20
nov
Seneste opdatering: 20/11-19 kl. 1213
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Christian Skaug

Halvor Fosli: Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid

Nordmændenes land er i færd med at blive taget fra dem

Selvom de fleste nordmænd er optagede af hverdagens arbejde og er gode til at feje bekymringer, de ikke orker at forholde sig til, ind under gulvtæppet, kan de vanskeligt undgå en følelse af, at Norge er i færd med at blive ændret til et helt andet sted.

En tilbagevendende erkendelse, uanset hvor undertrykt, tiltager i styrke og bliver mere påtrængende hos de oprindelige nordmænd: Deres land er i færd med at blive taget fra dem, og det nye Norge som vokser frem, er ikke længere lige så godt for dem at leve i. Nordmænd får da også stadig færre børn.

Samtidig med at suveræniteten udliciteres til et EU, som briterne forlader, sker en demografisk omvæltning i et tempo uden historisk sidestykke. Indvandrerbefolkningen nærmer sig snart en million mennesker, der langt fra alle føler samhørighed med eller loyalitet mod værtsbefolkningen. Mange af dem nyder godt af skattefinansieret velfærd – hovedsageligt betalt af de oprindelige nordmænd, der i et betydeligt antal ikke synes, de har råd til at stifte familie.

Udviklingen er uholdbar

Denne udvikling er uholdbar, det ser vi ikke mindst, fordi den er på et mere fremskredent stadium i Sverige, som er i færd med at degenerere i parallelsamfund, svækket velfærd, vold og kriminalitet. Bombeeksplosioner, bilbrande og angreb på udrykningsmandskab hører til hverdagens uorden.

Alligevel kigger man sig stort set forgæves rundt i offentligheden efter stemmer som siger, at vi går i katastrofalt forkert retning. Omvæltningerne ledsages ikke af en fri og oprigtig debat, sådan som man kunne forvente i et demokrati. Toneangivende – og tonedøve – personer i interessegrupper som indtil videre lever komfortabelt på vejen mod det nationale sammenbrud, er snarere med til at fryse kritiske røster, som advarer om hvor dette bærer hen, ud.

Vi bekæmper problemer, som vi bagatelliserer

Den politiske klasse er i praksis en af disse interessegrupper. Paradoksalt nok sætter den store ressourcer ind på at bekæmpe problemer, som samtidig fornægtes eller bagatelliseres. Resultatet er et falsk og ufrugtbart offentligt klima, som bliver giftigt så snart, der høres en ærlig stemme. Sådan skræmmes de fleste folk til tavshed, og tillidssamfundet undergraves.

En, som ikke vil sidde stille og se på dette, er forfatteren, sociologen og samfundsdebattøren Halvor Fosli. Dette fyrtårn af en skikkelse i det norske intellektuelle landskab har nu skrevet en bog med titlen «Mot nasjonalt sammenbrudd. Norge i masseinnvandringens tid», og det er Document Forlag som har fået æren af at udgive den.

Norske områder ændret til uigenkendelighed

Forfatteren satte i 2015 tonen med bogen «Fremmed i eget land. Samtaler med den tause majoritet», hvor han interviewede folk i Groruddalen i Oslo – området som mer end noget andet i Norge er blit omgjort til det uigenkendelige på grund af den demografiske og kulturelle revolutionen. De som tror at befolkningsudskiftningen er en konspirationsteori, bor ikke her, hvor man klarere end noe andet sted i vort land kan se skriften på væggen.

Det at indfødte nordmænd forlader Groruddalen og andre af sine oprinnelige områder, handler meget om islam. Nye folkegrupper fra muslimske lande danner enklaver med lav erhvervsdeltagelse, højt bistandsforbrug, høj kriminalitet, islamisk ekstremisme, klansamfund og en kultur, hvor egne og andres kvinder er meget lidt værd – for ikke at tale om jøder, homofile og islamkritikere.

Også «Mot nasjonalt sammenbrudd» begyndte med interviews, denne gang med offentlige tjenestepersoner som aller tydeligst ser hvor Norge er på vej hen, men samtidig er mest forhindret i at tale åbent ud om sagen på grund af tavshetspligt. Det de har at fortælle anonymt, bør ikke desto mindre være en øjenåbner for alle ansvarlige samfundsborgere.

