, og det vil blive bortforklaret på teknikaliteter som f.eks. copyright- og hatespeech love. Akkurat som Facebook allerede summarisk gør.

Kom evt. den 16 november på Christiansborg: It-konference: Censur på internettet.

You might have thought the internet had made it near enough impossible to turn national frontiers into information walls. But the EU clearly doesn’t think so. It increasingly wants to ramp up its own control over what its citizens are allowed to see, hear and say online. Two recent ECJ rulings have serious global consequences for internet freedom.

Europeans quite rightly see something wrong when the US throws its weight around, seeking to impose its will outside its own jurisdiction. But in trying to create something approaching a Great Firewall of Europe, and dictating to others what is accessible on the internet, the EU is likely to find itself accused of precisely the arrogance and double standards it regularly imputes to others. And, in this case, rightly so. It deserves all the mud slung at it. The EU: a menace to internet freedom. Two recent ECJ rulings have serious global consequences for internet freedom.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Vi synes at Scania kan flytte hele sin virksomhed til Somalia og borgmestern i Södertälje laere dem at producere lastvogne.

Rene
Rene
2 years ago

Det synes jeg også

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x