18
nov
Seneste opdatering: 19/11-19 kl. 1043
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Vi närmar oss en gråzon mellan fred och krig”

Skjutningar och bombdåd i allmänna miljöer är idag vardag i Sverige. Nu varnar en chefsanalytiker vid Försvarshögskolan för att islamistiska grupper allt oftare samverkar med kriminella gäng och att vi börjar närma oss en situation som kan liknas vid inbördeskrig. [..]

När det inte längre bara skjuts utan också används bomber upplever tredje man också ett allt större hot och att säkerheten beskärs betänkligt. Då närmar vi oss en gråzon mellan fred och krig. Försvarsanalytiker varnar för krig i Sverige

Muslim AK-47s and Bombings Turn Sweden Into War Zone

Den knivskarpe Daniel Greenfield giver amerikanerne en indføring i Sverige, der har mere med virkeligheden at gøre, end Bernie Sanders.´ “Sverige befinner sig nu i en Väpnad Konflikt enligt den officiella definition” ifølge Department of Peace and Conflict Research i Uppsala:

This isn’t terrorism. It’s a war. And it’s going on every day in Sweden

Sweden is reeling from a wave of shootings and bombings with 268 shootings just this year so far. And that’s in a country of 10 million people which has crime numbers on par with some American cities.

These shootings aren’t being carried out with handguns, but with AK-47s. The weapon so often used as a boogeyman by gun control advocates, but rarely featured in everyday gun violence, is a staple of Sweden’s gang war scene. Along with hand grenades and other explosives rarely seen in America.

Denmark has reacted to the terror traffic from Sweden by imposing border controls on bridge crossings. And while that might help slow the rate at which weapons flow into the country and bodies pile up, the real problem isn’t coming in from Sweden, but from Morocco, Turkey, Pakistan, Jordan, and Somalia.

Whether or not the Swedish authorities can successfully keep feeding their population the same lies about the magic of integration, Denmark and Norway don’t want Sweden’s problems coming home.

Bernie Sanders would like us to be more like Sweden. That means a frightened citizenry, bullets and bombs going off in the streets, while our taxes go to fund social welfare programs for our killers. America can’t be more like Sweden. Not even Sweden is going to be able to be like Sweden anymore. Muslim AK-47s and Bombings Turn Sweden Into War Zone.

Når politiet skal beskytte politiet: Poliser i Malmö ska skydda inkallade kollegor efter hot.  “Dette er krig”, skriver Stefan Fahlander.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Svenske magthavere og journalister vil gå meget langt for ikke at kalde det krig eller borgerkrig! Vi vil hører om uroligheder, vil vi få fortalt at der socioøkonomiske årsager til optøjerne, det er bare nogle vilde drenge og unge mennesker og herre gud unge mennesker har altid protesterede. Men det her holder ikke op det eskalerer, først og fremmest fordi magthaverne importerer flere og flere muslimer og fordi demografien arbejder på højtryk. Det her er alvor!
Det er preludiet til Sveriges endeligt!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Eller så er det preludiet til Sveriges genstart. For os danskere betyder det at vi først skal generobre vort eget land og derefter organisere hjælp til svenskerne. For selvom eskalationsdynamikken er på et højerer niveau i Sverige, end i Danmark, så betyder det ikke nødvendigvis at deres reelle borgerkrig starter først. Den kan sagtens starte her først. Faktisk er den allerede startet verbalt, via partiet Stram Kurs. Med hensyn til en kommende krig i enten Sverige eller Danmark, så beskriver den tyske forfatter Herfried Münkler, i hans bog fra 2007, de nye krige som økonomiske fortagender der er i stand… Read more »

Den Nervøse
Den Nervøse
2 years ago

Jeg tror ikke din analyse er rigtig, vi er blevet for magelige til at forsvarer os selv og Paludan bliver aldrig en samlende skikkelse. Derfor hvad der måske er realistisk NB’s tre krav, så er vi kommet langt.
Sverige står ikke til at rede!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Jeg anerkender at de fleste danskere er fanget i magelighedens fælde. Men i historisk forstand, vindes en borgerkrig ikke med hele befolkningen. Som regel er det mellem fem og ti procent der deltager direkte. De resterende halvfems procent forsøger at holde sig udenfor. Holder vi os til tesen om de fem procent, så skal vi bruge omtrent 250.000 danskere, der på den ene eller anden måde deltager direkte. Af dem har vi allerede en del der har militær uddannelse. Forsvaret kan til daglig stille med omtrent 20.000 (2017 tal). Derudover er der den umiddelbare reserve, som eftersigende er ganske tynd,… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Rettelse, jeg mente antal værnepligtige siden 1990. Blev skudt med stikskud, mens jeg skrev ovenstående kommentar i Horsens.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Den Nervøse

Med hensyn til Paludan, så er jeg enig. Han kan ikke blive en samlende skikkelse. Men han har allerede skrevet sig ind i historiebøgerne, ved at fungerer som accelerator for konfliktudviklingen. Det er i sig selv en delsejr. For tiden er i muslimernes favør, ikke vores. De bliver nemlig flere, mens vi bliver færre. Nye Borgerliges tre krav, måske? Men husk på at NBs krav er stillet i fredstid. I en regulær krig vil kravene utvivlsomt blive skærpet. Med hensyn til Sverige så tvivler jeg heller ikke her. Selvom at vejen til sejr måske blive signifikant mere besværlig. For det… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Det eneste interessante i netop denne diskussion, er hvilken dato/begivenhed kommende historikere ville angive som begyndelsen på borgerkrigen.