Et unikt, konservativt forsvar for den norske nationalstat

Efter migrationsbølgen i 2015 voksede bogen imidlertid til noget meget større end en ren samtalebog. Den er blevet et unikt, konservativt forsvar for den norske nationalstat, hvor forfatteren har lagt et voldsomt arbejde på at for dokumentere og præsentere samlet ikke bare de revolutionerende forandringer, som nyhedsstrømmens hurtigt glemte dryp ikke giver oversigt over, men også den mest relevante litteratur og debatten om afviklingen af Norge.

Bogen bygger på en næsten utrolig mængde research, det være sig samtaler, rejser, nyhedshistorier, bøger og diskussioner i sociale medier, men er alligevel blevet en højst personlig betragtning, hvor en inderlig Fosli gør det han kan for at anspore de feje, de sovende og de nonchalante til ikke at ignorere den eksistensielle trussel mod nationalstaten. Vi taler her om et livsviktigt, mentalt forsvar.

Et historisk tilbageskridt for Norge

Forfattere som Kaj Skagen og Terje Tvedt har for nylig vist os det historiske tilbageskridt for det Norge vi har i dag. Halvor Fosli går et skridt videre og viser, at vi er havnet i et alvorligt uføre, hvor alle som er glade for vort land må stoppe op og tænke sig om. Er det ligegyldigt for os, at landet som har givet os så meget, forsvinder?

Hvis svaret er nej, må denne bog læses. Der har aldrig været samlet så meget sund, oplyst fornuft om et så presserende tema i nogen politisk bog om Norge i det 21. århundre. «Mot nasjonalt sammenbrudd» går i trykken i begyndelsen af næste uge, og vil foreligge i god tid før jul. Dette bør blive årets julegave. Forhåndsbestil den nu til specialpris!

Forhåndsbestil Halvor Foslis nye bok til specialpris her!

Fordanskning ved Snaphanen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anders
Anders
2 years ago

Hvis man vil bevidne den servile underkastelse i Norge, så prøv at lytte til norske gudstjenester.
Præsternes degenererede selvbesmittelse, er et fornemt studie i hykleri, selvudslettelse og verbal masturbation.

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Anders

Ja de har ikke lært noget af manden i buret, må man sige.
Han tog i hvertfald stilling, om end handlingen var noget fæl.
Men det bliver ikke bedre af at ignorere problemet. For Norge har den stadig.
Folk er særdeles politisk tonedøve, og politisk korrekte.
hvordan går det med SIAN og deres Koran afbrænding.

Minucius
Minucius
2 years ago

Tja, nationalt sammenbrud er jo hvad man får når man forsøger at afmontere nationen. Det store vestlige anti-nationale eksperiment nærmer sig sin kulmination og sin afslutning. Det blev en fuser.

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

Den strategisk bedste måde at komme igennem den forestående migrantkrig på, er at starte nu. Under ww2 demonstrerede både almindelige nordmænd og danskere deres mening om de udenlandske besættere ved fysisk og psykisk at vende rygen til værnemagtens vogtere. Denne metode kan også anvendes overfor migrantmagten. Fordelen er, at ingen fysisk vold anvendes og værne-/migrantmagten nok skal forstå budskabet. Virker dette tiltag ikke kan vi altid gå til næste logiske trin – ligesom i ww2. Hvis migrantmagten først anskaffer sig våben, bliver det dyrt og blodigt at få dem ud af landet.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  AlfredsModer

Tak til snaphanen for at oplyse om denne bog. Mot nasjonalt sammenbrudd lyder til at være en vigtig øjenåbner for debatten. Ser frem til at læse den. Håber at bibliotekerne vil købe den. AlfredsModer, en virkelig god ide! Men med hensyn til migrantmagten og våben, så har de dem allerede. Faktisk er det muslimerne, som hovedsageligt står for indsmuglingen af våben i Danmark. Bare spørg på gaden hvor og hvem man køber våben af. De bygger også deres egne simple energivåben; mikrobølgebaserede. Migrantmagten er et suverænt ord. Har du overvejet at indsende det til ordnet? https://ordnet.dk/ddo Indsendte selv “skærmslave” men… Read more »

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago

De kristnes bedste forbundsfælle i den igangværende religionskrig er den asociale, egocentriske fanatisme hos fjenden. Disse egenskaber er latente og bastant tilstede i enhver sand jihadist. Netop derfor vil islamiske væbnede styrker altid være ukoncentrerede og uorganiserede, som vi så det hos IS i Syrien. Et væbnet opgør mellem kristne og muslimer kan forventes i hovedtræk at følge IS-modellen. Suicidale angreb vekslende med terroristisk propaganda; alt efter hvad tilfældighederne byder på. Vi skal nok ikke forvente koordinerede velordnede islamiske hærstyrker på invasionskurs fra Tyrkiet og sydlige omegn. Men ubehageligt bliver det sgu’ med garanti – det skal tages i opløbet.

