12
nov
Seneste opdatering: 14/11-19 kl. 1304
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Nettoyage? Exact! La guerre civile.  Frankrig har vĂŠret udsat for en kolonisering”

IfÞlge Eric Zemmours kilde i den franske overkommando er eksistensen af Opération Ronces yderst virkelig. (Navnet er hentet fra to slag mod muslimer i Är 778 og 824)

Den gÄr i korthed ud pÄ at generobre omrÄder af Frankrig, der er ved at lÞsrive sig fra republikken, (islam vil altid danne en egen stat), og det i samarbejde med den israelske ekspertise, der findes efter deres besÊttelse af Gaza. Man kan have sine tvivl om sÄ fÞlsomme oplysninger, men her lod jeg den gavne de gode kilder selvom MSM kilderne er yderst sparsomme.

En fransk officer gĂžr detaljeret rede for planerne: OpĂ©ration Ronces – mĂ©thode tactique. Han kan ogsĂ„ lĂŠses her: OpĂ©ration Ronces : bien sĂ»r que ce plan existe.NB: Interviewet er fra 2016 men fĂžrst undertekstet nu.

NÀr Sverige börjar likna Afghanistan

Lad svenske politikere og journalister spytte ud med den kuldsejlede ideologi bag ĂždelĂŠggelsen af en hel nation

Svenske lederskribenter er ved at vĂ„gne til virkeligheden, noget der ville have lydt sensationelt for bare fem Ă„r siden. Nogle aviser er endda begyndt at publicere stĂŠrkt kritiske lĂŠserbreve, som ville have vĂŠret kemisk udrensede for fĂ„ Ă„r siden. Svensk journaliststik er pĂ„ “kontroversielle omrĂ„der” blot et statsbetalt korps af censorer.

Kan disse medier redde lidt af deres renommé over i fremtiden? Ikke hjemme hos mig. De er skyld i ÞdelÊggelsen af Sverige, er om muligt stÞrre end politikernes, og regningen kommer til dem, omend Ärtier for sent. Man kunne kun revolutionere Sverige demografisk, ved at dispensere fra helt elementÊre demokratiske rettigheder. SÄ det gjorde man.

Nu skylder denne begrÊnsede kreds af mennesker svenskerne et svar pÄ, hvorfor? For en absolut minoritet af de 3.3 mio fremmede, der er i landet, er flygtninge ifÞlge nogen konvention. Lad dem spytte ud med den kuldsejlede ideologi bag ÞdelÊggelsen af en hel nation. Nu vil de selvfÞlgelig overleve deres katastrofe, men det kan jeg ikke se noget tvingende behov for.

Jeg hĂ„ber ikke, at nogen aflytter hvad jeg siger om svenske politikere og politikere i almindelighed, for man kunne sigte mig for for “hetz mod folkegruppen politikere,” og man ville have fuldstĂŠndig ret.

Förra veckan passerades en skrĂ€mmande grĂ€ns. Över hundra sprĂ€ngningar har detonerat i Sverige under 2019. Detta faktum gĂ„r inte att vifta bort med anklagelser om alarmism, skrĂ€mselpropaganda eller diskussioner om Sverigebilden.

FrÄgan till ansvariga politiker Àr: Vad har ni gjort med vÄrt land?

Men problemet Àr inte bara naiva och ogenomtÀnkta beslut; ett annat problem Àr bristen pÄ beslut. SÄ har den svenska tullen lÀnge saknat resurser och dÀrför stÄtt handfallna inför den internationella kriminaliteten. Inom landet saknas, som Expressens Anna Dahlberg nyligen uppmÀrksammat, möjlighet att samköra olika myndigheters register. Under hyllandet av sekretess skyddar staten de kriminella.

