12
nov
Seneste opdatering: 14/11-19 kl. 1304
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Nettoyage? Exact! La guerre civile.  Frankrig har været udsat for en kolonisering”

Ifølge Eric Zemmours kilde i den franske overkommando er eksistensen af Opération Ronces yderst virkelig. (Navnet er hentet fra to slag mod muslimer i år 778 og 824)

Den går i korthed ud på at generobre områder af Frankrig, der er ved at løsrive sig fra republikken, (islam vil altid danne en egen stat), og det i samarbejde med den israelske ekspertise, der findes efter deres besættelse af Gaza. Man kan have sine tvivl om så følsomme oplysninger, men her lod jeg den gavne de gode kilder selvom MSM kilderne er yderst sparsomme.

En fransk officer gør detaljeret rede for planerne: Opération Ronces – méthode tactique. Han kan også læses her: Opération Ronces : bien sûr que ce plan existe.NB: Interviewet er fra 2016 men først undertekstet nu.

När Sverige börjar likna Afghanistan

Lad svenske politikere og journalister spytte ud med den kuldsejlede ideologi bag ødelæggelsen af en hel nation

Svenske lederskribenter er ved at vågne til virkeligheden, noget der ville have lydt sensationelt for bare fem år siden. Nogle aviser er endda begyndt at publicere stærkt kritiske læserbreve, som ville have været kemisk udrensede for få år siden. Svensk journaliststik er på “kontroversielle områder” blot et statsbetalt korps af censorer.

Kan disse medier redde lidt af deres renommé over i fremtiden? Ikke hjemme hos mig. De er skyld i ødelæggelsen af Sverige, er om muligt større end politikernes, og regningen kommer til dem, omend årtier for sent. Man kunne kun revolutionere Sverige demografisk, ved at dispensere fra helt elementære demokratiske rettigheder. Så det gjorde man.

Nu skylder denne begrænsede kreds af mennesker svenskerne et svar på, hvorfor? For en absolut minoritet af de 3.3 mio fremmede, der er i landet, er flygtninge ifølge nogen konvention. Lad dem spytte ud med den kuldsejlede ideologi bag ødelæggelsen af en hel nation. Nu vil de selvfølgelig overleve deres katastrofe, men det kan jeg ikke se noget tvingende behov for.

Jeg håber ikke, at nogen aflytter hvad jeg siger om svenske politikere og politikere i almindelighed, for man kunne sigte mig for for “hetz mod folkegruppen politikere,” og man ville have fuldstændig ret.

Förra veckan passerades en skrämmande gräns. Över hundra sprängningar har detonerat i Sverige under 2019. Detta faktum går inte att vifta bort med anklagelser om alarmism, skrämselpropaganda eller diskussioner om Sverigebilden.

Frågan till ansvariga politiker är: Vad har ni gjort med vårt land?

Men problemet är inte bara naiva och ogenomtänkta beslut; ett annat problem är bristen på beslut. Så har den svenska tullen länge saknat resurser och därför stått handfallna inför den internationella kriminaliteten. Inom landet saknas, som Expressens Anna Dahlberg nyligen uppmärksammat, möjlighet att samköra olika myndigheters register. Under hyllandet av sekretess skyddar staten de kriminella.

Nu straffas Social­demo­kraterna och Moderaterna – traditionellt de två statsbärande partierna – i opinionen och risken är stor att Sverige­demo­kraterna blir Sveriges största parti. Så skördar etablissemanget frukterna av den orealistiska politik man försökt driva. När Sverige börjar likna Afghanistan

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thor
Thor
2 years ago

Chansen är stor att Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti. Inte risken.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Det er for sent for både Frankrig og Sverige! Demografi er skæbne, og den kører nu så hurtigt at the point of no return er passeret for lang tid siden! Det ændre intet at der måske bliver væbnet konflikt i Frankrig og at en journalist i Sverige opdager hvad enhver burde kunne se for 30 år siden.
Niccolo Machiavelli skrev allerede i middelalderen: Problemer erkendes først når man ikke længere kan løse dem!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Har du læst den bog fra Spanien som Snaphanen reklamerer for?

Så med respekt, men det er aldrig for sent.