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Jeg havde engang stor respekt for nordmænd. De havde den – troede jeg – karakterfaste, egenrådige nationale vilje, som danskere er blottet for. Jeg tænkte, nordmænd nok i højere grad var renskuret for vildfarelser om liv og død af deres barske natur. Intet kan som naturen lære én, at overlevelse, dét er ikke noget, du har krav på. Dét skal du gøre dig fortjent til. Det kan nok så mange menneskelige vildfarelser om “rettigheder” ikke ændre på. De, der tror andet, vil komme til at lære det på den hårde måde. Det vil sige flertallet af danskerne. Men altså også… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

Ved at ignorere tager man ikke stilling til problemerne. Derfor gives der intet for det reelle i det man skriver, for slapt. De skulle have lyttet lidt mere til Breivik, da han var medlem af Fremskridtspartiet, i stedet for at ekskludere ham. Han sidder inde nu, men Norge har stadig et problem. Nu kan vi se frem til at det bliver meget meget værre end bare de 77. Jeg ved godt det lyder fælt, men det er realistisk, det kommer til at gå ud over uskyldige uanset. Og det både i Sverige Findland og Danmark. Man må tage stilling, eller… Read more »

Charles
Charles
2 years ago

De skulle have lyttet lidt mere til Breivik, da han var medlem af Fremskridtspartiet, i stedet for at ekskludere ham.
Han sidder inde nu, men Norge har stadig et problem.

Nu kan vi se frem til at det bliver meget meget værre end bare de 77.
Jeg ved godt det lyder fælt, men det er realistisk, det kommer til at gå ud over uskyldige uanset. Og det både i Sverige Findland og Danmark.
Man må tage stilling, eller lade stå til. Blomster er til ingen nytte i nogen terror sammenhænge.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Niels Henriksen
Niels Henriksen
2 years ago
Filuren
Filuren
2 years ago

“…Havde Hitler i Mein Kampf en lige så skør konspirationsteori om, at forarmelsen skyldtes en jødisk-kapitalistisk konspiration. Marx’ teori var ren nonsens. Hitlers antijødiske konspiration var ren nonsens. Så langt er de ens. Og det skriver jeg ikke for at smitte Marx med Hitlers ondskab.” Hvor blev hr. Selsings intellektuelle ærlighed af? Jeg vil ikke nødvendigvis forsvare nationalsocialisternes mange idéer (debatten herom er efterhånden også så fortærsket som noget kan blive), men at kalde ‘Hitlers antijødiske konspiration’ for ‘ren nonsens’. Come on. Mon det overhovedet er de samme historiebøger vi læser? Jødebolsjevikkerne havde lige smadret Rusland, stormet paladserne og dræbt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
2 years ago
Reply to  Filuren

Ordene skulle vist være sat ind som kommentar på:
http://www.uriasposten.net/archives/106058

Fjernede her- Filuren og tilhørende mail-adresse før jeg satte egne ord ind…

Charles
Charles
2 years ago
Reply to  Peter Buch

Det samme er sket for mig mange gange.
jeg har også overset det et par gange, og kommet til at skrive i en andens mailadresse

Filuren
Filuren
2 years ago
Reply to  Filuren

https://nyheder.tv2.dk/udland/2019-11-20-topdiplomat-trump-blokerede-for-hjaelp-til-ukraine

Hvem er ‘topdiplomaten’? Jødiske Gordon Sondland.
Hvem er manden bag impeachmentshowet? Jødiske Schiff.
Hvem er Ukraines præsident? Jødiske Zelensky.

Løgn og bedrag
Drama og hoax
Ud med de kikes.

Povl H Riis-Knudsen
Povl H Riis-Knudsen
2 years ago
Reply to  Filuren

Se: http://www.danmarksfrihedsraad.com . 3 af de fire sidste indlæg beskæftiger sig med jøderne og indvandringen og der er mange kildehenvisninger!

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago

Har netop sendt et forslag til Vejlebibliotekerne om at indkøbe bogen. Håber at andre vil gøre det samme, med deres lokale bibliotek.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x