Nu straffas Social­demo­kraterna och Moderaterna – traditionellt de tvĂ„ statsbĂ€rande partierna – i opinionen och risken Ă€r stor att Sverige­demo­kraterna blir Sveriges största parti. SĂ„ skördar etablissemanget frukterna av den orealistiska politik man försökt driva. NĂ€r Sverige börjar likna Afghanistan

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thor
Thor
4 years ago

Chansen Àr stor att Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti. Inte risken.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Det er for sent for bÄde Frankrig og Sverige! Demografi er skÊbne, og den kÞrer nu sÄ hurtigt at the point of no return er passeret for lang tid siden! Det Êndre intet at der mÄske bliver vÊbnet konflikt i Frankrig og at en journalist i Sverige opdager hvad enhver burde kunne se for 30 Är siden.
Niccolo Machiavelli skrev allerede i middelalderen: Problemer erkendes fÞrst nÄr man ikke lÊngere kan lÞse dem!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Har du lĂŠst den bog fra Spanien som Snaphanen reklamerer for?

SĂ„ med respekt, men det er aldrig for sent.

Den NervĂžse
Den NervĂžse
4 years ago

Med respekt, sÄ tror jeg ikke vi kan eller vil kÊmpe som spanierne gjorde i starten 1614. Det er lang tid siden der flÞd vikingeblod i vores Ärer.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

Den NervĂžse, jeg kan nĂŠsten ikke forstille mig at du har vĂŠret udsendt med forsvaret. For sĂ„ ville du med stor sandsynlighed, ikke skrive som du gĂžr. SĂ„fremt du alligevel har vĂŠret udsendt, sĂ„ tĂŠnker du mĂ„ske pĂ„ alle de danskere, der endnu ikke har fĂ„et genvĂŠkket deres ĂŠldgamle kampĂ„nd? Bare rolig Den NervĂžse. KampĂ„nden, den er der. Den er mere end 1000 Ă„r gammel. Alene krigene mod Sverige, varede nĂŠsten 400 Ă„r, tilsammen. SĂ„dan en Ă„nd forsvinder ikke, den gĂ„r i dvale. Som Kosovoveteran har jeg talt med mange andre veteraner, fra Bosnien, Afghanistan, Cypern og fra Irak. Jeg… Read more »

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Den NervĂžse

BÄde Sverige og Frankrig er meget store lande. Det er mange kvadratmeter at opgive. Men ogsÄ meget store omrÄder at ha liggende som et mellemÞsten midt i europa. Europa er ikke noget stort kontinent. SÄ jeg hÄber ikke du ret.

Schnaz Beak
Schnaz Beak
4 years ago
Reply to  Rene

Frankrike gĂ„r under i 2024, da er innvandrerne der majoritet, de er allerede rundt 40 prosent nĂ„.Og da komme nok borgerkrigen til Ă„ spre seg til hele det europeiske kontinent. Dessverre. Det er ikke mange som vil se dette komme. Hva vil sĂ„ skje? Da er iallfall EU over. Og nasjonalistene vil jo fĂ„ gode kĂ„r. De feige venstre-ekstreme vil gjemme seg bak lokalt politi og militĂŠre, som vil kollapse over natten. Og hva skjer sĂ„? De som er villig til Ă„ kjempe med geriljametoder, vil nok vinne slaget. For de militĂŠre og politiet vil vĂŠre mer enn opptatt med… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Schnaz Beak

Det er muligt at en eventuel borgerkrig vil starte med et kollaps i Frankrig, men selvom jeg ikke mere tror pĂ„ politiet, sĂ„ er jeg overbevist om at forsvarsmagten vil slĂ„s for det svenske folk. FuldstĂŠndig overbevist. Om bare vi havde haft den Store Armen, som Sverige jo faktisk havde, under den kolde krig. Jeg lĂŠste en rigtig god svensk bog i Sverige, om den svenske arme under den kolde krig. Titlen var noget i retning af “Den Store Armeen”. En meget velbeskrevet og brugbar bog, der burde oversĂŠttes til dansk. — Editeret: Jeg fandt den. https://www.bokus.com/bok/9789173291231/den-stora-armen/ Denne ArmĂ©n mangler… Read more »

En mÞ kan ogsÄ gÞ
En mÞ kan ogsÄ gÞ
4 years ago

Citat: “risken Ă€r stor att Sverige­demo­kraterna blir Sveriges största parti. SĂ„ skördar etablissemanget frukterna av den orealistiska politik man försökt driva.”