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Med respekt, så tror jeg ikke vi kan eller vil kæmpe som spanierne gjorde i starten 1614. Det er lang tid siden der flød vikingeblod i vores årer.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Den Nervøse, jeg kan næsten ikke forstille mig at du har været udsendt med forsvaret. For så ville du med stor sandsynlighed, ikke skrive som du gør. Såfremt du alligevel har været udsendt, så tænker du måske på alle de danskere, der endnu ikke har fået genvækket deres ældgamle kampånd? Bare rolig Den Nervøse. Kampånden, den er der. Den er mere end 1000 år gammel. Alene krigene mod Sverige, varede næsten 400 år, tilsammen. Sådan en ånd forsvinder ikke, den går i dvale. Som Kosovoveteran har jeg talt med mange andre veteraner, fra Bosnien, Afghanistan, Cypern og fra Irak. Jeg… Read more »

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Både Sverige og Frankrig er meget store lande. Det er mange kvadratmeter at opgive. Men også meget store områder at ha liggende som et mellemøsten midt i europa. Europa er ikke noget stort kontinent. Så jeg håber ikke du ret.

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago
Reply to  Rene

Frankrike går under i 2024, da er innvandrerne der majoritet, de er allerede rundt 40 prosent nå.Og da komme nok borgerkrigen til å spre seg til hele det europeiske kontinent. Dessverre. Det er ikke mange som vil se dette komme. Hva vil så skje? Da er iallfall EU over. Og nasjonalistene vil jo få gode kår. De feige venstre-ekstreme vil gjemme seg bak lokalt politi og militære, som vil kollapse over natten. Og hva skjer så? De som er villig til å kjempe med geriljametoder, vil nok vinne slaget. For de militære og politiet vil være mer enn opptatt med… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Schnaz Beak

Det er muligt at en eventuel borgerkrig vil starte med et kollaps i Frankrig, men selvom jeg ikke mere tror på politiet, så er jeg overbevist om at forsvarsmagten vil slås for det svenske folk. Fuldstændig overbevist. Om bare vi havde haft den Store Armen, som Sverige jo faktisk havde, under den kolde krig. Jeg læste en rigtig god svensk bog i Sverige, om den svenske arme under den kolde krig. Titlen var noget i retning af “Den Store Armeen”. En meget velbeskrevet og brugbar bog, der burde oversættes til dansk. — Editeret: Jeg fandt den. https://www.bokus.com/bok/9789173291231/den-stora-armen/ Denne Armén mangler… Read more »

En mø kan også gø
En mø kan også gø
2 years ago

Citat: “risken är stor att Sverige­demo­kraterna blir Sveriges största parti. Så skördar etablissemanget frukterna av den orealistiska politik man försökt driva.”

Det er jo så ikke det, der er den store risiko. Det er jo så ikke Sverigedemokraterne, der har detoneret over hundrede sprænginger i Sverige (eller bare én). Vågnet til virkeligheden? Du er for generøs.

Afghanistan nævnes, men ikke årsagen til, at Afghanistan har problemer med hverdagssprængninger… Dengang de var buddhister dernede, levede de sjovt nok i velsignet fred og ro. Det er længe siden nu, men det bliver det ikke mindre sandt af.

Anders
Anders
2 years ago

Frankrig allierede sig med det Osmanniske rige i 1536. Også dengang var Frankrigs forræderi overfor Europa til at få øje på.
Operation Ronces er og bliver teoretisk beskæftigelses-terapi, for den patriotiske del af det franske officerskorps.
Løbet er kørt for Frankrig.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Anders

…med mindre Arien kalder legionærerne hjem!

Anders
Anders
2 years ago
Reply to  Anders

Frankrig 2019:
“The economic data from France is so bad that one analyst simply wrote ‘?!’ on the chart”

https://www.businessinsider.com/europe-economic-gdp-growth-data-heading-to-recession-2019-1

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Anders

Anders, ingen tvivl om at et økonomisk kollaps vil fungerer som accelerator for konfliktudviklingen.