Bruno Larsen
Bruno Larsen
2 years ago

Dansk grænsekontrol er i følge F. Reinfeldt en krigserklæring (det var den permanente svenske fra 2015 ikke!). Borgerkrig i Sverige bliver der nok ikke tale om, det kræver jo at den oprindelige befolkning skyder tilbage! Hvad gør den danske regering når granater og raketter afskudt fra Helsingborg, Landskrone og Malmø begynder at regne ned over de dyreste adresser i Danmark (fordi den svenske regering gør jo ingenting)? Vil man nøjes med at tilmure østvendte vinduer som sidst?

Anne Alpakka
Anne Alpakka
2 years ago

Ja alt annet skulle forbause meg om det ikke snart blir krig i Sverige, landet styres av en sinnssyk statsminister.
Löfven: er komplett sinnssyk og psyko.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Anne Alpakka

..Jaaa..Les nå på Expressen.se hvor han får meget stor motstand for sine ..”Vi trodde ikke det var kommet så langt..så det ikke komme”..
Men det gjorde de fleste invånerna bare ikke han som kaller seg Statsminister..mere en foræder av svenske folket..totalt udugelig menneske..bottenskrep.

Anders
Anders
2 years ago

Svenske politikere bør lænkes til dialogbænke i det offentlige rum, så freden kan blomstre.

Ferd Ed Sa
Ferd Ed Sa
2 years ago

Det kan i takke fjolset Frederik Reinfeldt for og alle de andre idiotiske feminister for, at jeres land er blevet et shithole.

Samuel af Ugglas
Samuel af Ugglas
2 years ago

Hade svensken haft möjligheten att sparka politiker som missbrukar väljarnas förtroende hade Sverige sett helt annorlunda ut men det har SVERIGEHATANDE socialister typ Löfven satt stopp för.
Gör Danmark stort igen, inkorporera Skåne!!!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

En anden dimension der også er af særlig vigtig karakter, når snakken falder på en kommende borgerkrig, er debatten om venstre kontra højrefløj. Der er ingen tvivl om, at der også i Danmark, eksistere kræfter som ønsker at venstre og højrefløjen skal fare lås på hinanden. Altså deltage i krigshandlinger mod hinanden. For netop den type udvikling har potentielet til opdele det danske folk. Et opdelt folk har reducerede chancer for at vinde over muslimerne. Eventuelt hold øje med hvem der bare slynger det sædvanlige brok ud mod venstre eller højrefløj, og så dem der slynger volds-tale ud. Eksempelvis udtalelser… Read more »

Margrethe
Margrethe
2 years ago

“Man kan modarbejde udtalelser af den slags ved at forklare om faren ved at folket opdeles i en højre og venstrefraktion.” – nååeh så du vil den store forbrødring med Pernille Skipper, Østergaard og deres halehæng og vælgerskare? Sig til, når du går i gang så jeg kan nå at få købt popcorn og cola, mens jeg ser på, hvordan man ryster vand og olie sammen til en jævn og ensartet konsistens. Nej. En sådan opsplitning sker helt af sig selv. Fordi de antinationale vil det sådan. Det er sådan set deres politiske projekt. En udvikling, du ikke styrer og… Read more »

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Margrethe

Rent politisk vil jeg ingen forbrødring. Det handler om Danmark i en kommende borgerkrig. Derfor er det afgørende at ikke hele fløje udstilles som fjender af hinanden. Enkeltpersoner, såsom Pernille Skipper, Morten Østergaard osv., de skal naturligvis stilles for en folkedomstol. Ingen tvivl på den konto. Men at dømme hele politiske fløje som fjender, det er både kontraproduktivt og selvdestruktivt. Vi er ét folk. Ikke politiske fraktioner. “Sig til, når du går i gang så jeg kan nå at få købt popcorn og cola, mens jeg ser på, hvordan man ryster vand og olie sammen til en jævn og ensartet… Read more »

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Polisens uppmaning “Ring inte 112 för att beställa pizza” 😂

https://www.gp.se/nyheter/sverige/polisens-uppmaning-ring-inte-112-f%C3%B6r-att-best%C3%A4lla-pizza

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago

Slettet

Kimski
Kimski
2 years ago
Filuren
Filuren
2 years ago

Knæk et folk. En tretrinsraket.

– Revolution og optøjer
– Sodomi, spot og spe
– Lad bomberegnen tale

Novemberrevolution. Weimarrepublikken. Verdenskrig.
Det Arabiske Forår. LGBTQ+ og blasfemi. Regimeskift.

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x