Det er jo sÄ ikke det, der er den store risiko. Det er jo sÄ ikke Sverigedemokraterne, der har detoneret over hundrede sprÊnginger i Sverige (eller bare én). VÄgnet til virkeligheden? Du er for generÞs.

Afghanistan nĂŠvnes, men ikke Ă„rsagen til, at Afghanistan har problemer med hverdagssprĂŠngninger… Dengang de var buddhister dernede, levede de sjovt nok i velsignet fred og ro. Det er lĂŠnge siden nu, men det bliver det ikke mindre sandt af.

Anders
Anders
4 years ago

Frankrig allierede sig med det Osmanniske rige i 1536. OgsÄ dengang var Frankrigs forrÊderi overfor Europa til at fÄ Þje pÄ.
Operation Ronces er og bliver teoretisk beskĂŠftigelses-terapi, for den patriotiske del af det franske officerskorps.
LĂžbet er kĂžrt for Frankrig.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  Anders

…med mindre Arien kalder legionĂŠrerne hjem!

Anders
Anders
4 years ago
Reply to  Anders

Frankrig 2019:
“The economic data from France is so bad that one analyst simply wrote ‘?!’ on the chart”

https://www.businessinsider.com/europe-economic-gdp-growth-data-heading-to-recession-2019-1

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Anders

Anders, ingen tvivl om at et Ăžkonomisk kollaps vil fungerer som accelerator for konfliktudviklingen.

Rene
Rene
4 years ago
Reply to  Anders

MĂ„ske men hvilken indflydelse vil det ha pĂ„ det Ăžvrige Europa med sĂ„ stort et omrĂ„de overgivet til islamiske krĂŠfter…mellemĂžsten midt Europa tĂŠt pĂ„ dk tĂŠt pĂ„ ALT der er vĂŠrdifuldt ikke mindst civilisations kulturelt….mm

River
River
4 years ago

Det eneste der sker med usvigelig sikkerhed er “borgerkrig”. Men udfaldet af den er givet pĂ„ forhĂ„nd. I Europa er muslimer oppe imod langt stĂžrre intelligens end i de lande de tidligere har overtaget. SĂ„ der vil ske en vĂŠkkelse af den hvide race med sejr til fĂžlge. Et vĂŠsentligt fĂžrsteskridt vil vĂŠre at man fĂ„r smidt flĂžjlshandskerne over for 5. kolonnen.

Lars-Erik Eriksson
Lars-Erik Eriksson
4 years ago

Risken att SD blir störst tycks skrĂ€mma ledarskribenter mer Ă€n att nationen fragmentiseras a la Libanon. Är di medvetet sĂ„ hĂ€r korkade eller bedriver man ett fult spel utan annan mĂ„lsĂ€ttning Ă€n att undvika bli först med att konstatera sjĂ€lvklarheter som att omsorgsinvandring i stora tal frĂ„n MENA Ă€r förödande för vĂ€stliga demokratier?

