25
nov
Seneste opdatering: 25/11-19 kl. 1554
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så skal tyskerne også rette sig efter det. Og i Norge vil pakistanere have dødsdømt en norsk koranblasfemiker. Det manglede da bare.

A hadith depicts Muhammad saying: “Verily Allah, the Exalted, has forbidden wine. So who hears this verse and he has anything of it with him, he should neither drink it nor sell it.” (Sahih Muslim 3835) Germany: Muslim migrant breaks alcohol bottles, tries to set the alcohol on fire, causes $1100 in damage

Don’t Hurt Me, I’m Dutch

I store dele af Vesteuropa, ikke mindst i Sverige, er det blevet populært i politikernes besættelsestropper, de ædle vilde, at dominere, ydmyge og filme deres vold imod lokale unge mænd. I Holland som i Sverige er løbet allerede kørt demografisk for disse unge mænd. Matriarkaterne har solgt deres fremtid.

Et fremtidsbud kunne være som Sjunnesons: “Etablissemanget förstår inte att SDs reella makt 2022 är deras sista hopp, annars kommer hårdare alternativ till höger.” De “humanistiske partier” kan komme til at virkeliggøre alt det, de allermest afskyr og bilder sig ind at modarbejde. Hvilken ironi. Den kommande auktoritära regimen.

A series of culturally enriched attacks in the city of Gorkum (also spelled Gorinchem) in the Netherlands has been prominent in Dutch news media for the last few days. Videos of the attacks were spread on social media, showing culture-enriching gang violence — six to twelve attackers — against lone Dutch youngsters. White youngsters, I hardly need to add.

The war in Western Europe is already over

The videos below highlight something that has become obvious in the last few years, but which I try not to think about because it is so depressing: the war in Western Europe is already over.

The enemy has the numbers. Even if young native Dutch boys were able to summon the masculine fortitude necessary for a successful counterattack against their Muslim tormentors, they don’t have the numbers. In that age group — the 12-17 range — boys “with a migration background” are in the majority. There simply aren’t enough native Dutch youngsters to prevail in any street battles.

Even if the Dutch media were to stop lying and obfuscating and papering over what is going on; even if the Dutch people were to become fully aware of the dire plight their country is in; even if the Powers That Be were to stop importing more culture-enrichers — which is so unlikely as to be laughable — the outcome would still be pre-determined.

The Dutch have lost. The Muslims have won

The Dutch people have lost. The Muslims have won. Over the next decade or two we will simply see the consolidation of their victory and their gradual occupation of all the positions of political power.

Yes, I know the newcomers are totally dependent on the Dutch welfare state. But there’s no sign that the government will withdraw those benefits from the enrichers. Not until the existing system collapses — after that the situation will become chaotic and violent and unpredictable. We don’t know how it will all shake out, because it is unprecedented — nothing like this has ever happened before.

We are approaching the endgame

And I assume that a similar situation exists in the rest of Western Europe. We are approaching the endgame of European civilization.

Ten or twelve years ago I said repeatedly that it was not too late, that there was still a slim chance to reverse the Islamization of the West by non-violent means. But I don’t say that anymore, because it is no longer the case, at least in Western Europe.

Especially since Mutti Merkel invited in those two or three million additional migrants starting in 2015 — the newcomers now have more than enough young men of fighting age to prevail. Even if native European youngsters weren’t gender non-binary snowflakes, this would still be the case.

Se videoerne af filmede overfald og hvordan Thierry Baudet forsøger at råbe det hollandske parlament op om problemet. Det vender ryggen til: Don’t Hurt Me, I’m Dutch

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
KarlGustav
KarlGustav
2 years ago

Når staten svigter sine borgere og udleverer dem som offerdyr til invaderende pirater til fri voldtægt og plyndring, er der kun fortvivlelsens selvhjælp tilbage. Borgerne må organisere vagtværn og bevæbnede selvforsvarsgrupper, med våben fra hjemmeværnet. Politikerne er mere solidariske med muslimer end med deres egne vælgere. Politikerne griber til undertrykkelse af ytringsfrihed og direkte mobning af nationaltsindede danskere. Politikerne har spillet fallit og er skidebange for islam og islams gorillaer i ghettoerne. Socialrådgiverne sørger for at kanalisere folkets skattepenge ned i muslimske lommer – de er også skidebange for islam og dens voldsmænd. F… politikerne.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  KarlGustav

Når dagen oprinder, så husk på at forræderne fra folketinget er skyld i katastrofen. Alle politikere fra folketinget, uanset parti, som har stemt ja til flere besættelsestropper fra migrantmagten, de skal stilles for folkedomstolen.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Når opgørets time er oprundet, er der så mange der skal stå til ansvar overfor danske borgere, at politiet ikke kan passe på dem. Og hvis politiet endelig prøver, vil borgernes vrede sandsynligvis vende sig mod dem og deres slægt. Så de vil nok heller ikke!