Rene
Rene
2 years ago
Reply to  Anders

Måske men hvilken indflydelse vil det ha på det øvrige Europa med så stort et område overgivet til islamiske kræfter…mellemøsten midt Europa tæt på dk tæt på ALT der er værdifuldt ikke mindst civilisations kulturelt….mm

River
River
2 years ago

Det eneste der sker med usvigelig sikkerhed er “borgerkrig”. Men udfaldet af den er givet på forhånd. I Europa er muslimer oppe imod langt større intelligens end i de lande de tidligere har overtaget. Så der vil ske en vækkelse af den hvide race med sejr til følge. Et væsentligt førsteskridt vil være at man får smidt fløjlshandskerne over for 5. kolonnen.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
2 years ago

Risken att SD blir störst tycks skrämma ledarskribenter mer än att nationen fragmentiseras a la Libanon. Är di medvetet så här korkade eller bedriver man ett fult spel utan annan målsättning än att undvika bli först med att konstatera självklarheter som att omsorgsinvandring i stora tal från MENA är förödande för västliga demokratier?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Sweden’s 100 explosions this year: What’s going on? By Maddy Savage Stockholm 12 November 2019 https://www.bbc.com/news/world-europe-50339977 When three explosions took place in one night across different parts of Stockholm last month, it came as a shock to residents. There had been blasts in other city suburbs, but never on their doorstep. Swedish police are dealing with unprecedented levels of attacks, targeting city centre locations too. The bomb squad was called to deal with 97 explosions in the first nine months of this year. “I grew up here and you feel like that environment gets violated,” says Joel, 22. The front… Read more »

Rene
Rene
2 years ago

Jeg troede ikke Stockholm oplevede der her ting ..endnu. De velhavende mediaklassen osv er jo de der bebor det område. Er Bomberne virkeligt nået der til nu….gad vidst hvordan De så reagerer når virkeligheden også når Dem…..og ikke kun går ud over os andre.

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago
Reply to  Rene

Politiet har allerede mistet kontrollen over hele Lund, dette har de selv sagt. Så store deler av Sør-Sverige er nå lovløst, er nok derfor vi ser så mange nye hendelser i Danmark også, det er jo lett for dem å ta turen over.

Gøteborg og Stockholm er de neste byer som følger Malmø. Når det er skjedd, har nok Sverige begått selvmord.

Det er store landområder som må fordeles, antagelig mellon Norge og Finland. Sverige har valgt å ikke delta i fremtiden.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Det er en meget vigtig video. Måske endda afgørende. Dansk Forsvar kan sagtens arbejde med ligende scenarioplanlægning. Men hvis ikke, så må man som selvstændig tænkende oberst eller oberstløjtnant, hjem i hobbyrummet og udarbejde operationel planlægning selv. Man skal ikke forvente at kommandoen gør det. Det er endda muligt at løbende regeringer har nedlagt forbud mod at forsvarskommandoen skal bruge tid på borgerkrigs-planlægning. Vi skal bruge mindst 5000 værnepligtige, mere, per årgang. Der skal desuden købes våben ind, så alle kan udrustes. Men eftersom visse danskere, jo allerede er på muslimernes side, så bliver hver enkelt af os, nødt til… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago

Hvis de er 3.3 millioner nå, tror jeg nok 2028 stemmer bra med når innvandrerne går i majoritet.

mjolly
mjolly
2 years ago

Dette er bra. Var også noen B-52 i Norge her nettopp, et par tokt med de så ville mye av problemet vært løst.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  mjolly

Grunden til jeg råber på mere værnepligtigt infanteri, mjo, er fordi det ikke er meningen, at vores fine nye F35, skal bombe i Danmark!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Vi skal bruge rigtig meget infanteri. Vi har slet ikke nok af det og der er heller ikke udrustning nok til alle de reserver vi potentielt råder over. Kan ikke huske hvor stort det uddannede antal reserver er på. Men vi er en del veteraner. Skal nok kunne fylde to brigader ud alene med veteraner. Millimeterbølgevåben vil kunne spille en afgørende rolle, eftersom de jo penentrerer de fleste materialer og kan ødelægge eksempelvis øjnene meget hurtigt. Opvarmning af øjevæsken. Amerikanerne brugte millimeterbølgevåben, Voice To Skull frekvenser mod en del irakiske styrker, der var nedgravet. Dette i 2003. Successen var efter… Read more »

erik
erik
2 years ago

Jeg siterer Die groot Krokodil: It leaves me cold.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Og hvem er det, der – Konstant & Uafladeligt – råber på mere værnepligtigt infanteri…

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x