Niels Henriksen
Niels Henriksen
4 years ago

Sweden’s 100 explosions this year: What’s going on? By Maddy Savage Stockholm 12 November 2019 https://www.bbc.com/news/world-europe-50339977 When three explosions took place in one night across different parts of Stockholm last month, it came as a shock to residents. There had been blasts in other city suburbs, but never on their doorstep. Swedish police are dealing with unprecedented levels of attacks, targeting city centre locations too. The bomb squad was called to deal with 97 explosions in the first nine months of this year. “I grew up here and you feel like that environment gets violated,” says Joel, 22. The front… Read more »

Rene
Rene
4 years ago

Jeg troede ikke Stockholm oplevede der her ting ..endnu. De velhavende mediaklassen osv er jo de der bebor det omrĂ„de. Er Bomberne virkeligt nĂ„et der til nu….gad vidst hvordan De sĂ„ reagerer nĂ„r virkeligheden ogsĂ„ nĂ„r Dem…..og ikke kun gĂ„r ud over os andre.

Schnaz Beak
Schnaz Beak
4 years ago
Reply to  Rene

Politiet har allerede mistet kontrollen over hele Lund, dette har de selv sagt. SÄ store deler av SÞr-Sverige er nÄ lovlÞst, er nok derfor vi ser sÄ mange nye hendelser i Danmark ogsÄ, det er jo lett for dem Ä ta turen over.

GÞteborg og Stockholm er de neste byer som fÞlger MalmÞ. NÄr det er skjedd, har nok Sverige begÄtt selvmord.

Det er store landomrÄder som mÄ fordeles, antagelig mellon Norge og Finland. Sverige har valgt Ä ikke delta i fremtiden.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago

Det er en meget vigtig video. MĂ„ske endda afgĂžrende. Dansk Forsvar kan sagtens arbejde med ligende scenarioplanlĂŠgning. Men hvis ikke, sĂ„ mĂ„ man som selvstĂŠndig tĂŠnkende oberst eller oberstlĂžjtnant, hjem i hobbyrummet og udarbejde operationel planlĂŠgning selv. Man skal ikke forvente at kommandoen gĂžr det. Det er endda muligt at lĂžbende regeringer har nedlagt forbud mod at forsvarskommandoen skal bruge tid pĂ„ borgerkrigs-planlĂŠgning. Vi skal bruge mindst 5000 vĂŠrnepligtige, mere, per Ă„rgang. Der skal desuden kĂžbes vĂ„ben ind, sĂ„ alle kan udrustes. Men eftersom visse danskere, jo allerede er pĂ„ muslimernes side, sĂ„ bliver hver enkelt af os, nĂždt til… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
4 years ago

Hvis de er 3.3 millioner nÄ, tror jeg nok 2028 stemmer bra med nÄr innvandrerne gÄr i majoritet.

mjolly
mjolly
4 years ago

Dette er bra. Var ogsÄ noen B-52 i Norge her nettopp, et par tokt med de sÄ ville mye av problemet vÊrt lÞst.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago
Reply to  mjolly

Grunden til jeg rÄber pÄ mere vÊrnepligtigt infanteri, mjo, er fordi det ikke er meningen, at vores fine nye F35, skal bombe i Danmark!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
4 years ago
Reply to  Anders Bo

Vi skal bruge rigtig meget infanteri. Vi har slet ikke nok af det og der er heller ikke udrustning nok til alle de reserver vi potentielt rĂ„der over. Kan ikke huske hvor stort det uddannede antal reserver er pĂ„. Men vi er en del veteraner. Skal nok kunne fylde to brigader ud alene med veteraner. MillimeterbĂžlgevĂ„ben vil kunne spille en afgĂžrende rolle, eftersom de jo penentrerer de fleste materialer og kan ĂždelĂŠgge eksempelvis Ăžjnene meget hurtigt. Opvarmning af ĂžjevĂŠsken. Amerikanerne brugte millimeterbĂžlgevĂ„ben, Voice To Skull frekvenser mod en del irakiske styrker, der var nedgravet. Dette i 2003. Successen var efter… Read more »

erik
erik
4 years ago

Jeg siterer Die groot Krokodil: It leaves me cold.

Anders Bo
Anders Bo
4 years ago

Og hvem er det, der – Konstant & Uafladeligt – rĂ„ber pĂ„ mere vĂŠrnepligtigt infanteri…

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x