Delinkventernes eneste mulighed vil derfor være at fly landet, og “deres” pension vil ikke blive eftersendt…

Endnu et notat i min dossier hos “kæledyret”. 😂

Poul
Poul
2 years ago

Angående norge, så står der i artiklen på document at “Man kan gjerne mene at det er dumt å brenne koraner, men i et land med ytringsfrihet, er det altså ikke forbudt.” Man kan kun grine af de pakistanske “jurister” der tror at de vil blive taget alvorligt i den moderne verden, men så igen: Ham der forsøgte at sætte ild til koranen i norge blev altså anholdt ca 1 sekund efter at han strøg tændstikken.. Der ligger en video af det på youtube som må få en til at spørge om sharia allerede er indført i norge? For hvad… Read more »

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Poul

Det skjer jo i Danmark..at koranen brennes..flere tusen ganger av Rasmus Paludan..videoer..o politiet beskytter han..(stort sett). Så ytringsfriheten er større der..blir konklusjonen. Heja Rasmus Paludan sier nå jeg..igjen og fortsett brenn den horebok..”de skal ikke integreres de skal ut”. Erna Solberg støtter klart mussene..Frp ikke i samme grad, men konklusjonen er at regjeringen gjør det med sine støttepartier. Så det ser ikke så lyst ut der.. I Sverige ville den som brente koranen bli drept av mussene..med hele familjen..politiet ville ikke gripe inn..de har også familie de skal beskytte. Nå setter mange sin lit til SD..Sveriges største parti..som hadde kongress… Read more »

Poul
Poul
2 years ago
Reply to  sussebassa

Der står mere om det her, det var politichefen der gav ordre til anholdelsen og begrundede det med gummi-paragraffen “hate-speech”: https://www.document.dk/2019/11/22/koranafbraending/
Det står sikkert også på den norske version af document, men uanset sproget er norsk politi en joke.

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Poul

Alt er hate-speech hvis man gir utrykk for noe negativt om mussene..både i Norge o Sverige.
Har selv blitt utvist flere ganger på FB i 1 mnd..ved kun å skrive sannheten og pakket den veldig godt inn.
Derfor unngår jeg nå å diskutere de direkte på FB..men går rundt grøten..de er ikke verd en skitt.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  sussebassa

“Sjovt & Spændende” er det jo, at det er venstreekstremisterne på de “sociale medier”, der påtvinger os selvcensur og ikke muhanedanerne!

sussebassa
sussebassa
2 years ago
Reply to  Anders Bo

De gjør det på vegne av muhanedanerne..da de ikke kan skrive svensk..fellesnevner kulturmarxister..dessuten er de mere praktikere..ved igjenom voldtekter, rån mord ol viser hva de synes om svenskene o deres kultur.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  sussebassa

Folkhemmet Sverige => Sverigstan => Failed State => SHITHOLE…

Hvis denne nedvikling skal reverseres, er der kun én vej:

Nødlove
Interneringslejre
Tvangsrepatriering

Men hvor meget infanteri har svensken? For viljen – hvis svensken finder den – er ikke nok, hvis musklerne ikke er til stede.

Arne Jansen
Arne Jansen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

De får begynne i det små, utvis kriminelle fortløpende etter de er blitt tatt, selv for ikke helt alvorlige forbrytelser, mindreårige utvises med hele sin familie (vi er jo ikke monstre heller, de må få familien med seg), når de verste er tatt ut, kan repatrieringen begynne, med de nærmeste til de allerede utviste

AlfredsModer
AlfredsModer
2 years ago
Reply to  sussebassa

Der går rygter om, at koranen nu skal udgives i en brandsikret udgave; finansieret af Moe’s efterkommere. De har har ikke alene set skriften i koranen, men også skriften på væggen!

Margrethe
Margrethe
2 years ago

Ja alt, hvad der hedder “demokratiske” løsninger, eller hvad illusionen end er blevet kaldt, har forlængst overskredet sin udløbsdato. Det bliver krigen, vi skal vinde på. Der vil være en grænse for, hvor mange ydmygelser, den europæiske ungdom vil være i stand til at bide i sig. Så begynder de rigtige løjer. Glem ikke, hvad en relativ lille, polsk hær formåede over for Erdogans forgænger. Jeg glæder mig. Af én sørgelig grund. Det andet er bare blevet for ubærligt: Det evigt kørende apatiske snakkeri, med intet andet formål end at forgylde helle nasseklassen fra politikere til “socialrådgivere”(= rådgivning i, hvordan… Read more »

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Margrethe

Der er ingen der forstår, at ligegyldigt hvad så får Danskerne deres land tilbage. Det er kun et spørgsmål om tid og hvor stort et offer Danskerne vil bringe. Der er rundt regnet 500.000 udlændinge i Danmark hvoraf de Ca. 300.000 er fra islamiske lande. Halvdelen af dem er kvinder og en 30-40% moské 50, er børn eller oldinge uden betydning. Den dag det går løs skal Danskerne blot neutralisere en lille procentdel af de resterende og slaget er vundet. Lad os sige 10 – 15% det giver Ca. 7500 neutraliserede. Hvis hver Dansker deltager er det omtrent 8:1 hvilket… Read more »

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Santor

Hvad bygger du dine tal på?

I runde tal er der 750.000 fremmede i Danmark, hvoraf den halve million er muhamedanere…

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Tallenes nøjagtighed er underordnede, det er forholdet og metoden der er det primære.

