12
nov
Seneste opdatering: 13/11-19 kl. 0143
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The new age of a modern Caesar. “Masculine republics give way to feminine democracies, and feminine democracies give way to tyranny” (Aristoteles 384-322 f.Kr.)

Denne videos tema kommer stadig oftere op. Sidst her i 2016: The Fall of Rome: Modern Parallels. “Uden de dyder, der skabte civillisationen, kan dens overlevelse ikke sikres,” citerede jeg dengang.

Den aktuelle trussel mod vore civillisation kommer ikke fra “klimaet”, men først og fremmest for den afrikanske befolkningseksplosion, der kan løbe os over ende de næste firs år. Truslen kommer fra os selv, og fra demokratiets forfald henimod Weimar-agtige tilstande, man allerede aner i Frankrig, England, USA og Sverige.

54 procent af briterne støtter et “stærk mand styre”

54 procent af briterne støtter et “stærk mand styre,” efter at en elite i tre år har nægtet af rette sig efter en folkeafstemning. Amerikansk politik har været et tre år langt kupforsøg imod en lovlig valgt præsident. EU og Big Tech mindsker vores ytringsfrihed for hvert år der går.

Det svenske matriarkat har påført sig selv og landet en situation, det ikke har en Kina-kvindes chance for at udbedre. Dermed har det underskrevet sin egen dødsdom foruden at det formentlig har grundlagt Sveriges første krig i 200 år. En ikke ringe bedrift af selvsikre, svenske tøser- og tøsedrenge.

Dette er demokratiets aktuelle stilling hen imod dets livsaften. Det vil stadig kalde sig “demokrati,” – DDR kaldte sig et “demokrati” – men det er ved at blive alt andet. –  “Caesarism” kan man slå op i Webster. og Wikipedia. –  Om Cæsar, Augustus og demokratiets Potemkinkulisser: Pseudo-folkestyret.  Oswald Spenglers ord om demokrati fra 1918 er i sandhed profetiske.

“Democracy has become a weapon of moneyed interests. It uses the media to create the illusion that there is consent from the governed. The press today is an army with carefully organized weapons, the journalists its officers, the readers its soldiers.

”Staffanstorp, så som resten av Sverige också borde vara.”

Staffanstorp Kommune en reklamefilm, hvis underliggende appel er: Flyt Malmøbo, hen hvor der kun er landsmænd, hvor der er fredeligt og du føler dig hjemme. En video der udstiller uvidende politikere på det grummeste. En eksponering af selvbedrag.   ”Ett vidrigt tilltag…innehåller bara vita människor och hyllas av främlingsfientliga,” skriver skodavisen Expressen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Hard times create strong men,
Strong men create good times,
Good times create weak men,
Weak men create hard times.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  Anders

Weak men create aggressive women.
Aggressive women create bad marriages.
Well, as we will all recall, in Act One Scene 5 of Shakespeare’s Twelfth Night, the Fool, Malvolio, says “Many a good hanging prevents a bad marriage.”
Morale: Er dit ægteskab væltet, så hæng kællingen.

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago

Jeg tror ikke Aristoteles-citatet er ægte. Det findes kun på poppede citatsites uden kildeangivelse. Det tager afsæt i Platons teori om, hvordan statsformer afløser hinanden, som Aristoteles da også kommenterer på i sin “Politik”. Men citatets formulering synes ikke at passe til Aristoteles’ opdelinger af statsformer. Hvad skal “republics” for eksempel betyde her? I engelske oversættelser fra den tids græsk er ordet normalt en gengivelse af “polis”, der for Aristoteles ville betyde en lille bystat. Den kunne have forskellige styreformer: monarki, aristokrati, oligarki, demokrati eller tyranni. Ordet “republic” kan altså ikke, hvis Aristoteles skal være forfatteren, angive en bestemt styreform,… Read more »

Morten/Realisten
Morten/Realisten
2 years ago

Hvis man vil vide hvorfor Sverige og resten af Vesten er i en så vanvittig tilstand kan jeg kun anbefale en tidligere video fra Snaphanen der viser en ung Ulf Kristersson (leder af Sveriges Moderaterna) der i midt/slut-halvfemserne storskrydende fortæller en ung journalist at pointen med politik er at udvise total tolerance, lighed og næstekærlighed overfor folk udenfor Sveriges grænser også.. Suk.. Så her har vi altså en “konservativ” kommende partiformand der taler præcist som Enhedslisten eller det Radikale Venstre kunne gøre det.. Jeg tager ikke gas på jer: Manden – en kommende “konservativ” partiformand – lød seriøst som en… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
2 years ago

Masculine republics give way to feminine democracies, and feminine democracies give way to tyranny (Aristoteles 384-322 f.Kr.)

Så sandt, så sandt.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x