Bitten-Kirsti Nielsen
Bitten-Kirsti Nielsen
2 years ago

Så vidt jeg ved, skylder vi danskere ikke en disse til nogen. Så hold bare op med sangen om, at denne møgspand, danskerne er havnet i, skyldes vore egne handlinger. Vrøvl!

Nielsen
Nielsen
2 years ago

Det ville da være betimeligt,at dødsdæmme fremmede som begår dødsvold mod danskere. Men det kommer nok desværre aldrig til at ske. Politikere er dumme som snot.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Nielsen

Ikke dumme, forræderiske. De ved godt hvad de har sat i gang. Tror sikkert at de kan flyve ud af landet og gemme sig, mens volden udspiller sig. Men vi ved hvem de er, og vi glemmer aldrig deres forræderi.

Alt for Danmark.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Hvad er politikerne uden deres pension? 😈

Olav
Olav
2 years ago

Problemet her er langt ifra først og fremst at en grense er overskredet rent demografisk. Det er snarere at den ene efter den andre mentale grense har blitt forskjøvet og at det samtidig er innført et “samtaleklima” og rene ulover som i praksis gjør det så godt som umulig å kalle en spade en spade og umennesker ved sitt rette navn – uten mrisikere både forfølgelse og fengsling i regi av det statlige voldsapparatet. Flere ganger de senere år har jeg i mitt stille sinn tenkt at slike som dette ganske enkelt burde ha vært avlivet. Er voldsutøverne til og… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago
Reply to  Olav

Noe enig, og slett ikke for å kverulere, men på 1800-tallet og tidlig 1900-tall var faktisk den hvite rase i majoritet på denne planet.

Det er kun i den nyere tid at de andre raser har gått i overbefolkning.

Og mye av det er vel nettopp på grunn av våre handlinger?

GamleDanmark
GamleDanmark
2 years ago
Reply to  Schnaz Beak

Forkert – Vi har aldrig været majoriteten på jorden, ihvertfald ikke siden vi begyndte at tælle sammen. Asiater har f.eks alle dage været flere end i vi er i europa+usa+ussr/rusland. 1800 tallet = 22,7% i europa+usa+ussr/rusland —- 65,3% i asien (japan ikke inkluderet) Det er ca den samme forskel i 1900 tallet.. At afrika + mellemøsten får 8 børn per so er fandeme ikke min skyld, det er pga deres lave IQ og stammekultur. De eneste handlinger vi har udført, som kan være en medvirkende faktor, er at vi har betalt for at de kan sidde med fluer i øjnene… Read more »

Schnaz Beak
Schnaz Beak
2 years ago
Reply to  GamleDanmark

Ok, vel la oss si det er riktig; men da lurer jeg på hvem som ga mat til negeren? Det er jo gode beviser på at negeren ikke kan fø seg selv. Det var vel når den hvite rase begynte å gi mat til dem at deres antall gikk opp?

Men fett nok, vi er iallfall enig i at den hvite rase er minoritet nå.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  GamleDanmark

Lægevidenskaben blev vor skæbne.

Kimski
Kimski
2 years ago
Reply to  Olav

Voldelige konflikter vindes oftest af den side, der er parat til at gøre det den anden side ikke vil. Vi er bare ikke nået dertil endnu, men det kommer, når der ikke er mere tilbage at tabe.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago
Reply to  Olav

Nødlove => interneringslejre => Tvangsrepatriering

Problemet er “bare” at Danmark slet ikke har infanteri nok.

Michael Nielsen
Michael Nielsen
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Hm, vi har muligvis nok infanteri, men det er meget mangelfuldt uddannet til det pensum der dækker bykamp. De fleste er enkeltmandsuddannet til ophold i miljøet og kun delvis funktionsuddannet til taktisk indsættelse. Vi kan påregne det meste af den værnepligtig uddannede styrke fra 1989 og til 2019. Fra 2004 og frem til 2017 har vi uddannet omtrent 71890 værnepligtige soldater, i alle tre værn. Men reserve-mæssigt kan vi jævnfør loven, trække på alle årgange fra 1989 og til 2019. Så mon ikke vi rammer et tal på omtrent 150.000 værnepligtigt uddannede soldater, fra alderen 18 til 50 år? Så… Read more »

Santor
Santor
2 years ago
Reply to  Anders Bo

Man behøver ikke at udvise alle på en gang. Det kan sagtens, og er sikkert bedre/nemmeste, at tage det lidt af gangen.

Det kommer til at tage tid, hvilket vi har når først Danskerne er vågnet op og tager konsekvensen af den uønskede indvandring.

Anders Bo
Anders Bo
2 years ago

Alkohol er jo djævelens blod på flaske, og man står til evig fortabelse, hvis man bevidst drikker det.

Ovenstående er ifølge delinkventen lige så virkeligt, som at du nu læser mit skriv. Så muhamedaneren gør jo – i hans virkelighed – uvidende sjæle en KÆMPETJENESTE, ved at rede deres efterliv.

Der er så meget socialdemokrater – og andre venstreekstremister – ikke forstår…

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x